Rundreise beskrivelse Malariafri Safari og Mauritius

Safari i Sør-Afrika og en uke på Mauritius

Safari i Sør-Afrika og en uke på Mauritius

Safari i en av Sør-Afrikas skjulte perler - det store Welgevonden private viltreservat og en uke på lekkert VIP All-Inclusive hotell på Mauritius

 
Et av Sør-Afrikas største private reservater er Welgevonden, som betyr "godt funnet". Reservatet er ca 400 km² stort, og er i ferd med å bli en del av et samlet nasjonalpark/reservatområde på 1100 km². Her finner du dyr som Big5 (elefant, nesehorn, bøffel, løve og leopard) samt en enestående fauna og flora. Den vakkert beliggende Lodgen har en høy standard og plass til kun 20 gjester som blir tatt meget godt vare på.
 
Mauritius er en frodig vulkanøy hvor sjørøvere og forskjellige europeiske og asiatiske land opp gjennom tidene har styrt og holdt til, inntil den vakre øya ble uavhengig i 1968. I dag bor det en multikulturell befolkning på øya, hvor bl.a. kreolsk mat er meget populært.
Heritage Awali er et herlig resort med massevis av aktivitetsmuligheter i vakre omgivelser.
 
 
Safari, transport og kjøretøy
I reservatet kjøres det i spesialbygde åpne safarikjøretøy.
 
Innkvartering og standard
Høy standard i Sør-Afrika og på Mauritius, Blixen Sølv Standard.
 
Guide
Dyktige Sør-Afrikanske, engelsktalende Safariguider
 
Gruppestørrelse
Garantert avreise ved min. 2 personer.
 
Avreisedatoer
Hver dag
 
Barn på reisen
Barn i alle aldre er velkommen. Det er mulighet for barnepass, og det arrangeres en lang rekke aktiviteter for barn.
 
Reisebeskrivelse Malariafri safari og Mauritius Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Johannesburg – Welgevonden reservatet
Mhondoro Safari Lodge
Mhondoro Safari Lodge
Vi ankommer om morgenen til Johannesburgs Internasjonale flyplass, og kjører ca. 3 timer nordpå med privatsjåfør til Welgevonden reservatet. Det er en fantastisk tur, og Welgevonden ligger i Waterberg regionen som er utnevnt til UNESCO Biosfære område på grunn av den unike naturen. På den siste delen frem til Lodgen er det gode sjanser til å se noen av de store afrikanske dyrene.
 
Mhondoro Safari Lodge ligger ved et vannhull hvor mange forskjellige dyr kommer for å drikke, inkludert elefanter, løver, og ikke minst nesehorn som det her er en stor bestand av. En veldig fin detalj er bruken av en underjordisk tunnel for å komme så nærme dyrene som enn kan på en trygg og enkel måte. Vi har lunsj ved ankomst og på ettermiddagen blir det safarikjøring, og det vil helt sikkert bli mange dyr å se. Tilbake ved lodgen blir det god mat, bål, stjernehimmel, og nattens lyder gir en fantastisk afrikansk atmosfære.. Vi får lunsj ved ankomst, og utpå ettermiddagen er det tid til safarikjøring hvor vi helt sikkert får se mange dyr. Tilbake i Lodgen skaper god mat, leirbål, stjernehimmel og nattes lyder den rette afrika-stemningen.
 
Overnatting
Mhondoro Safari Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 2-3
Welgevonden reservatet
Mhondoro Safari Lodge
Mhondoro Safari Lodge
Livlig fuglekvitter signaliserer at en ny dag er på vei. Alt etter ønske, kjører man vanligvis av sted på Safari grytidlig på morgenen for bl.a. å se de store kattedyrene som ofte er aktive på dette tidspunktet. Litt Kaffe/te og kjeks før avreise og så frokost når man etter 2-3 timer kommer tilbake, er en god måte å oppleve flest mulig dyr på.
 
Midt på dagen er de fleste dyrene mindre aktive og holder "siesta", hvilket man som gjest også kan gjøre, for deretter å kjøre på safari igjen utpå ettermiddagen når temperaturen er lavere og aktiviteten igjen høyere. I tillegg til å slappe av ved Lodgens flotte svømmebasseng og se dyr ved det lokale vannhullet, er det mulighet for forskjellige safarivandringer med fokus på f.eks. fugler og annen fauna og flora, eller geologi om ønskelig. Det er også mulig å kjøre kveldssafari etter mørkets frembrudd, hvor man opplever en rekke nattaktive dyr som man normalt ikke ser om dagen. Det kan være mindre kattearter, grevlinger, hulepinsvin, nattaper og fugler som nattravner og ugler.
 
Reservatet har alle de klassiske afrikanske dyrene, men også mer sjeldne arter som sorte (og hvite) nesehorn, brune hyener og sabelantiloper. En fin avslutning på en safaridag kan være en "sun downer" med flott utsikt til en av Afrikas fantastiske solnedganger og dyr som forbereder seg til natten.
 
Overnatting
Mhondoro Safari Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Welgevonden reservatet — Johannesburg
Mhondoro Safari Lodge
City Lodge OR Tambo Airport, Johannesburg
Det blir tid til en siste morgensafari før vi kjører mot Johannesburg, og om ettermiddagen blir vi innlosjert på et flott flyplasshotell før flyreisen neste morgen til Mauritius.
 
Overnatting
Mhondoro Safari Lodge
Måltider
Frokost
Dag 5
Johannesburg – Mauritius
Heritage Awali
Heritage Awali
Vi tar morgenfly (ca. 4 ½ time) fra Johannesburg. Vi lander utpå ettermiddagen og blir transportert til vårt flotte resort, Heritage Awali. Hotellet ligger på øyas sørvestkyst ca. 45 minutters kjøring fra flyplassen, vakkert plassert ved fantastiske strender og med mektige fjell i bakgrunnen.
 
Dette området inviterer til langt mer enn strand og vannsportsaktiviteter – det en fremragende golfbane i forbindelse med hotellet dersom man liker golf, og det er mulighet for en lang rekke aktiviteter i fjellenes naturreservater og nasjonalpark. Man kan gå, kikke på fugler, kjøre mountain bike eller dra på 4-hjulstrekker safari.
 
Her er det noe for en hver smak, enten man ønsker å slappe av på stranden, få massasje i et overdådig spa, eller dyrke vannsportsaktiviteter som kite-surfing og dykking. Man kan også velge en romantisk stille aften på stranden eller oppleve fengende dans og musikk, mulighetene er mange.
 
Overnatting
Heritage Awali
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 6-11
Mauritius
Heritage Awali
Få destinasjoner inviterer til så mye forskjellig som denne enestående øya. Øya har en rik kultur med festivaler, fantastisk mat, fargerike religioner, hestesport og hyggelige fiskelandsbyer, fjell med spennende fauna og flora, et hav med korallrev og noen av verdens beste fiskemuligheter.
 
Heritage Awali er inspirert av øyas afrikanske kulturarv, og bl. a er det 3.000 kvm. store spaet innredet som en afrikansk landsby. Her er det også 3 restauranter, 2 barer, tennisbaner, glassbunnbåter og dykkersenter.
 
Rommene er moderne og smakfullt innredet og min. 52 kvm. store med mange fasiliteter.
 
Maten er fra nesten hele verden, men med størst inspirasjon fra Middelhavet og Asia og naturligvis deres eget kreolske kjøkken hvor alt godt fra havet ofte inngår. Mauritius er balsam for kropp og sjel.
 
Overnatting
Heritage Awali
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 12
Mauritius – Fly mot Norge
Heritage Awali
Heritage Awali
Dette er den siste dagen på dette paradisiske stedet.
Det er transport til flyplassen for videre flyreise hjem til Norge.
 
Overnatting
Heritage Awali
InnkvarteringSør-Afrika & Mauritius

Mhondoro Safari Lodge

Moderne lodge i Welgewonden Game Reserve som Passer for både barnefamilier, voksne og par

Store bilder

City Lodge Hotel OR Tambo Johannesburg

Godt hotell med en beleilig plassering like ved inngangen til Johannesburg flyplass.

PRISINDIKASJON Malariafri safari og Mauritius
11 NETTER FRA
kr. 46.195 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - september)
11 NETTER FRA
kr. 50.095 pr person
Fra pris i høysesongen (oktober - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Norge - Johannesburg
 • Fly Johannesburg – Mauritius 
 • Fly Mauritius - Norge
 • Alle flyplass transfers
 • Flyskatter
 • Engelsktalende spesialist sjåfør/guider på hele safarien 
 • Entré og avgifter til Welgevonden reservatet
 • 3 netter på Mhondoro Safari Lodge, inkl. All Inclusive*
  • * Alle måltider
  • * Drikkevarer inklusive lokalt øl, mineralvann og husets vin
  • * To daglige safarikjøringer
 • 1 natt på City Lodge i Johannesburg
  • Inkl. frokost
 • 7 netter Heritage Awali, Mauritius
  • inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.
HERITAGE AWALI

Blixen Tours VIP All Inclusive

Nedenstående innhold i Blixen Tours VIP All Inclusive pakke er gjeldende ved opphold fra den 1. februar 2021 og inntil 31. januar 2022.
 
MAT
 • Frokost på hovedrestauranten Savana kl. 07.00 - 10.30
 • Kontinental frokost serveres i Zenzibar kl. 05.00 - 07.00 
 • Lunsj på en av tre forskjellige restauranter:
  • Infinity Blue Beach Restaurant (a la carte)
  • Amafrooty (a la carte)
  • C-Beach Club (a la carte)
 • ”Savana Sunday Brunch” fra kl. 12.00 - 16.00 (kun på søndager)
 • Is kiosk daglig fra kl. 12 - 18
 • Ettermiddags te: Kaker og pannekaker på Zenzibar fra kl. 16 - 18
 • Middag på en av 5 forskjellige restauranter*
  • Infinity Blue Beach Restaurant (a la carte)
  • Zafarani - indisk restaurant (a la carte)*
  • Kuzini - italiensk restaurant (a la carte)
  • Savana - hovedrestauranten (buffet)
  • C-Beach Club (buffet eller a la carte)
 • En piknik boks til lunsj til gjester som skal på utflukt om dagen (Skal bookes 24 timer før hos Guest Relation Counter)
* Ikke alle restauranter har åpent alle dager. Bortsett fra noen få retter kan det velges mellom allerettene i menyen. På restaurant Zafarani kun adgang for barn over 12 år.
Tilgang til alle restauranter i Domaine de Bel Ombre, priser ifølge meny.
 
 
DRIKKE
 • Drikkevarer på Heritage Awali mellom kl. 10.00 og kl. 24.00
 • Drikkevarer består av øl, brus, juice, utvalg av spiritus, cocktails, forskjellige viner, champagne og musserende vin
 • Drikkevarer fra minibaren på rommet inkl. mineralvann, lokale juicer, vann, lokalt øl og hvitvin samt snacks. Minibaren fylles opp én gang om dagen
 • Chill Bar på C Beach Club kl. 10.00 - 23.00 (inkluderer ikke basseng- og strandservering)
 • 24 timers romservice ifølge menyen (ekstra for “brett charge”)
 • Strand- og bassengservice ved Awali kl. 11.00 - 17.00
 • Coco Shack på stranden tilbyr friske kokosnøtter, vann, kokosmelk og kokosnøtt cocktails fra kl. 10.00 - 18.00
 • Te og kaffe fasiliteter på rommet
 
GOLF
 • Gratis golf på 18-hulls mesterskapsbane (par 72) på Heritage Golf Club (tillegg for lån av utstyr, golfundervisning og treningsballer) og 9-hulls korthullsbane
 
* Vi anbefaler forhåndsbestilling av tee-off tider - noe vi gjerne hjelper deg med.
 
 
VELVÆRE
 • 6 x gratis massasje* pr dobbeltrom i Seven Colours Spa / 4 x massasje pr enkeltrom i Seven Colours Spa
 • Adgang til det 3000 m2 store Seven Colours Spa Village
 • Gratis deltagelse i vanngymnastikk og yoga (fast program)
 • Gratis adgang til Umuzi Sports & Fitness senter (aerobic og cardio m.m)
*I alt 6 x massasje (begrenset utvalg) per rom - gjelder kun for rom hvor det er betalt for et dobbeltrom med 2 voksne eller 4 x massaje per enkeltrom med 1 voksen over 18 år. Kan anvendes av personer over 18 år på alle dager i tidsrommet kl. 9.00-14.00 unntatt på ankomst- og avreisedagen, en av massasjene skal benyttes på 2. eller 3. dagen. Massasjens varighet er 45 minutter. Benytter man ikke alle massasjer som er inkludert kan disse ikke gis til andre og ytes det ingen refusjon eller tilbakebetaling. Vi anbefaler å bestille tid til massasje ved ankomst til hotellet.
 
 
VANNSPORT
 • Gratis lån av jolle, vindsurfing, kajakk og pedalbåt
 • Gratis tur med glassbunnsbåt
 • Gratis snorkeltur med båt og lån av snorkelutstyr i forbindelse med turen
 
SPORT
 • Gratis lån av mountain bikes
 • Gratis adgang til tennisbaner inkl. lån av rekkerter
 • Dart, bueskyting, sjakk, strand volleyball, strandfotball, innendørs spill og bordtennis
 
UNDERHOLDNING
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis barnepike-tjeneste i Baby Timomo for babyer 0 - 35 måneder, kl. 08.30 - 16.00
 • Gratis adgang til Timomo Kids Club for 3-11 åringer (kl. 8.30 – 23.00)
 • Gratis adgang til Teens Club for 12 - 19 åriger, kl. 10.30 - 23.00
 • Levende musikk på Heritage Awali / Heritage Le Telfair / C Beach Club
 
- - -
 
Blixen Tours VIP All Inclusive gjelder fra ankomst på hotellet og helt inntil avreise.
Den gjelder således også dersom man forlater hotellet senere enn den offisielle sjekk-ut tiden.
 
Hotellet kan til enhver tid endre i ovenstående All Inclusive uten at det ytes refusjon (unntatt massasje). 
Det ytes ingen refusjon eller tilbakebetaling dersom man ikke benytter seg av alle
de ovenstående tilbudene.