Store bilder

Rwanda - et land av tusen høyder og uendelige opplevelser

Det er noe magisk med Rwanda. Dette lille landet, kjent som "landet av tusen høyder", er et sted hvor naturlige skjønnheter, rik kultur og enestående dyreliv møtes for å skape en uforglemmelig opplevelse. Min reise til Rwanda var en oppdagelsesreise, en reise som tok meg til steder jeg aldri hadde forestilt meg, og som ga meg minner jeg vil bære med meg for alltid.
Store bilder

 

Skrevet av: Jun C. Bjørbekk - Eier og Travel Designer

 
Rwanda er et land som har gjennomgått en utrolig transformasjon. Fra å være kjent for sin tragiske fortid, har landet reist seg som en føniks fra asken og blitt et symbol på forsoning, gjenoppbygging og håp. Det er en historie som er like inspirerende som landskapet er vakkert.
 
Men det som virkelig gjorde Rwanda til et uforglemmelig reisemål for meg, var gorilla trekking i Volcanoes nasjonalpark. Dette er en av de få stedene i verden hvor du kan komme ansikt til ansikt med de majestetiske fjellgorillaene i deres naturlige habitat.
 

Gorilla trekking er en intens og emosjonell opplevelse.

Det begynner med en tidlig morgen, en kort orientering og deretter en vandring gjennom den tette, grønne jungelen. Det er en fysisk utfordrende opplevelse, men hver svettedråpe og hvert anstrengt åndedrag er verdt det når du endelig kommer frem til gorillaene.
 
Det er vanskelig å beskrive følelsen av å se en fjellgorilla for første gang. Det er en blanding av ærefrykt, beundring og en dyp forståelse for hvor privilegert du er å være vitne til dette øyeblikket. Gorillaene er rolige og majestetiske, og det er utrolig å se dem i deres naturlige omgivelser, leke, spise, hvile og interagere med hverandre.
 
Å se gorillaene på nært hold er en påminnelse om vår forbindelse med naturen og viktigheten av å bevare disse utrolige skapningene og deres habitat. Rwanda har gjort en bemerkelsesverdig jobb med å beskytte gorillaene og fremme bærekraftig turisme, noe som gjør denne opplevelsen enda mer spesiell.
 
Rwanda er mer enn bare et reisemål. Det er et sted som berører sjelen, endrer perspektiver og etterlater et varig inntrykk. Fra de bølgende grønne høydene til de majestetiske fjellgorillaene, er Rwanda et land som fortjener å bli utforsket, beundret og elsket. Og jeg kan ikke vente med å dra tilbake.
 
Hvis du har lyst til å oppleve Rwanda, er du hjertelig velkommen til å ta en uforpliktende prat med oss ​​på telefon 35 900 901 - så kan vi hjelpe deg med å skreddersy en helt unik reise.
 
 
Store bilder