Safarireiser til Afrika

Finn den perfekte safarireisen i Afrika blant vårt store utvalg

På en safarireise i Afrika vil du oppleve hvor storslått naturen kan være. Uansett hvilken safaripark, nasjonalpark eller savanne du besøker i Afrika, vil du ha store opplevelser i vente. Skal din safari være noe unikt, så skreddersyr Blixen Tours gjerne den helt rette reisen til deg eller dere.

 
Safari i Afrika
Afrika er et skattkammer av naturopplevelser og ikke minst ville dyr i tusentall. En safari er en reise for sansene, hvor du kommer tett på de ville dyrene og merker spenningen fra de dramaer som hver dag utspiller seg på savannen. Kanskje du er heldig og får oppleve en løveflokk som jakter etter mat eller millioner av gnuers evige vandring over slettene etter friskt gress.
 
Enten du besøker Kenya, Tanzania, Sør-Afrika, Botswana, Namibia, Uganda, Zambia eller Zimbabwe er du sikker på å få ryggsekken fylt opp med store opplevelser du kan se tilbake på og minnes.
 
Å overnatte på savannen er mer luksuriøst enn du tror
En del av opplevelsen på en reise i Afrika er å bo tett ved safari opplevelsene. Utover at alle våre camper og lodger har en god beliggenhet, er de samtidig mer luksuriøse enn mange tror. Du vil uten tvil bli positivt overrasket over hvor høy standard man kan oppleve selv midt i en nasjonalpark. 
 
Avslutt en safarireise med eksotisk avslapping
En safari i Afrika kan gi utrolig mange nye opplevelser og inntrykk. Det er derfor opplagt å fordøye disse inntrykkene med en avslapningsferie ved stranden på f.eks. Zanzibar, Mauritius eller Seychellene. Her har du mulighet for å slappe av i vakre eksotiske omgivelser på de vakreste bounty-strender.
 
Da alle reiser hos Blixen Tours blir skreddersydd etter dine eller deres ønsker, er det alltid mulig å forlenge en safari med et par dager eller en ukes ren badeferie.
 
Når man lager en safarireise til Afrika, krever det en meget inngående kjennskap til vilkårene i bushen. Det gjelder både regntider, parings-sesonger, klima og mye annet. Hos Blixen Tours har vi en inngående kjennskap til naturen og viltet i Afrika.
 
Infrastrukturen i Afrika er ikke som her hjemme, og det er derfor ekstra viktig at hele din reise er planlagt ned til hver minste lille detalj. Det krever en god lokalkjennskap og de rette kontaktene på destinasjonene. Begge deler stiller vi til din disposisjon, når vi setter sammen din safarireise til Afrika.
 
Du er velkommen til å avtale et møte hvor vi kan fortelle deg alt om bushen i Afrika, og om hva du kan forvente deg på din reise.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse
 
BLIXEN TOURS
Safaristandard