Rundreise beskrivelse Luksus på kanten av Mara elven & øy-ferie på Seychellene

Praktfulle opplevelser ved Masai Mara & luksuriøs badeferie på Seychellene

Praktfulle opplevelser ved Masai Mara & luksuriøs badeferie på Seychellene

Se frem til en fantastisk og mangfoldig natur, et rikt dyreliv og uendelig mange muligheter for alle former for opplevelser. Etterfulgt av 7 netters avslapping på vidunderlige Seychellene. 

 
Midt i den storslåtte naturen, med den perfekte plasseringen langs Mara-elvens bredde, ligger den eksklusive Sanctuary Olonana Lodgen, som er et fantastisk utgangspunkt for store safariopplevelser i Masai Mara. En intim opplevelse på en luksuriøs safari lodge med nye suiter - alle med store glassfasader, som åpnes ut mot Mara elven.
 
Bo på flotte Hemmingways hotell i Nairobi, og avslutt safarireisen med 7 netter på øyparadiset Seychellene, hvor du kan oppleve noen av verdens vakreste strender.
 
Mulighet for avreise hver dag, året rundt.
Reisebeskrivelse Luksus på kanten av Mara elven & øy-ferie på Seychellene Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Nairobi — Masai Mara
Sanctuary Olonana
Sanctuary Olonana
Dere lander i Nairobi på morgenen.
Etter innreiseformalitetene er ordnet blir dere møtt av deres sjåfør og kjørt til Wilson flyplass, hvor dere flyr videre ca. kl. 10.00 til Mara. Flyturen tar ca. 45 min. Kanskje dere allerede ved innflygingen til flystripen i Mara kan få øye på sebraer og gnuer.
 
Ved ankomst til flystripen ved Masai Mara blir dere hentet i firehjulstrekker av deres sjåførguide. Dere kjører cirka 15 minutter til deres camp Sanctuary Olonana, om dere ser dyr på turen til Campen kan det ta lengre tid.
 
Etter innsjekk og en god lunsj er det allerede i ettermiddag tid for deres første safari game drive, denne avsluttes innen mørkets frembrudd, og dere er tilbake på campen Sanctuary Olonana innen middag.
 
Overnatting
Suite, Sanctuary Olonana
Måltider
All Inclusive
Dag 2-3
Masai Mara
Sanctuary Olonana
Sanctuary Olonana
Olonana Campen ligger ved Mara-elvens bredde. Et godt utgangspunkt for fantastiske safariopplevelser, selv når dere nyter måltider og ”sundowners” på campens store utendørs terrasse. I Mara-elven kan dere ikke unngå å oppleve gryntende flodhester, krokodiller eller andre dyr som har kommet for å drikke.
 
Campen består av 14 suiter, alle nye med moderne innredning, med store glassfasader som kan åpnes opp og gir en fantastisk utsikt over Mara-elven.
I campens hjerte finnes restauranten, hvor dere kan sitte både innendørs eller utendørs, bar, svømmebasseng, lounge og mini-spa.
 
Det kjøres safari i firehjulstrekker, som foregår om morgenen og i de sene ettermiddagstimene. Utover dette kan dere besøke en Masai landsby, reise på safari til fots eller fly i luftballong over Masai Mara. (luftballong kun mot tillegg)
 
Under oppholdet er det inkludert safari i de tidlige morgentimene og igjen i de sene ettermiddagstimer, ettersom dyrene er mest aktive morgenen og kvelden. Innen morgensafarien serveres enten en lett frokost eller bare kaffe/te og kjeks. Etter gode 2-3 timers safari vender dere tilbake til lodgen, hvor frokost eller brunsj serveres. Etter det er det tid for siesta i lodgen innen dere igjen skal på safari i de sene ettermiddagstimer. Dere vender tilbake til lodgen innen mørkets frembrudd, hvor middagen serveres.
 
Det er under oppholdet mulighet for en luftballongsafari, hvor safarien avsluttes med champagne-frokost (ikke inkludert). Vi anbefaler at dette bestilles innen avreise, da det kan være utsolgt.
 
Overnatting
Suite, Sanctuary Olonana
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Nairobi
Hemingways Hotel
Deluxe Suite
Farvel til Masai Marai. I dag slutter safarieventyret og dere flyr fra Masai Mara ca. kl. 8.45 tilbake til Nairobi. I Nairobi blir dere hentet av deres sjåfør, som kjører dere til Hemingways Hotel *****.
 
Hvis dere ønsker en ekstra opplevelse i Nairobi har dere mulighet for å oppleve Karen Blixen Museet og Kasuri Beads, hvor 350 kvinner, primært arbeidsløse enslige kvinner, er aktivisert i et fantastisk prosjekt, hvor de lager forskjellige smykker av keramikkperler. (Disse opplevelsene er ikke en del av pakken, men kan bestilles mot tillegg)
 
Overnatting
1 nat, Deluxe Suite, Hemingways Hotel
Måltider
Frokost
Dag 5-11
Seychellene
Constance Ephelia
Constance Ephelia Resort
Seychellene, et tropisk paradis venter.
 
Uthvilt etter en god natt på Hemingways hotell i Nairobi, spiser dere en god frokost og blir kjørt til Jomo Kenyatta, Nairobis Internasjonale flyplass, hvor dere på slutten av formiddagen flyr mot Seychellene. 7 netter i det tropiske ferieparadis venter der ute. 
 
Dere ankommer Seychellene midt på ettermiddagen og blir møtt av deres sjåfør, som kjører dere til deres flotte hotell - Constance Ephelia****+. Turen til hotellet tar ca. 40 minutter og går tvers over den vakre Øyen, Mahé.
 
På Seychellene vil dere oppleve noen av verdens vakreste strender, et øyrike bestående av 115 granitt øyer omringet av asurblått hav. Et eksotisk paradis med frodig natur og et magisk fugleliv. Dere kan spille golf, dykke, snorkle, vandre i naturen og bare slappe av og nyte hverandre og Seychellenes fantastiske klima.
 
Overnatting
7 netter, Constance Ephelia
Måltider
Halvpensjon (frokost og middag)
Dag 12
Seychellene — Norge
Et reiseeventyr er kommet til sin avslutning
I dag er dagen, hvor dere, fylt opp med fantastiske reiseminner, må si farvel til Constance Ephelia og Seychellene for å fly tilbake til Norge.
 
Overnatting
Et reiseeventyr er kommet til sin avslutning
InnkvarteringKenya & Seychellene

Sanctuary Olonana

Safaricamp midt i migrasjonsruten

Hemingways Nairobi

Luksuriøse suiter, privat butler og kort vei til Nairobis mange attraksjoner

Constance Ephelia Seychelles

Luksushotell for hele familien

PRISINDIKASJON Luksus på kanten av Mara elven & øy-ferie på Seychellene
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
LUKSUS PÅ KANTEN AV MARA ELVEN & OY-FERIE PÅ SEYCELLERNE
Periode
Voksen
16.06.24 - 20.06.24
135.295
21.06.24 - 11.07.24
137.595
12.07.24 - 16.07.24
135.295
17.07.24 - 31.07.24
137.995
01.08.24 - 23.08.24
141.395
24.08.24 - 31.10.24
137.995
01.11.24 - 11.12.24
94.495
12.12.24 - 20.12.24
96.795
21.12.24 - 22.12.24
138.695
23.12.24 - 02.01.25
159.995
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Oslo - Nairobi - Mahe - Oslo
 • Flyskatter og avgifter
 • Transport i Nairobi ifølge program
 • Fly Nairobi - Masai Mara t/r
 • 3 x overnattinger på safari i Sanctuary Olonana
  • Inkl. fullpensjon, utvalgte drikkevarer, besøk i Masailandsby og safari i firehjulstrekker
 • 1 x overnatting på Hemingway's Nairobi i Deluxe Suite
  • Inkl. frokost
 • Transport Mahe lufthavn - hotel t/r
 • 7 x overnattinger på Constance Ephelia i Junior Suite
  • Inkl. frokost & middag
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Vaksinasjoner
 • Drikkevarer og måltider utover de nevnte
 • Tips (på safaridelen, beregn ca. USD 15-30 pr. dag pr. person)
 • Visum til Kenya (USD 50)
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.