Hotellbeskrivelse

Atmosphere Kanifushi

Populært hotell på Maldivene – 5-stjerners service, omgivelser og opplevelser
Midt på en kritthvit sandstrand, et steinkast fra det asurblå havet, ligger Atmosphere Kanifushi.
 
Luksuriøse villaer strekker seg langs den 2 km lange sandstranden mellom svaiende palmer, grønne trær og vakre blomster.
 
Fra villaenes store åpne terrasser er det utsikt til stranden, Det Indiske Hav og til fantastiske oransjerøde solnedganger. Her kan du slappe av og nyte en idyllisk fred og ro, og når du trenger en kjølende dukkert, går du direkte fra terrassen din ned i den myke sanden og ut i det krystallklare havet.
 
Atmosphere Kanifushi er et 5-stjerners hotell på Maldivene.
 
Det ligger på Lhaviyani atollene, med turkisblå laguner og kritthvite sandstrender. Det er en oase av elegant luksus, avslappende idyll og gjennomført velvære - og med den eksklusive Blixen Tours VIP All Inclusive pakken trenger du ikke å tenke på annet enn å nyte din drømmeferie på Maldivene.
 
Atmosphere Kanifushi er et ekte paradis for livsnytere og forelskede par som ønsker velvære, avslapning og uforglemmelige opplevelser i vakre, naturlige og luksuriøse omgivelser.
 
360-graders bilder fra Atmosphere Kanifushi
Hvis du fortsatt er i tvil om hvor fint et sted Atmosphere Kanifushi er, kan du med egne øyne dra på en digital omvisning på øyen: Se 360-graders bilder (åpnes i et nytt internett-vindu)
 
Blixen Tours VIP All Inclusive
Når du bor på Atmosphere Kanifushi har Blixen Tours satt sammen en spesiell VIP All Inclusive pakke med bl.a. gratis massasje-behandlinger, velg mellom 4 restauranter, alle drikkevarer og et stort utvalg av premium viner (60-80 forskjellige), gratis minibar, 2 x fine dining på The Sunset, 1 x gratis jetski, 1 x dykk, gratis adgang til lounge før avreise med sjøfly og mye mye mer.
 
En av de beste All Inclusive pakkene vi kan tilby på Maldivene – eksklusivt for Blixen Tours gjester. Se hele pakken under "Priser" lenger nede på denne siden.
 
 
Kart over øya
 
 
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Blixen Tours VIP All-Inclusive
Alle villaer med solnedgang
Romslige villaer
Stor badevennlig lagune
Aktiviteter
FASILITETER Atmosphere Kanifushi
Fem-stjerners resort med Blixen Tours VIP All Inclusive. Når du trenger en kjølende dukkert, går du bare direkte fra din terrasse til den myke sanden og ut i det krystallklare havet
Hotellet byr på mange forskjellige aktiviteter. Du kan dra på øy-hopping, på fisketurer i solnedgangen eller seile til små romantiske gjemmesteder.
 
Du kan mosjonere i det moderne fitnessenteret, spille tennis eller bli skjemt bort på Akiri Spa med luksuriøse behandlinger, slappe av i boblebadet og besøke frisør- og skjønnhetssalongen.
 
Dykking
Selv om man ikke skulle tro at det er mulig, så overgås Maldivenes skjønnhet til lands av det fantastiske landskapet som åpenbarer seg når man dykker ned under havets overflate. Øya er omgitt av uberørte korallrev, hvis rike liv av eksotiske fisker, planter, små haier og rokker gir deg dykkeropplevelser langt utover det vanlige.
 
Profesjonelle instruktører fra hotellets PADI dykkersenter tar deg med på turer til skipsvrak, korallrev og andre spennende dykkersteder.
 
Snorkling
Maldivene blir ofte nevnt blant de beste stedene i verden når man ønsker å snorkle og dykke. Til tross for at Atmosphere Kanifushi ikke har et ”husrev”, er det fortsatt mange muligheter for deg som ønsker å snorkle og dykke.
 
For ved enden av ankomstbroen kalt ”The Jetty”, finnes det et mindre område med koraller og mange fisker i all verdens farger, et godt sted for nybegynnere og barn, eller hvis du bare ønsker å snorkle tett ved øyen. Utover det tilbyr Atmosphere Kanifushi gratis daglige snorkleturer med båt, som hver dag tar deg med til nye spennende korallrev.
 
Prikken over i’en er hotellets eksklusive All Inclusive pakke, som tar begrepet et stort skritt videre i forhold til det vi er vant til. Det heter Blixen Tours VIP All Inclusive og inneholder alt fra gratis mat og drikke til gratis utflukter og vannsportsaktiviteter - og mye mer.
 
Atmosphere Kanifushi byr på 4 restauranter med hvert sitt tema. I hoved restauranten ”The Spice” finnes en overdådig buffet med live cooking-stations og skiftende tema hver kveld. ”The Sunset” er øyens fine-dining restaurant med et utvalg av delikate á la carte retter. ”Just Veg” er en populær restaurant på øyen bygget på påler over lagunen, som, da den åpnet, var Maldivenes første vegetar restaurant. ”Teppanyaki Grill” (ikke inkludert i All Inclusive) tilbyr gjestene en underholdende middag med dyktige kokker, som på imponerende vis sjonglerer med japanske spesialiteter ved den store stekeplaten. I løpet av dagen kan du dessuten nyte lette retter og snacks servert ved bassenget fra ”The Liquid”.
 
Midtveis restaurant - "Ceylon Bliss"
Denne nyere tilføyelsen til matscenen på Atmosphere Kanifushi tilbyr velsmakende småretter, som skifter hver dag. Et pent lite gjemmested som du med fordel kan besøke innen middagen eller senere på kvelden.
 
Cool-spots
Rundtom på Atmosphere Kanifushi finnes noen hyggelige små oaser – kalt Cool-spots. En gledelig overraskelse når du utforsker øyen til fots eller på sykkel i varmen. Uansett hvor på øyen du befinner deg, så er det aldri langt til nærmeste cool-spot, hvor du finner et lite kjøleskap med kalde forfriskninger og en romantisk hengebenk.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse
All Inclusive
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Butikk
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
værelser Atmosphere Kanifushi
Store bilder

Sunset Beach Villa

Direkte adgang til stranden og havutsikt. Hver villa har et privat område/veranda med solsenger foran villaen. Det er plantet busker og trær mellom hver villa, noe som gjør at de føles mer private. Sunset Beach Villaer har, i tillegg til soverom et delvis utendørs baderom med badekar/spa og dusj, TV med surround sound, aircondition, te/kaffe fasiliteter, telefon, iPhone dock, gratis Wi-Fi og safe.
 
STØRRELSE 100m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 3 voksne og 1 barn (0-11 år) eller 2 voksne og 2 barn (0-11 år)
Store bilder

Two Bedroom Sunset Family Beach Villa

Store private familevillaer med direkte adgang til stranden. En Two Bedroom Sunset Family Beach Villa er to Sunset Beach Villas forbundet med en forbindelsesdør. Disse har en god beliggenhed for barnefamilier, da de har kort avstand til hovedrestauranten, bassenget og barneklubben.
Hver av de to villaene har et privat område/veranda med solsenger foran. Sunset Family Beach Villa har i tillegg til to soverom, to delvis utendørs baderom med badekar/spa og dusj, TV med surround sound, DVD-spiller, aircondition, te/kaffe fasiliteter, telefon, iPod dock, gratis Wi-Fi og safe.
 
STØRRELSE 200m²
SOVEROM 2
PLASS TIL 2 voksne og 4 barn (0-11 år) eller 4 voksne og 2 barn (0-11 år)

Sunset Beach Villa with Pool

Vakre store pool villaer som ligger på den nordlige spissen av øyen, med mye privatliv, direkte adgang til stranden og havutsikt. Til hver villa hører et 30m2 stort basseng med en stor veranda. Baderommet er delvis utendørs med badekar/spa under åpen himmel. Villaen har dessuten satellitt TV med surround sound, telefon, iPhone dock, vinkjøler, gratis Wi-Fi og safe.
 
Ekstra service for Sunset Pool Villaer: direkte innsjekk i villaen, butler service, flaske champagne ved ankomst, dedikert buggy service, mulighet for å velge à la carte frokost Sunset Bar, 1 x ekstra middag i restauranten The Sunset eller Pier Six, daglig fruktkurv, 2 flasker vin og 2 flasker spiritus etter eget valg.
 
STØRRELSE 192m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store bilder

Water Villa

Disse Water Villaer – oppført i 2020 - tilbyr fantastisk utsikt, en terrasse med solsenger og trapp direkte ned til den asurblå lagunen. Både i soverommet og på badet er det laget utsikt – i form av en gulvseksjon av glass - til livet under havoverflaten. I tillegg er det en walk-in garderobe i villaen, hvor dere kan finne en strandveske med bl.a. solkrem, insektspray, paraply, badekåper og slippers.
 
STØRRELSE 105m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)

Sunset Water Villa with Pool

Disse Water Villaene med eget basseng – oppført i 2020 – har utsikt til solnedgang, en terrasse med solsenger, 20m2 stor og 1,2 meter dyp privat basseng og trapp direkte ned til den asurblå lagunen. I soverommet og på badet er det laget utsikt – i form av en gulvseksjon av glass - til livet under havoverflaten. I tillegg er det en walk-in garderobe i villaen, hvor dere kan finne en strandveske med bl.a. solkrem, insektspray, paraply, badekåper og slippers.
 
Ekstra services: Innsjekk i villaen, flaske musserende vin og fruktkurv ved ankomst, 1 x ekstra middag i restauranten The Sunset eller Pier Six, 2 flasker spiritus og 2 flasker vin etter eget ønske i villaen.
 
STØRRELSE 125m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store bilder

Grand Pool Villa

Grand Pool Villaer - bygget i 2021 - er enda mer romslig enn feriestedets andre villaer og ligger rett ved siden av den beste og roligste stranden på øya. Villaene har blant annet egen strandhage, veranda og 42 m² svømmebasseng, og når du bor her får du også en rekke tilleggsfordeler.
 
Ekstra services: Innsjekking i villaen, en flaske musserende vin og fruktkurv ved ankomst, frokostalternativ i The Sunset / Sunset Bar (a la carte), 1 x ekstra middag i restauranten The Sunset eller Pier Six, 2 flasker brennevin og 2 flasker vin etter eget ønske i villaen.
STØRRELSE 241m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)

Kanifushi Residence

Kanifushi Residence-villaene – bygget i 2021 – er et tropisk paradis for hele familien. De 10 villaene på 594 m²  hver ligger rett ved siden av den kritthvite sandstranden og det asurblå Indiahavet Her er eget basseng på 154 m², 2 rom + et mindre "nanny room", 2 bad, et hav av plass og en rekke eksklusive tilleggsfordeler på toppen.
 
Ekstra services: innsjekking i villaen, butlerservice, flaske champagne ved ankomst, dedikert buggy-service, mulighet for à la carte-frokost i The Sunset Pool Bar, 1 x frokost i villaen, 1 x ekstra middag i The Sunset eller Pier Six restaurant, daglig fruktkurv, 2 flasker vin og 2 flasker brennevin etter eget ønske.
STØRRELSE 594 m²
SOVEROM 2
PLASS TIL 5 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 4 voksne og 3 barn (0-11 år)
PRISINDIKASJON Atmosphere Kanifushi
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I SUNSET BEACH VILLA
Periode
Voksen
01.05.24 - 09.06.24
43.095
10.06.24 - 18.06.24
44.095
19.06.24 - 15.07.24
45.095
16.07.24 - 24.07.24
44.095
25.07.24 - 25.09.24
43.095
26.09.24 - 30.09.24
44.095
01.10.24 - 31.10.24
46.795
01.11.24 - 07.12.24
57.295
08.12.24 - 13.12.24
58.295
14.12.24 - 20.12.24
60.995
21.12.24 - 24.12.24
89.095
25.12.24 - 30.12.24
88.095
31.12.24 - 04.01.25
85.395
05.01.25 - 14.02.25
71.595
15.02.25 - 18.02.25
72.595
19.02.25 - 24.02.25
72.595
25.02.25 - 20.03.25
71.595
21.03.25 - 24.03.25
72.595
25.03.25 - 05.04.25
71.595
06.04.25 - 26.04.25
59.295
27.04.25 - 09.06.25
53.795
10.06.25 - 18.06.25
54.895
19.06.25 - 15.07.25
55.895
16.07.25 - 24.07.25
54.895
25.07.25 - 25.09.25
53.795
26.09.25 - 01.10.25
54.895
02.10.25 - 17.10.25
53.795
18.10.25 - 31.10.25
58.495
I Sunset Beach Villa kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn.
7 NETTER I WATER VILLA
Periode
Voksen
01.05.24 - 09.06.24
50.995
10.06.24 - 18.06.24
51.995
19.06.24 - 15.07.24
52.995
16.07.24 - 24.07.24
51.995
25.07.24 - 25.09.24
50.995
26.09.24 - 01.10.24
51.995
02.10.24 - 31.10.24
50.995
01.11.24 - 07.12.24
62.195
08.12.24 - 13.12.24
63.295
14.12.24 - 20.12.24
65.895
21.12.24 - 24.12.24
94.095
25.12.24 - 30.12.24
93.095
31.12.24 - 04.01.25
90.395
05.01.25 - 14.02.25
76.495
15.02.25 - 18.02.25
77.595
19.02.25 - 24.02.25
77.595
25.02.25 - 20.03.25
76.495
21.03.25 - 24.03.25
77.595
25.03.25 - 05.04.25
76.495
06.04.25 - 26.04.25
64.195
27.04.25 - 09.06.25
58.795
10.06.25 - 18.06.25
59.795
19.06.25 - 15.07.25
60.795
16.07.25 - 24.07.25
59.795
25.07.25 - 25.09.25
58.795
26.09.25 - 01.10.25
59.795
02.10.25 - 17.10.25
58.795
18.10.25 - 31.10.25
63.695
I Water Villa kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn.
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
 • Adgang til lounge ved ankomst til Malé før avreise med sjøfly
 • Transport Malé flyplass - Atmosphere Kanifushi med sjøfly t/r
 • 7 netter i oppgitt romkategori
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive
 • Flyskatter og avgifter.
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.
ATMOSPHERE KANIFUSHI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Lounge og ankomst
 • Mottagelse og assistanse ved ankomst og avreise på Malé flyplass
 • Gratis adgang til lounge (forfriskninger, Wi-Fi m.m.) ved ankomst til Malé før avreise med sjøfly.
 • Kanapéer og en flaske musserende vin på rommet ved ankomst
 
Mat og drikke
 • Frokost, lunsj og middag på The Spice (hovedrestauranten). En kombinasjon av overdådig buffet, “live cookingstations”, temakvelder og grilling
  • Ved opphold i Sunset Beach Villa with Pool - er det mulighet for à la carte frokost i The Sunset Pool Bar.
  • Ved opphold i Sunset Water Villa with Pool - er det mulighet for à la carte frokost på The Pier Six.
 • Et utvalg av snacks i løpet av dagen på The Liquid og The Sunset Pool Bar + Fish & Chips daglig kl. 17.00-19.00
 • Sri Lankan Street Style Snacks og lette måltider på Ceylon Bliss, daglig kl. 17.00-21.00 - unntatt onsdag og fredag
 • A la carte lunsj på The Sunset Pool Bar
 • A la carte lunsj eller middag på Just Veg - den første restaurant på Maldivene som utelukkende serverer vegetarmat (reservasjon nødvendig)
 • 2 x fine dining middager - velg mellom (ved min. 4 netters opphold):
  • The Sunset - à la carte eller White Beach BBQ på stranden onsdager (reservasjon kreves)
  • The Pier Six - lunsj eller middag - à la carte (reservasjon kreves)
 • Brennevin, øl og likører på The Spice, The Liquid, The Sunset og Just Veg
 • Ubegrenset cocktails og mocktails, signature drinker, juicer, mineralvann, flaskevann, et utvalg av te og kaffe er tilgjengelig på ‘The Atmosphere Kanifushi Plan Spirits, Cocktails & Beer Menu’
 • Stort utvalg av premium viner fra hele verden og musserende viner fra ‘Atmosphere Kanifushi Plan Wine Menu’
 • Gratis minibar på rommet med øl, vin, mineralvann, flaskevann og snacks (fylles opp 1 gang daglig)
 
Wellness
 • 1 x gratis 50 minutters Balinesisk Massasje pr. person over 18 år
 
Vannsport
 • 1 x 15 minutters Jet Ski pr. person under oppholdet
 • 1 x 15 minutter Banan Båttur pr. person under oppholdet
 • 1 x Regular Dive pr. person over 15 år med ‘Dive & Sail’
  • ekskl. evt. leie av utstyr og gjenoppfriskningsdykk / kurs. PADI sertifikat kreves.
 • Gratis lån av snorkle utstyr
 • Gratis lån av ikke-motoriserte vannsportsaktiviteter; stand-up paddle (SUP), kano, brettseiling og katamaran
  • Sertifikat kreves for brettseiling og katamaran, i tillegg kreves en 30 min. seiltur medorientering USD 44,-
 
Utflukter
 • Ubegrenset deltagelse på snorkling utflukter under oppholdet. Det arrangeres to daglige turer (kl. 9.30 og kl. 14.30 avhengig av været). Barn skal være fylt 6 år for å delta.
 • Fisketur i solnedgangen (én gang pr. opphold) (avhengig av været)
 • Sunset Cruise
 • En gratis utflukt under oppholdet, velg mellom "Historical journey to Kurendhoo Island" og "Local island cultural experience including visit to Turtle rehab centre at Naifaaru Island" (avhengig af været) 
 
Sport
 • Gratis adgang til fitness senter, tennisbane, innendørsaktiviteter
 
Underholdning
 • Gratis adgang til The Kids Club
 • Gratis Internett adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige oppholdsteder
 • Daglig musikk og DJ kveld
 
Blixen Tours VIP All Inclusive gjelder på ankomstdagen fra kl. 12.00 og helt frem til avreise.
Offisiell innsjekking på rommet kl. 14, og utsjekking kl. 12.
 
Ytelsene og aktivetene kan ikke byttes eller overdras til andre gjester. Det ytes ingen refusjon eller tilbakebetaling dersom man ikke benytter seg av alle de ovenstående tilbudene.
Blixen Tours VIP All Inclusive inkluderer ikke In-Villa dining. Hotellet kan til enhver tid endre i ovenstående All Inclusive uten at det ytes refusjon.