All Inclusive reiser

Det Indiske Hav og Afrika

Nedenfor kan du se noen av alternativene vi har for All Inclusive reiser til Blixen Tours' destinasjoner. All Inclusive er mulig til Maldivene, Mauritius, Seychellene, Zanzibar og en del safari lodges i Afrika.

 
På Maldivene og Mauritius finnes et mindre utvalg av hoteller hvor All Inclusive som utgangspunkt er inkludert og et stigende antall, hvor All Inclusive kan kjøpes i tillegg til prisen. Derfor er ikke All Inclusive inkludert i prisen på alle reisene nedenfor, men nevnt som tillegg under kategorien priser. Det er meget individuelt om det lønner seg å kjøpe en All Inclusive pakke, men kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.
 
Vilkårene for All Inclusive er forskjellige fra hotell til hotell, men typisk for de fleste (Maldiverne og Mauritius) er at de inkluderte måltidene er på hovedrestauranten og ønsker man å spise på noen av hotellets andre restauranter vil det være mot et tillegg eller man får tilbudt om rabatter. En del hoteller har flere forskjellige pakker med All Inclusive, noen har inkludert utflukter, vannsportsaktiviteter, massasje, barnepass m.m.
 
Mange steder i Afrika på safari lodges og camps er oppholdet med All Inclusive. Ofte betyr det at alle måltidene, safarikjøring og noen ganger er drikkevarer inkludert. På de mer eksklusive lodges er tøyvask og andre tjenester ofte inkludert.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse