Store bilder

Safari med privat guide

“Vår private guide var fantastisk. Han kunne svare på alle spørsmålene våre om Afrika, dyrene osv. og han var eminent til å få øye på de ville dyrene. Og så var han bare så flink med barna - de elsket ham!"
— Per Madsen og familie, på safari med privat guide
Store bilder
 
Safarireiser er uten tvil en opplevelse for livet
Dette gjelder både voksne og barn. Møtet med de ville dyrene, som man kanskje har sett bak store innhegninger i dyreparker, oppleves nå i deres naturlige omgivelser; på den vakre afrikanske savannen.
 
Lydene og duftene får du helt inn på kroppen når du bor midt ute på savannen blant dyrene, og opplevelsene vil garantert aldri bli glemt.
 
Safari i Afrika er alltid en stor opplevelse, men den kan faktisk bli enda større. Faktisk kan en enkelt person gjøre en safariopplevelse til et komplett eventyr. Den personen er en privat guide.
 
En personlig reisekamerat som (nesten) kan alt om Afrika
Fordelene ved å ha en privat guide er mange – og det spiller ingen rolle om du er en barnefamilie, et par eller en større gruppe som reiser sammen. Du får tildelt en guide fra lodgen du bor på, og på de mer eksklusive lodgene får du til og med samme guide gjennom hele oppholdet. Dette betyr at dere vil bli kjent med hverandre på et mye mer personlig nivå, hvis dere ønsker det, slik at deres private guide blir en trygg reisekamerat, som dere alltid kan komme til hvis dere har spørsmål eller trenger hjelp.
 
I tillegg vil han bli kjent med deg og dine interesser, slik at safarituren din blir enda mer interessant og variert.
 
En privat safariguide vil være tilgjengelig, kun for deg, gjennom hele dagen.
Når du drar på safari vil han være med deg, og sørge for at du også kan få øye på de ville dyrene og fuglene underveis, slik at din safariopplevelse alltid blir optimal. Dermed er det ikke en hel busslast med andre safarigjester som han også må bistå – han er der kun for deg.
 
Har du med deg barn vil det også gi dem en enda større opplevelse, fordi de alltid vil bli høyt prioritert av guiden din.
 
Du vil også stå fritt til å stille alle spørsmålene du vil, uten å måtte ta hensyn til andre – og du kan spørre guiden din om alt fra de ville dyrene til afrikansk historie, stammer, kultur og religion. De private guidene har mye kunnskap om Afrika, som de gledelig deler av seg.
 
Din private guide er med deg fra den første safarien om morgenen, og helt til mørket faller på og millioner av stjerner dukker opp på den afrikanske nattehimmelen. Sammen rundt leirbålet kan dere avslutte dagen med å peke ut stjernebildene på himmelen og høre guiden fortelle spennende historier om stjernene, modige stammekrigere og eldgamle afrikanske tradisjoner – bare for deg.
 
 
 
Store bilder