Hotellbeskrivelse

Soneva Jani

+
Krystallklart vann, elfenbenshvite sandstrender og vakre private villaer
Allerede når du ankommer i sjøfly og nettopp har passert en perlerekke av små, kritthvite øyer omkranset av turkisblått hav, så vet du at denne ferien blir noe helt spesielt. På Soneva Jani venter det deg en gjennomført barbentluksus i eksepsjonelt vakre omgivelser, avslapping i din eksklusive private villa og utsøkt mat tilberedt av de beste råvarer.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Gjennomført luksus
Privat svømmebasseng
Overdådige private villaer
FASILITETER Soneva Jani
Gjennomført barbentluksus i eksepsjonelt vakre omgivelser, avslapping i din eksklusive private villa og utsøkt mat tilberedt av de beste råvarer
De fleste av Soneva Janis gjestefasiliteter er plassert i det vakre 3-etasjers Clubhouse, beliggende over det krystallklare havet. Her finner du noen av restaurantene, hovedbaren med live musikk scene, nett over vannet hvor du kan sitte komfortabelt og nyte en drink eller snacks. Gastrodome rommer is-, sjokolade-, ost og charcuterie- og en juicebar.
Det er også her du finner yogapaviljongen og det herlige spaet. Alle måltidene på Soneva Jani er sunne og velbalanserte, og tilberedt med hjemmedyrket økologisk frukt og grønt – og når de så blir servert i Soneva Janis eksepsjonelt vakre omgivelser, så kan smaksløkene, kroppen og sjelen kun bli tilfredsstilt.
Barneklubb
Barnepass
Bibliotek
Butikk
Concierge
Dykkesenter
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
Vinkjeller
PRISINDIKASJON Soneva Jani
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I 1 BEDROOM WATER RETREAT
Periode
Voksen
07.05.23 - 24.06.23
104.895
25.06.23 - 25.07.23
106.895
26.07.23 - 29.09.23
104.895
30.09.23 - 07.10.23
206.595
08.10.23 - 31.10.23
152.795
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Barn bor og spiser gratis
Opp til 2 barn under 12 år bor og spiser gratis ifølge med 2 voksne og får gratis transport med sjøfly.
 
 
 
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
  • Sjøfly Malé flyplass - Soneva Jani t/r
  • 7 netter i 1 Bedroom Water Retreat
  • Frokost
  • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.