Beskrivelse

Santani Wellness Resort

Resett kropp og sjel i Sri Lankas storslåtte høyland
Omtrent 45 minutters kjøretur fra byen Kandy, høyt oppe i fjellene, ligger et unikt gjemmested for alle som er ute etter en ferie med fokus på kropp og sjel. Hotellets navn er Santani, som er sanskrit for "i harmoni med" - et navn som ikke bare gjenspeiler beliggenheten, men også hotellets dype engasjement for å skape en oase av bærekraftig velvære og indre fred. Her kan du oppleve en unik forening av tradisjonelle ayurvediske helbredelsesmetoder, berikende velværeprogrammer og en fordypning i naturens magi. Her er hver dag en reise mot balanse og harmoni.
 

Et sted som oser av sunnhet - på en god måte

Når du kommer til Santani, tar du en skarp sving til venstre ned en smal vei flankert av te- og kaffebusker, muskatnøtt, pepper, nellik og kakao. Du ankommer hotellet i skogen, der alt er bygget i polert sement - enkelt, rent og i farger som går i ett med naturen. Bare en krukke med gule blomster som ønsker deg velkommen, skiller seg ut.
 
Gå de 400-500 meterne fra resepsjonen til villaen din, for du har nettopp sittet stille, og nå trenger du å bevege deg for å få i gang blodomløpet. På veien passerer du yogaområdet, spaet, badstuen, dampbadet og varmtvannsbassenget.
 

En dag på Santani Wellness Resort

En typisk dag på Santani starter med enten hatha yoga eller en fottur med en lokal guide. Etter en deilig frokost er det tid for en fottur gjennom skogen til bunnen av dalen til en elv der du kan svømme. Etter denne fantastiske opplevelsen serveres lunsj, og ettermiddagen er fri til å slappe av i villaen, ved bassenget eller med en spa-behandling. Sent på ettermiddagen er det en time til med yoga før du kan gjøre deg klar til middagen, som du garantert vil se frem til. Maten på Santani er svært velsmakende, veltilberedt og innbydende.
 
 

Derfor er Santani Wellness Resort helt spesiell

Santani Wellness Resort er unikt. Omgivelsene er vakre og avslappende, maten er virkelig deilig, tilberedt annerledes og servert vakkert - og personalet er veldig vennlig. Her får du en virkelig god og "sunn" opplevelse uten at det blir for mye. Hotellet er ideelt for deg som har en stor interesse for helse og yoga og ønsker å vie ferien til det - og er nærmest et paradis. Dersom du ønsker en ferie med mange opplevelser og utflukter, hvor hotellet mest brukes til avslapning før neste utflukt, finnes det mange andre hoteller som er mer ideelle for deg. 
Se full beskrivelseSe mindre beskrivelse
Velegnet for par
Unikt hotell
Fokus på helse og yoga
Vakre naturomgivelser
Fred og ro
Flott matopplevelse
Indre harmoni og balanse
Barn over 12 år er velkomne
FASILITETER Santani Wellness Resort
Fredfulle villaer inspirert av buddhistiske meditasjonshuler
På Santani Wellness Resort kan du bo i en av de 4 villaene med hageutsikt eller i en av de 16 villaene med fjellutsikt. Villaene er stilfulle og har en flott atmosfære - og de er bevisst minimalistiske i designet. Villaene er inspirert av de gamle buddhistiske meditasjonshulene i fjellene rundt Santani, der det ikke er noe som distraherer den mediterende, slik at han eller hun kan konsentrere seg utelukkende om å senke ned tempo. Villaene er derfor kun innredet med en dobbeltseng med myggnett, to stoler og et lite bord foran sengen, et bad med regndusj og to solsenger på verandaen.
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice