Store bilder

Ekstravagant og bærekraftig - Soneva er i en klasse for seg

I hjertet av noen av Maldivenes mest fantastiske atoller ligger det hoteller som ikke bare leverer luksuriøse opplevelser, men som også tar bærekraft til nye høyder. Disse hotellene er blant favorittene når du drømmer om barfotluksus på sitt beste - og de tilhører alle ett og samme varemerke: Soneva.
Store bilder
Sonu og Eva er to lidenskapelige sjeler som står bak det kjente og kjære hotellmerket Soneva, hvis navn er en sammenslåing av parets navn. Deres lidenskap er å skape "ekte luksus" for gjestene, som ofte har en travel og hektisk hverdag. For Soneva handler det om å forstå gjestenes hverdag og tilby dem opplevelser som er "nye" og "ekte" i forhold til hverdagen deres - det vil si opplevelser som er sjeldne, uvanlige og unike, og som de setter særlig pris på og ønsker seg i en travel hverdag.
 
Hotellene ligger på noen av de vakreste destinasjonene på Maldivene og i Thailand, og tilbyr en unik og bærekraftig tilnærming til luksusreiser. Merkevaren bygger på en filosofi om å skape eksepsjonelle reiseopplevelser og samtidig beskytte og bevare de sårbare økosystemene som hotellene ligger i.
 
Designet til at minimere miljøpåvirkningen
Soneva kjennetegnes av sitt engasjement for bærekraft. Hvert hotell er designet for å minimere miljøpåvirkningen med alt fra resirkulering av materialer til fornybare energikilder og avfallshåndteringssystemer. Restaurantene serverer ferske, lokale råvarer, inkludert frukt, grønnsaker og fisk som er fanget eller dyrket og høstet på stedet eller i det nærliggende øysamfunnet.
 
Lokalsamfunnene og miljøet nyter også godt av Sonevas bærekraftige initiativer gjennom programmer der Soneva støtter en rekke prosjekter innen naturvern, utdanning og helse i lokalsamfunnene rundt hotellene deres.
 
Slow Life filosofi
Bærekraft er bare en del av Soneva-historien, for det de nok er mest kjent for, er de luksuriøse hotellene og de førsteklasses fasilitetene. Deres "slow life"-filosofi sørger for at atmosfæren er avslappet og behagelig, og selv om alt lever opp til deres 5-stjerners rating, føles det likevel riktig å gå rundt med bare tær i sanden og saltvann i håret. Faktisk oppfordrer hotellene deg aktivt til å begrave tærne i sanden og føle øyeblikket, for så snart du ankommer øya, får du utdelt en pose merket "no news, no shoes" som du legger skoene dine i, og hverdagens kjas og mas.
 
Spis i tretoppene eller med tærne i sanden
Måltidene er også en opplevelse på Soneva, som ofte får besøk av verdenskjente Michelin-kokker. I de ulike gourmetrestaurantene kan du smake på retter fra de beste av verdens kjøkken - og for en ekstra opplevelse ligger restaurantene på de mest bemerkelsesverdige steder, som for eksempel "Flying Sauces" på Soneva Fushi, som ligger i tretoppene og nås med taubane, "The Crab Shack" på Soneva Jani, som serverer saftige krabber på stranden mens du har tærne begravd i sanden, eller "Out of This World" på Soneva Secret, en restaurant med høy plattform, vinkjeller og observatorium omgitt av havet og med utsikt over stjernene.
 
Aktiviteter for alle aldre og enhver smak
Hvis du vil kjede deg på Sonevas hoteller, må du jobbe hardt. Hvert hotell tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser; dykking og snorkling i det krystallklare vannet ved de vakre korallrevene, spabehandlinger i verdensklasse, gourmetmat med verdensberømte kokker og kulturelle utflukter til nærliggende landsbyer er bare noen av de mange aktivitetene som tilbys. Barna kommer heller ikke til å kjede seg. "The Den" er en innovativ og inspirerende barneklubb som tilbyr massevis av morsomme og lærerike aktiviteter for barn i alle aldre, som kunst og håndverk, naturvandringer, kulturverksteder, matlaging og mye mer.
 
3 Soneva-favoritter på Maldivene
Vi i Blixen Tours er også svært begeistret for Soneva - spesielt Soneva Fushi, Soneva Jani og Soneva Secret, som alle ligger på Maldivene. Soneva Fushi er barfotluksus for den moderne Robinson Crusoe - et komplett resort med en avslappende atmosfære og et høyt servicenivå som oser av sjarm, romantikk og eksotisk natteliv.
 
På Soneva Jani venter en ferie utenom det vanlige, og hver dag må du bestemme om du vil slappe av i din eksklusive villa, på stranden eller i det vakre 3-etasjes klubbhuset med gourmetrestauranter, spa, livemusikk og hengekøyer hvor du kan lene deg tilbake og nyte livet med en kjølig drink i hånden.
 
Soneva Secret åpner i begynnelsen av 2024 og er det nyeste hotellet i familien - og med det kan vi legge enda en favoritt til samlingen. Soneva Secret er en unik opplevelse og det ultimate innen privat luksusferie. Hver villa har et team på tre personer - inkludert din egen kokk - og alt, fra service og opplevelser til måltider og fasiliteter, er gjennomtenkt ned til minste detalj. I tillegg har de Maldivenes første flytende villa, som bare kan nås med båt.
 
Soneva-hotellene er en opplevelse utover det vanlige. Det finnes mye mer å fortelle om både merkevaren Soneva og de enkelte hotellene, og vi deler gjerne av vår kunnskap og erfaring med Soneva. Så hvis du drømmer om en ferie på Maldivene som er både ekstravagant og ansvarlig, så la oss skreddersy din drømmereise til Sonevas perler.