Store bilder

Drøm deg bort til eksklusive velværeoaser i Det indiske hav

På Sri Lanka og Maldivene finner du noen av verdens mest fortryllende velværedestinasjoner der luksus og ro går hånd i hånd. Enten du drømmer om å finne indre balanse gjennom ayurveda i Sri Lankas frodige landskap eller nyte en avslappende spa-behandling på en av Maldivenes eksotiske øyer, kjenner vi til de mest unike stedene der hver dag er en reise mot indre balanse og harmoni - og ren nytelse.
Store bilder
Santani Wellness Resort - et sted som oser av helse på en god måte
Høyt oppe i de grønne fjellene på Sri Lanka ligger et unikt gjemmested for alle som er ute etter en ferie med fokus på kropp og sjel. Her kan du oppleve en unik blanding av tradisjonelle ayurvediske helbredelsesmetoder, berikende velværeprogrammer og en fordypning i naturens magi.
 
På Santani Wellness Resort bor du i stilfulle villaer som er bevisst minimalistisk utformet - inspirert av de gamle buddhistiske meditasjonshulene i fjellene rundt Santani. Mens du balanserer kropp og sinn, kan du nyte eksepsjonelt vakre naturomgivelser, den beste, veltilberedte og innbydende maten og gjennomgående 5-stjerners fasiliteter.
 
JOALI BEING - det eneste feriestedet på Maldivene som er dedikert til velvære
Raa-atollen på Maldivene er intet mindre enn et sant mekka for velvære. På JOALI BEING henger alt sammen: Alt du spiser og drikker, spabehandlingene du får, yogatimene og den øvrige treningen - alt planlegges sammen med helsespesialistene når du ankommer.
 
JOALI BEINGs spa er et kapittel for seg selv. Ikke bare utføres behandlingene av utrolig dyktige terapeuter, men spa-omgivelsene er så ubeskrivelig vakre, gjennomtenkte og sanselige at du føler deg omfavnet og beroliget allerede før behandlingene begynner.
 
Krydre ferien med velvære på Kayaam House
På den gylne sørkysten av Sri Lanka ligger Kayaam House - et vakkert hotell i vakre omgivelser. Her er velvære en viktig ingrediens i hvert opphold i form av sunn, deilig og nærende mat, helbredende kroppsbehandlinger, yoga, vakre naturomgivelser, lange turer på stranden og mye mer. Her finner du fred og ro og de beste mulighetene for en avslappende ferie krydret med velvære og opplevelser i området.
 
Skreddersydd velværeeventyr i Sør-Afrika
Det er ikke bare i Det indiske hav du finner velværeopplevelser utenom det vanlige. Sør-Afrika er et skattkammer av fantastiske opplevelser - også når det gjelder velvære. Hvis du drømmer om en velværereise til Sør-Afrika eller om å kombinere en storbyferie i Cape Town eller et gastronomisk eventyr i Winelands med førsteklasses velværeopplevelser, kan vi hjelpe deg med å skreddersy en reise til de beste og mest eksklusive velværeoasene på unike steder i Sør-Afrika.
Store bilder