Hotellbeskrivelse

The St. Regis Saadiyat Resort

Prisvinnende luksusresort for par og familier
Rett ved stranden på den eksotiske øyen Saadiyat Island, omgitt av den eksklusive Saadiyat Beach Golfbanen, ligger The St. Regis Saadiyat Resort i hjertet av det som spås til å bli en av de mest attraktive feriedestinasjonene i verden.
 
Velkommen til en prisvinnende ferieopplevelse i Abu Dhabi!
 
Barnevennlig
Golf
Velegnet for par
FASILITETER The St. Regis Saadiyat Resort
Enten om du slapper av på terrassen din eller ved et av de 5 bassengene, spiller golf på de flotte banene, setter deg til bords i en av de 7 fantastiske restaurantene eller bader i det lune havet, så kan du nyte en fabelaktig utsikt over resortet, Persiabukten, golfbanene og stranden. Få minutter unna resortet venter mange kulturelle opplevelser; Zayed National Museum, Louvre Abu Dhabi, Guggenheim Abu Dhabi og det 200 år gamle Al Magta Fort, som i dag fungerer som informasjonssenter. Den majestetiske Sheikh Zayed Grand Moskeen, som er den største moskeene i verden, er absolutt også verdt et besøk. Besøk også daddelplantasjer, den eventyrlige ørkenen eller opplev de berømte arabiske hestene. Avslutt en begivenhetsrik dag med å skjemme bort kropp og sinn i det eksklusive Iridium Spa.
Concierge
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
PRISINDIKASJON The St. Regis Saadiyat Resort
7 NETTER FRA
kr. 20.295 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - september)
7 NETTER FRA
kr. 28.095 pr person
Fra pris i høysesongen (oktober - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger på St. Regis Saadiyat Resort i Superior Room inkl. frokost
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.