Personvern og informasjonskapsler

Behandling av persondata
Hos Blixen Tours tar vi behandlingen av dine personopplysninger på alvor
 
Blixen Tours samler ikke inn personlig informasjon om deg uten ditt samtykke. Det er valgfritt hvis du ønsker å gi personopplysninger til Blixen Tours - for eksempel ved å innhente tilbud eller ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Hvis du har gitt personopplysninger til Blixen Tours, er du alltid velkommen til å kontakte oss for å få dine data hos Blixen Tours fremvist eller slettet.
 
1. Behandling av personopplysninger
Informasjonen vi samler inn om deg og dine andre reisende i forbindelse med å skaffe reisetilbud, vil bli brukt til forskjellige formål for eller i forbindelse med å tilby de forespurte reisearrangementene. Innsamlet informasjonen kan variere avhengig av ønsket reisearrangement og destinasjon.
 
Unnlatelse av å oppgi nødvendig personlig informasjon fra din side kan bety at Blixen Tours ikke kan oppfylle sine forpliktelser i forbindelse med ditt reisearrangement.
 
Blixen Tours innhenter og behandler vanligvis vanlig personlig informasjon. I noen tilfeller når vi bestiller en tur, kan det imidlertid hende at vi må behandle sensitiv personlig informasjon i begrenset grad (f.eks. Sivilstand knyttet til bryllupsreise, allergiinformasjon for å tilby spesielle menyer på flyturen eller informasjon om behov for spesiell assistanse på turen) samt informasjon om HLR-numre (for eksempel i forbindelse med å skaffe kopi av pass for bruk i visumsøknad).
 
Blixen Tours røper bare informasjon til tilknyttede selskaper - som hotell, flyselskaper, bilutleiefirmaer og lokale agenter - i den grad det er nødvendig for å levere reisearrangementene.
2. Informasjonskapsler
Vi samler ikke inn personlig informasjon ved enkelt besøk av vår hjemmeside. Vi bruker informasjonskapsler på vår hjemmeside for å måle brukeratferd for å forbedre brukervennligheten vår, for eksempel via statistikk fra Google Analytics og Facebook Pixel. I tillegg bruker vi informasjonskapsler fra Google Adwords for å vise deg relevant og tilpasset markedsføring på nettet.
 
2.1. Slik sletter du informasjonskapslene dine
Informasjonskapsler sletter seg selv etter noen måneder (kan variere), men fornyes med hvert besøk på nettstedet vårt. Hvis du vil slette informasjonskapslene dine, kan du se en veiledning her
 
3. Nyhetsbrev - Blixen Travel Club
Det er frivillig å abonnere på vårt nyhetsbrev, og du kan melde deg av når som helst. Ved å registrere deg samtykker du i at Blixen Tours kan sende deg e-post med nyheter og aktuelle tilbud. Hvis du ønsker å melde deg ut av nyhetsbrevet, kan du gjøre det via koblingen "meld deg av" nederst i nyhetsbrevet eller ved å kontakte Blixen Tours direkte. Din informasjon - navn og e-post - blir aldri gitt videre til tredjepart.
 
Hvis du har spørsmål om vårt personvern og til vår behandling av personopplysninger, er du alltid velkommen til å kontakte oss.
 
Blixen Tours Norway A/S
Ulefossveien 4,
3730 Skien
Tlf. 35 900 901
E-post: post@blixentours.no