Foreldreløse elefanter i Nairobi

David Sheldrick Wildlife Trust er et prosjekt som startet i 1977. Formålet er å ta vare på forlatte elefantunger, til de er store nok til å kunne returnere tilbake til naturen.
Dette elefantbarnehjemmet i Kenya ble verdenskjent etter en hjertevarm dokumentar som ble sendt på TV - om de dyktige dyrepasserne på internatet i dette østafrikanske landet. 
 
David Sheldrick Wildlife Trust har stor suksess med å bringe foreldreløse elefanter tilbake til deres naturlige habitat. Dyrepasserne gjør en fantastisk jobb, og deres kunnskap og erfaring har etter hvert reddet mange små elefantliv.
 
Elefantens sosiale oppførsel og imponerende utseende fascinerer oss gang på gang. I Kenya er det gode muligheter for å oppleve elefantene i deres naturlige miljø.
 
Kenya har noen av verdens mest kjente safariparker, hvor du kan se et stort antall av dette imponerende dyret på nært hold.
 
Blixen Tours arrangerer turer til Kenya, hvor du kan besøke de små babyelefantene i The David Sheldrick Wildlife Trust. Vi har skreddersydd noen flotte reiseopplevelser, hvor du drar på safari i noen av landets mest kjente parker. Muligens i Kenyas største nasjonalpark Tsavo, hvor de foreldreløse elefantene blir satt fri når de kan klare seg selv.
 
Hvis de små elefantene også har tråkket seg inn i hjertet ditt, og du drømmer om et besøk til The David Scheldrick Wildlife Trust, er du velkommen til å kontakte oss.
 
 
Store bilder