Store bilder

Hva kan man gjøre på Maldivene?

For mange er Maldivene selve symbolet på paradis; turkisblått hav, svaiende palmer og kritthvite sandstrender.
Store bilder
Det er fristende for de fleste, men samtidig er mange redde for å kjede seg. For hva annet kan man gjøre på Maldivene enn å bade og sole seg?
 
Sport og aktiviteter for enhver smak  
Ønsker du at ferien skal inneholde sport og aktiviteter, byr Maldivene på mange muligheter både til lands og til vanns.
 
Er du en ivrig padletennis-spiller, kan du glede deg over at flere av hotellene våre har nye, flotte padle-baner - og mange har også baner for tennis, sandvolleyball, petanque osv.
 
I tillegg tilbyr de fleste moderne treningssentre og yogatimer på stranden. 
 
Et hav av muligheter  
Maldivene har noen av de vakreste korallrevene og dermed noen av de beste dykkestedene i verden, som du kan utforske sammen med kvalifiserte instruktører.
 
Mange hoteller har også et vakkert husrev bare noen svømmetak fra stranden, som du kan utforske med maske og snorkel.
 
I tillegg er Det indiske hav en sann lekeplass for alle som elsker både motoriserte og ikke-motoriserte vannsportsaktiviteter. 
 
 
Sett seil mot velvære, romantikk og avslapning  
Soneva Fushi og Soneva Jani – to av våre mest populære hoteller på Maldivene - kan du leie en 23 meter lang luksusyacht og dra på dagsturer, eller kanskje bli om bord i flere dager og oppleve magiske solnedganger og delfiner som følger båten mens du slapper av i boblebadet på dekk eller nyter en deilig middag.
 
Du kan sette kursen mot de beste dykke- og surfestedene eller seile fra den ene bountyøya til den neste…  
 
 
En ferie med litt av hvert  
Kanskje du vil ha både avslapning og opplevelser i ferien, men uten alt stresset - og vi vet hvordan det føles.
 
Derfor har vi laget Blixen VIP All Inclusive-pakken vår, som inkluderer spennende aktiviteter, deilige måltider, herlig velvære og spesielle opplevelser som bare våre gjester får inkludert.
 
Vi tilbyr Blixen VIP All Inclusive på flere av hotellene våre på Maldivene, inkludert de to 5-stjerners underverkene; Atmosphere Kanifushi og OZEN Life Maadhoo. 
 
Mange hoteller tilbyr også opplevelser som er spesielle for området de ligger i, eller som er helt unike, så fortell oss hva du vil ha ut av reisen, slik at vi kan skreddersy reisen din til Maldivene.
Store bilder