Hotellbeskrivelse

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

+
Privat idyll, utsøkt gourmetmat i tretoppene og uforglemmelige øyeblikk i paradis
Tærne begraver seg i den pudderaktige, kritthvite sanden. De rolige bølgene strekker seg inn over land og prøver å nå tærne, men må gi opp og rulle tilbake ut mot det asurblå havet. Du legger hodet bakover og lukker øynene. Fred, ro, tid, tilstedeværelse - å være i nuet. Det kan være vanskelig i hverdagen, men her er det vanskelig å la være.
 
Snorkleturene ved korallrevet, der den vakreste fargerike fisken pilte av sted og havskilpadden glir elegant forbi. Båtturen ved solnedgang, hvor delfinene hoppet langs siden av båten. Velværebehandlingen i spaet, som fikk både kropp og sinn til å surre av lykksalighet. Utsikten fra villaen når solen står opp. Den ene kulinariske opplevelsen etter den andre i restaurantene.
 
Hele tiden er du til stede akkurat her og nå - fordi det ikke er noe annet sted i verden du heller vil være nå enn på nettopp Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Elegante villaer
Privat basseng
Husrev
11 restauranter og barer
FASILITETER Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi
I hjertet av South Malé-atollen, omgitt av kritthvite sandstrender og krystallklart asurblått hav, ligger elegante Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi – et utsøkt gjemmested for de som ønsker et uforglemmelig øyeblikk vekk fra hverdagen.
I dette paradiset kan du lade batteriene og få mye tid, ro og opplevelser med den eller de du bryr deg mest om.
 
Stranden, ditt private basseng og det eksklusive Waldorf Astoria Spa inviterer deg til å roe ned og slappe av, mens havet kan møte ditt behov for action, eventyr og romantikk.
 
Utforsk under havoverflaten til en undervannsverden du ikke før har sett make til. Du kan snorkle i husrevet eller dra på "eventyrsnorkling" - og du kan dykke ute på åpent hav og møte skilpadder, rokker, haier, hvalhaier og tusenvis av fargerike fisker.
 
Over havet kan du prøve deg på seiling, fiske, windsurfing, delfinsafari og du kan fiske ved solnedgang.
 
Ungene kommer heller ikke til å kjede seg. De kan boltre seg i badelandet, Waldorf Young Discovery Parks, og i barneklubben, hvor det er mange morsomme aktiviteter hele dagen.
 
Alle sanser spiller inn når det er på tide å sette seg ned på en av feriestedets 11 restauranter og barer.
 
Få for eksempel middagen servert mellom tretoppene i Terra-restauranten, mens du nyter en spektakulær havutsikt. Gå inn i en arabisk landsby i Yasmeen og bli servert utsøkte retter fra Midtøsten eller sett deg blant steinene i The Rock, hvor menyen hyller de beste vinregionene i verden. Ønsker du en romantisk middag for to på stranden, under stjernene eller i villaen din, vil også de dedikerte kokkene og servitørene sørge for at dette blir en kveld du sent vil glemme.
 
Og hvis du vil være helt sikker på at ingenting fra ditt opphold i paradis vil bli glemt, kan du bestille en profesjonell fotograf som fanger dine største øyeblikk, slik at du for alltid kan huske eventyret ditt på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi.
 
Rom
Waldorf Astoria Maldivene Ithaafushi huser 122 eksklusive villaer fordelt på tre private øyer. Velg mellom ett, to eller tre rom og en plassering på stranden, ved skjæret eller over vannet. Alle villaene har stort bad med badekar og utendørs regndusj, egen terrasse med basseng, spisepaviljong og hengekøye – og flott utsikt over havet.
 
I tillegg kan du bo i Stella Maris Ocean Villa, som kun kan nås med båt. Her får du privat jacuzzi, kokkeservice og direkte tilgang til sjøen – og gulv-til-tak-vinduer som avslører en fantastisk utsikt over gylne solnedganger og en stjernespekket nattehimmel.
 
Er dere mange som reiser sammen, kan dere ha en hel øy for dere selv. Ithaafushi Private Island tilbyr en strandvilla med tre soverom, en villa med to soverom på vannet og en villa med fire soverom med eget boblebad. På øya er det 5 basseng, jacuzzi, klubbhus, spa, treningsstudio, barnebasseng og lekeplass – og egne kokker og servitører.
Vis full beskrivelseVis mindre
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Concierge
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Handicapvennlig
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
PRISINDIKASJON Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I REEF VILLA WITH POOL
Periode
Voksen
Pris per person i enkeltrom
09.04.24 - 07.05.24
122.895
 
08.05.24 - 14.06.24
77.695
 
15.06.24 - 22.06.24
78.695
 
23.06.24 - 09.07.24
79.695
 
10.07.24 - 12.07.24
78.695
 
13.07.24 - 28.09.24
77.695
 
29.09.24 - 30.09.24
78.695
 
01.10.24 - 02.10.24
89.895
 
03.10.24 - 07.12.24
88.895
 
08.12.24 - 13.12.24
89.895
 
14.12.24 - 20.12.24
91.695
 
21.12.24 - 24.12.24
268.895
 
25.12.24 - 30.12.24
267.895
 
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly fra Gardermoen - Maldiverne med 1 bytte tur/retur på økonomiklasse
  • Flyskatter og avgifter
  • Yacht transfer fra Malé - Waldorf Astoria tur/retur
  • 7 netter i oppgitt romkategori 
    • Inkl. frokost
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.