Store bilder

Eksotisk og unike overnattinger i Rwanda

Når du planlegger din gorilla trekking-opplevelse i Rwanda, er det viktig å finne det perfekte stedet å overnatte - og to av de mest luksuriøse og imponerende alternativene jeg kan anbefale deg, er; One&Only Gorilla's Nest og Singita Kwitonda Lodge. Begge disse stedene tilbyr en helt unik blanding av komfort, luksus og nærhet til naturen, noe som gjør dem til eksklusive og ideelle baser til ditt neste Blixen-eventyr.
Store bilder

 

Skrevet av: Jun C. Bjørbekk - Eier og Travel Designer

 

One&Only Gorilla's Nest

One&Only Gorilla's Nest ligger i hjertet av Volcanoes nasjonalpark og er omgitt av frodig skog og med utsikt over de majestetiske Virunga-fjellene. Dette er et sted hvor luksus møter villmark, og hvor du kan slappe av og lade opp etter en dag med trekking og masse nye inntrykk.
 
Lodgen tilbyr romslige og komfortable rom og suiter, alle med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Interiøret er inspirert av lokal kultur og kunst, med håndlagde møbler og tekstiler som gir deg en følelse av autentisitet og tilhørighet.
 
Gorilla's Nest tilbyr også en rekke fasiliteter, inkludert et spa, et treningsstudio, en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter, og en bar hvor du kan slappe av med en drink mens du nyter den frodige utsikten. Men det som virkelig skiller denne lodgen ut, er dens engasjement for bærekraft og bevaring, noe som gjenspeiler seg i alt fra bygningens flotte design til de unike aktivitetene de tilbyr.
 

Singita Kwitonda Lodge

Singita Kwitonda Lodge er et annet fantastisk alternativ for de som ønsker å oppleve gorilla trekking i enestående standard og luksus. Lodgen ligger på kanten av Volcanoes nasjonalpark og tilbyr en enestående utsikt over fjellene og den omkringliggende frodige naturen.
 
Rommene og suitene på Singita er designet med en blanding av moderne og tradisjonell stil, og har alle store vinduer som gir deg muligheten til å nyte utsikten fra komforten av ditt eget rom. Hvert rom har også en peis, noe som gir en koselig og rustikk atmosfære på kjøligere kvelder.
 
Singita Kwitonda tilbyr også en rekke fasiliteter (likt som hos One & Only), inkludert et spa, et treningsstudio, en restaurant og bar. Men det som virkelig gjør denne lodgen spesiell, er deres engasjement i en rekke bevaringsprosjekter for å beskytte dyrelivet, bevare regnskogen og støtte lokalsamfunnet. Dette ga gjester som meg ikke bare et utrolig opphold, men også en meningsfull opplevelse der jeg fikk lære litt om bevaringsinnsatsen.
 
Både One&Only Gorilla's Nest og Singita Kwitonda Lodge tilbyr en luksuriøs base for din (kommende) gorilla trekking-opplevelse, og begge er svært dedikert til å bevare det utrolige landskapet og dyrelivet som nettopp gjør Rwanda så spesiell. Uansett hvilken du velger, kan du være sikker på at du vil ha en uforglemmelig opplevelse.
 
Du er gledelig velkommen til å ta en prat med oss på telefon; 35 900 901 - eller på send oss en forespørsel på post@blixentours.no. Husk; det er detaljer som gjør forskjellen mellom en god ferie til en uforglemmelig reise.
 
Store bilder