Hotellbeskrivelse

Atmosphere Kanifushi

Populært hotell på Maldivene – 5-stjerners service, omgivelser og opplevelser
Midt på en kritthvit sandstrand, et steinkast fra det asurblå havet, ligger Atmosphere Kanifushi.
 
Luksuriøse villaer strekker seg langs den 2 km lange sandstranden mellom svaiende palmer, grønne trær og vakre blomster.
 
Fra villaenes store åpne terrasser er det utsikt til stranden, Det Indiske Hav og til fantastiske oransjerøde solnedganger. Her kan du slappe av og nyte en idyllisk fred og ro, og når du trenger en kjølende dukkert, går du direkte fra terrassen din ned i den myke sanden og ut i det krystallklare havet.
 
Atmosphere Kanifushi er et nytt 5-stjerners hotell på Maldivene.
 
Det ligger på Lhaviyani atollene, med turkisblå laguner og kritthvite sandstrender. Det er en oase av elegant luksus, avslappende idyll og gjennomført velvære - og med den eksklusive Blixen Tours VIP All Inclusive pakken trenger du ikke å tenke på annet enn å nyte din drømmeferie på Maldivene.
 
Atmosphere Kanifushi er et ekte paradis for livsnytere og forelskede par som ønsker velvære, avslapning og uforglemmelige opplevelser i vakre, naturlige og luksuriøse omgivelser.
 
360-graders bilder fra Atmosphere Kanifushi
Hvis du fortsatt er i tvil om hvor fint et sted Atmosphere Kanifushi er, kan du med egne øyne dra på en digital omvisning på øyen: Se 360-graders bilder (åpnes i et nytt internett-vindu)
 
Blixen Tours VIP All Inclusive
Når du bor på Atmosphere Kanifushi har Blixen Tours satt sammen en spesiell VIP All Inclusive pakke med bl.a. gratis massasje-behandlinger, velg mellom 4 restauranter, alle drikkevarer og et stort utvalg av premium viner (60-80 forskjellige), gratis minibar, 2 x fine dining på The Sunset, 1 x gratis jetski, 1 x dykk, gratis adgang til lounge før avreise med sjøfly og mye mye mer.
 
En av de beste All Inclusive pakkene vi kan tilby på Maldivene – eksklusivt for Blixen Tours gjester. Se hele pakken under "Priser" lenger nede på denne siden.
 
 
Kart over øya
 
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Blixen Tours VIP All-Inclusive
Alle villaer med solnedgang
Romslige villaer
Stor badevennlig lagune
Aktiviteter
FASILITETER Atmosphere Kanifushi
Fem-stjerners resort med Blixen Tours VIP All Inclusive. Når du trenger en kjølende dukkert, går du bare direkte fra din terrasse til den myke sanden og ut i det krystallklare havet
Hotellet byr på mange forskjellige aktiviteter. Du kan dra på øy-hopping, på fisketurer i solnedgangen eller seile til små romantiske gjemmesteder.
 
Du kan mosjonere i det moderne fitnessenteret, spille tennis eller bli skjemt bort på Akiri Spa med luksuriøse behandlinger, slappe av i boblebadet og besøke frisør- og skjønnhetssalongen.
 
Dykking
Selv om man ikke skulle tro at det er mulig, så overgås Maldivenes skjønnhet til lands av det fantastiske landskapet som åpenbarer seg når man dykker ned under havets overflate. Øya er omgitt av uberørte korallrev, hvis rike liv av eksotiske fisker, planter, små haier og rokker gir deg dykkeropplevelser langt utover det vanlige.
 
Profesjonelle instruktører fra hotellets PADI dykkersenter tar deg med på turer til skipsvrak, korallrev og andre spennende dykkersteder.
 
Snorkling
Maldivene blir ofte nevnt blant de beste stedene i verden når man ønsker å snorkle og dykke. Til tross for at Atmosphere Kanifushi ikke har et ”husrev”, er det fortsatt mange muligheter for deg som ønsker å snorkle og dykke.
 
For ved enden av ankomstbroen kalt ”The Jetty”, finnes det et mindre område med koraller og mange fisker i all verdens farger, et godt sted for nybegynnere og barn, eller hvis du bare ønsker å snorkle tett ved øyen. Utover det tilbyr Atmosphere Kanifushi gratis daglige snorkleturer med båt, som hver dag tar deg med til nye spennende korallrev.
 
Prikken over i’en er hotellets eksklusive All Inclusive pakke, som tar begrepet et stort skritt videre i forhold til det vi er vant til. Det heter Blixen Tours VIP All Inclusive og inneholder alt fra gratis mat og drikke til gratis utflukter og vannsportsaktiviteter - og mye mer.
 
Atmosphere Kanifushi byr på 4 restauranter med hvert sitt tema. I hoved restauranten ”The Spice” finnes en overdådig buffet med live cooking-stations og skiftende tema hver kveld. ”The Sunset” er øyens fine-dining restaurant med et utvalg av delikate á la carte retter. ”Just Veg” er en populær restaurant på øyen bygget på påler over lagunen, som, da den åpnet, var Maldivenes første vegetar restaurant. ”Teppanyaki Grill” (ikke inkludert i All Inclusive) tilbyr gjestene en underholdende middag med dyktige kokker, som på imponerende vis sjonglerer med japanske spesialiteter ved den store stekeplaten. I løpet av dagen kan du dessuten nyte lette retter og snacks servert ved bassenget fra ”The Liquid”.
 
Midtveis restaurant - "Ceylon Bliss"
Denne nyere tilføyelsen til matscenen på Atmosphere Kanifushi tilbyr velsmakende småretter, som skifter hver dag. Et pent lite gjemmested som du med fordel kan besøke innen middagen eller senere på kvelden.
 
Cool-spots
Rundtom på Atmosphere Kanifushi finnes noen hyggelige små oaser – kalt Cool-spots. En gledelig overraskelse når du utforsker øyen til fots eller på sykkel i varmen. Uansett hvor på øyen du befinner deg, så er det aldri langt til nærmeste cool-spot, hvor du finner et lite kjøleskap med kalde forfriskninger og en romantisk hengebenk.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse
All Inclusive
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Butikk
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
værelser Atmosphere Kanifushi
Store bilder

Sunset Beach Villa

Direkte adgang til stranden og havutsikt. Hver villa har et privat område/veranda med solsenger foran villaen. Det er plantet busker og trær mellom hver villa, noe som gjør at de føles mer private. Sunset Beach Villaer har, i tillegg til soverom et delvis utendørs baderom med badekar/spa og dusj, TV med surround sound, aircondition, te/kaffe fasiliteter, telefon, iPhone dock, gratis Wi-Fi og safe.
 
STØRRELSE 100m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 3 voksne og 1 barn (0-11 år) eller 2 voksne og 2 barn (0-11 år)
Store bilder

Sunset Deluxe Beach Villa

Luksuriøse villaer med direkte adgang til stranden. Disse store og luksuriøse Sunset Deluxe Beach villaene tilbyr god plass og ekstra service som direkte innsjekk i villaen, daglig fruktkurv, 2 flasker vin og 2 flasker spiritus i villaen. Baderommet er delvis utendørs med badekar/spa under åpen himmel.
Sunset Deluxe Beach villaer har dessuten TV med surround sound, DVD-spiller, aircondition, te/kaffe fasiliteter, telefon, iPhone dock, vinkjøler, gratis Wi-Fi og safe.
 
STØRRELSE 132m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store bilder

Sunset Family Beach Villa

Store private familevillaer med direkte adgang til stranden. En Sunset Family Beach Villa er to Sunset Beach Villas forbundet med en forbindelsesdør. Disse har en god beliggenhed for barnefamilier, da de har kort avstand til hovedrestauranten, bassenget og barneklubben.
Hver av de to villaene har et privat område/veranda med solsenger foran. Sunset Family Beach Villa har i tillegg til to soverom, to delvis utendørs baderom med badekar/spa og dusj, TV med surround sound, DVD-spiller, aircondition, te/kaffe fasiliteter, telefon, iPod dock, gratis Wi-Fi og safe.
 
STØRRELSE 200m²
SOVEROM 2
PLASS TIL 2 voksne og 4 barn (0-11 år) eller 4 voksne og 2 barn (0-11 år)

Sunset Beach Villa with Pool

Vakre store pool villaer som ligger på den nordlige spissen av øyen, med mye privatliv, direkte adgang til stranden og havutsikt. Til hver villa hører et 30m2 stort basseng med en stor veranda. Baderommet er delvis utendørs med badekar/spa under åpen himmel. Villaen har dessuten satellitt TV med surround sound, telefon, iPhone dock, vinkjøler, gratis Wi-Fi og safe.
 
Ekstra service for Sunset Pool Villaer: direkte innsjekk i villaen, butler service, flaske champagne ved ankomst, dedikert buggy service, mulighet for å velge à la carte frokost Sunset Bar, daglig fruktkurv, 2 flasker vin og 2 flasker spiritus etter eget valg.
 
STØRRELSE 192m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
Store bilder

Water Villa

Disse Water Villaer – oppført i 2020 - tilbyr fantastisk utsikt, en terrasse med solsenger og trapp direkte ned til den asurblå lagunen. Både i soverommet og på badet er det laget utsikt – i form av en gulvseksjon av glass - til livet under havoverflaten. I tillegg er det en walk-in garderobe i villaen, hvor dere kan finne en strandveske med bl.a. solkrem, insektspray, paraply, badekåper og slippers.
 
STØRRELSE 105m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)

Sunset Water Villa with Pool

Disse Water Villaene med eget basseng – oppført i 2020 – har utsikt til solnedgang, en terrasse med solsenger, 20m2 stor og 1,2 meter dyp privat basseng og trapp direkte ned til den asurblå lagunen. I soverommet og på badet er det laget utsikt – i form av en gulvseksjon av glass - til livet under havoverflaten. I tillegg er det en walk-in garderobe i villaen, hvor dere kan finne en strandveske med bl.a. solkrem, insektspray, paraply, badekåper og slippers.
 
Ekstra services: Innsjekk i villaen, flaske musserende vin og fruktkurv ved ankomst, 2 flasker spiritus og 2 flasker vin etter eget ønske i villaen.
 
STØRRELSE 125m²
SOVEROM 1
PLASS TIL 2 voksne og 2 barn (0-11 år) eller 3 voksne og 1 barn (0-11 år)
PRISINDIKASJON Atmosphere Kanifushi
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I SUNSET BEACH VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
09.10.21 - 31.10.21
34.695
18.095
01.11.21 - 14.12.21
36.195
16.895
15.12.21 - 19.12.21
38.295
18.495
20.12.21 - 05.01.22
61.895
18.495
06.01.22 - 08.01.22
59.795
16.895
09.01.22 - 08.02.22
45.495
16.895
09.02.22 - 20.02.22
54.200
22.500
21.02.22 - 04.04.22
45.295
17.895
05.04.22 - 18.04.22
47.295
19.995
19.04.22 - 24.06.22
33.795
17.895
25.06.22 - 25.07.22
35.895
19.995
26.07.22 - 08.10.22
36.895
20.495
09.10.22 - 31.10.22
36.895
19.995
I Sunset Beach Villa kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn.
7 NETTER I SUNSET DELUXE BEACH VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
09.10.21 - 31.10.21
39.395
18.095
01.11.21 - 14.12.21
39.895
16.895
15.12.21 - 19.12.21
41.995
18.495
20.12.21 - 05.01.22
65.595
18.495
06.01.22 - 08.01.22
63.595
16.895
09.01.22 - 08.02.22
49.295
16.895
09.02.22 - 20.02.22
58.400
22.500
21.02.22 - 04.04.22
48.995
17.895
05.04.22 - 18.04.22
51.095
19.995
19.04.22 - 24.06.22
37.495
17.895
25.06.22 - 25.07.22
39.595
19.995
26.07.22 - 08.10.22
40.895
20.495
09.10.22 - 31.10.22
39.595
19.995
I Sunset Deluxe Beach Villa kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voskne og 1 barn under 15 år.
7 NETTER I SUNSET BEACH VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
09.10.21 - 31.10.21
44.495
18.095
01.11.21 - 14.12.21
45.495
17.395
15.12.21 - 19.12.21
47.495
18.995
20.12.21 - 05.01.22
72.395
18.995
06.01.22 - 08.01.22
70.395
17.395
09.01.22 - 08.02.22
55.295
17.395
09.02.22 - 20.02.22
62.500
22.500
21.02.22 - 04.04.22
57.095
18.395
05.04.22 - 18.04.22
42.995
20.495
19.04.22 - 24.06.22
44.995
18.395
25.06.22 - 25.07.22
42.995
20.495
26.07.22 - 08.10.22
44.995
20.495
I Sunset Beach Villa with Pool kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn under 12 år.
7 NETTER I WATER VILLA
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
09.10.21 - 31.10.21
38.395
18.095
01.11.21 - 14.12.21
38.895
16.895
15.12.21 - 19.12.21
40.895
18.495
20.12.21 - 05.01.22
63.195
18.495
06.01.22 - 08.01.22
61.095
16.895
09.01.22 - 08.02.22
46.595
16.895
09.02.22 - 20.02.22
55.400
22.500
21.02.22 - 04.04.22
46.395
17.895
05.04.22 - 18.04.22
48.495
19.995
19.04.22 - 24.06.22
36.295
17.895
25.06.22 - 25.07.22
38.295
19.995
26.07.22 - 08.10.22
39.995
20.495
09.10.22 - 31.10.22
38.295
19.995
I Water Villa kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn.
7 NETTER I SUNSET WATER VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Barn 2-11 år
09.10.21 - 31.10.21
46.795
18.095
01.11.21 - 14.12.21
48.295
17.395
15.12.21 - 19.12.21
50.395
18.995
20.12.21 - 05.01.22
73.795
18.995
06.01.22 - 08.01.22
71.695
17.395
09.01.22 - 08.02.22
56.495
17.395
09.02.22 - 20.02.22
63.800
22.500
21.02.22 - 04.04.22
56.195
18.395
05.04.22 - 18.04.22
58.295
20.495
19.04.22 - 24.06.22
45.595
18.395
25.06.22 - 25.07.22
47.595
20.495
26.07.22 - 08.10.22
44.895
20.495
09.10.22 - 31.10.22
47.595
20.495
I Sunset Water Villa with Pool kan det bo 2 voksne og 2 barn under 12 år eller 3 voksne og 1 barn.
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
 • Adgang til lounge ved ankomst til Malé før avreise med sjøfly
 • Transport Malé flyplass - Atmosphere Kanifushi med sjøfly t/r
 • 7 netter i oppgitt romkategori
  • Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive
 • Flyskatter og avgifter.
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.
ATMOSPHERE KANIFUSHI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Nedenstående innhold i Blixen Tours VIP All Inclusive pakke er gjeldende ved opphold fra den 1. november 2020 og inntil 31. oktober 2021.
 
Ved reiser etter denne perioden, f.eks. vinterferien & påsken 2022, vil det komme noen få ytterligere tilføyelser til nedenstående VIP All Inclusive pakke. Disse opplyses om ved henvendelse.
 
 
Lounge og ankomst
 • Mottagelse og assistanse ved ankomst og avreise på Malé flyplass
 • Gratis adgang til lounge (forfriskninger, Wi-Fi m.m.) ved ankomst til Malé før avreise med sjøfly.
 • Kanapéer og en flaske musserende vin på rommet ved ankomst
 
Mat og drikke
 • Frokost, lunsj og middag på The Spice (hovedrestauranten). En kombinasjon av overdådig buffet, “live cooking stations”, temakvelder og grilling
 • Et utvalg av snacks i løpet av dagen på The Liquid og The Sunset Pool Bar + Fish & Chips daglig kl. 17.00-19.00
 • Sri Lankan Street Style Snacks og lette måltider på Ceylon Bliss, daglig kl. 17.00-21.00 - unntatt onsdag og fredag
 • A la carte lunsj på The Sunset Pool Bar
 • A la carte lunsj eller middag på Just Veg - den første restaurant på Maldivene som utelukkende serverer vegetarmat (reservasjon nødvendig)
 • 1 x a la carte middag per person på The Sunset - a la carte eller White Beach BBQ på stranden på onsdager, ved min. 7 netters opphold (reservasjon kreves)  
  • Ved opphold i Sunset Beach Villa with Pool - er det inkludert ubegrenset antall middager på The Sunset + mulighet for à la carte frokost i The Sunset Pool Bar.
 • 1 x a la carte middag eller lunsj per person på The Pier Six - ved min. 7 netters opphold (reservasjon kreves)
 • Brennevin, øl og likører på The Spice, The Liquid, The Sunset og Just Veg
 • Ubegrenset cocktails og mocktails, signature drinker, juicer, mineralvann, flaskevann, et utvalg av te og kaffe er tilgjengelig på ‘Platinum Plus Cocktails, Spirits & Beer Menu’
 • Stort utvalg av premium viner fra hele verden og musserende viner fra Platinum Plus Wine Menu
 • Gratis minibar på rommet med øl, vin, mineralvann, flaskevann og snacks (fylles opp 2 ganger daglig)
 
Wellness
 • 1 x gratis 50 minutters Balinesisk Massasje pr. person over 16 år
 
Vannsport
 • 1 x 15 minutters Jet Ski pr. person under oppholdet
 • 1 x 15 minutter Banan Båttur pr. person under oppholdet
 • 1 x Regular Dive pr. person over 15 år med ‘Dive & Sail’ (For gjester med PADI sertifikat. Ekskl. ev. leie av utstyr og gjenoppfriskningsdykk/kurs.).
 • Gratis lån av snorkle utstyr
 • Gratis lån av ikke-motorisert vannsportsaktiviteter (windsurfing, katamaran, kano, stand-up paddle)
 
Utflukter
 • Ubegrenset deltagelse på snorkle utflukter under oppholdet. Det arrangeres to daglige turer (kl. 09.30 og kl. 14.30 avhengig av været). Barn må være fyllt 6 år for å delta.
 • Fisketur i solnedgangen (én gang pr. opphold) (avhengig av været)
 • Én gratis utflukt under oppholdet (velg mellom 6 forskjellige utfluktsmuligheter)
 
Sport
 • Gratis adgang til fitness senter, tennisbane, innendørsaktiviteter
 
Underholdning
 • Gratis adgang til The Kids Club
 • Gratis Internett adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige oppholdsteder
 • Daglig musikk og DJ kveld
 
Blixen Tours VIP All Inclusive gjelder på ankomstdagen fra kl. 12.00 og helt frem til avreise.
Offisiell innsjekking på rommet kl. 14, og utsjekking kl. 12.