Botswana i desember

Desember i Botswana blir også kalt "Magiske Desember". Når man drar på safari kommer det ofte bilder frem av tørr savanne og høy, brennende sol.
Botswana i desember er annerledes magisk og gir deg et landskap i forandring. I desember begynner den lille regntiden, og besøker man denne enestående Afrikanske villmarken, kan man være sikker på å få noen helt ubeskrivelige naturopplevelser. Regnet begynner å falle hyppigere og man opplever ofte kraftige regnskyll i løpet av dagen eller om kvelden. Man kan betrakte himmelen over savannen og følge med når tordenskyer dannes, og se de imponerende lysshow når lynene danser i horisonten.
 
Det er på dette tidspunkt at de vakre og karakteristiske Impalaer føder sine barn. Gresset er grønt og saftig og de små dyrebarna vokser seg store og sterke med en imponerende fart.
Rovdyrene kommer på en prøve når fargene endrer seg fra de gyldne til det grønne. De bruker det meste av sin tid på å jage de unge dyrene og det er muligheter for å overvære noen dramatiske scener. Dette er naturen på sitt vakreste og grusomste...
 
Ønsker man noen annerledes naturopplevelser i et av Afrikas mest imponerende safariland, anbefaler vi Botswana. Her er forpleining og luksus i et paradis av unike natur- og dyreopplevelser.
 
Får du lyst til å oppleve Botswana, er du hjertelig velkommen til en uforpliktende prat med en av våre medarbeidere på telefon 35 900 901
 
 
 
Store bilder