Store bilder

Opplev enda mer med kombinasjonsreiser

Kombinasjonsreiser er en fin måte å få enda flere opplevelser på - og mulighetene er nesten uendelige. Du kan kombinere storbyferie med strandferie, kultur med eventyr, safari med badeferie, golf med strandferie og mye mer.

Her finner du inspirasjon til spennende kombinasjoner.
Store bilder
Beach & bush - safarieventyr og avslapning på noen av verdens vakreste strender
Kombiner spennende safariopplevelser i Afrikas villmark med en avslappende badeferie på noen av verdens vakreste strender.
 
På safari får du muligheten til å oppleve Afrikas ville dyr i sitt naturlige element. Du kan se løver, elefanter, sjiraffer, neshorn, flodhester, krokodiller, antiloper og til og med dyr på jakt eller på sin årlige vandring.
 
I tillegg til dyrelivet kan du også utforske noen av verdens mest fantastiske naturlandskap - fra endeløse savanner og grønne gressletter til frodige skoger og brusende elver.
 
Etter mange spennende og - kanskje til tider - adrenalinpumpende safariopplevelser går ferietempoet over i et helt annet gir. Slapp av og nyt livet på stranden og i det asurblå havet i Det indiske hav, hvor Maldivene, Mauritius og Seychellene har noen av verdens vakreste strender, eller bli i Afrika på bountyøya Zanzibar eller på Afrikas østkyst.
 
Avhengig av hvor du reiser, kan du fylle ferien med snorkling og dykking, utflukter, solnedgangscruise, fisketurer, vannsport og mye mer.
 

Her er 3 kombinasjonsreiser

 
 
 
 
 
 

Pulserende byliv og avslapping i skyggen av palmer på kritthvite strender

 
Opplev det beste fra to vidt forskjellige verdener med en kombinert storby- og strandferie. Du kan for eksempel starte ferien i Midtøsten, som er hjemsted for noen av verdens mest moderne og dynamiske byer, fulle av liv, kultur, shopping, underholdning og spektakulær arkitektur. Her finner du byer som Dubai, Oman, Abu Dhabi og Ras Al Khaimah.
 
Midtøsten har også en utrolig rik kulturarv og historie som strekker seg flere tusen år tilbake i tid. Her kan du utforske eldgamle ruiner, UNESCOs verdensarvsteder, imponerende moskeer og fascinerende museer, som alle gir et dypt innblikk i regionens kultur og historie.
 
Midtøsten er også hjemsted for naturskjønne områder, som storslåtte ørkener, vakre kystlinjer, imponerende fjellandskap og frodige oaser - og regionen er hjemsted for noen av verdens deiligste og mest spennende kjøkken med sine krydrede og smakfulle arabiske retter.
 
Etter noen spennende dager i byen er det vanskelig å tenke seg noe bedre enn ren avslapning og velvære i skyggen av palmer på noen av verdens beste strender i Det indiske hav.
 
På vei til eller fra for eksempel Maldivene har du ofte en mellomlanding i Midtøsten, og da er det en god idé å stoppe og bli noen dager før du reiser videre.
 
 
 
 
 
 

Kulturskatter, eventyr, naturopplevelser og luksuriøs strandferie i Det indiske hav

 
Kan man virkelig få alt dette på én ferie? Ja, det kan du. Sri Lanka er en unik øy som skjuler en rik kulturarv med imponerende ruiner av gamle sivilisasjoner, templer og palasser, hvorav mange står på UNESCOs verdensarvliste.
 
I tillegg er naturen ubeskrivelig vakker med tette skoger, frodige teplantasjer, gylne kystlinjer og fortryllende fjellandskap. Å reise til Sri Lanka er en reise fylt med kultur, natur, historie, velvære og fantastisk mat.
 
Når du har fordypet deg i Sri Lankas mange opplevelser, kan du fortsette reisen til Maldivenes kritthvite sandstrender eller Sri Lankas gylne palmestrender for ren avslapning og luksuriøs velvære.
 
 
 
 
 
 

Golf på mesterskapsbaner og avslappning i solen

 
Hvis du er bitt av golfbasillen eller gift med en som er det, er det ofte et must å spille golf på ferien.
 
Men kanskje du ikke vil at hele ferien skal dreie seg om golf, eller kanskje kompromisset er at du spiller golf mens partneren slapper av på stranden eller nyter livet på andre måter. Hvis det er oppskriften på drømmeferien din, kan du la reisen gå til Mauritius. Her finner du unike, naturskjønne og svært profesjonelle golfbaner, mange av dem designet av elitegolfere, samt de vakreste strender, alle slags naturopplevelser og eksklusive hoteller med private bassengvillaer, gourmetrestauranter og fantastiske spafasiliteter.
 
Mauritius har noe for alle aldre og interesser.
 
 
 
 
 
 
Dette var bare et utvalg av kombinasjonsmulighetene - det er bare fantasien som setter grenser. Uansett hva du drømmer om å oppleve på ferien, kan vi hjelpe deg med å skreddersy reisen din.