Hotellbeskrivelse

Patina Maldives, Fari Islands

Unikt design, bærekraftig og tilbakelent luksus i et nytt eksklusivt øyparadis.
Du setter koppen med den rykende varme kaffen på kanten av badekaret ute på terrassen. Hånden din baner veg gjennom det tykke og velduftende skummet for å kjenne på vanntemperaturen. Perfekt. Du trer inn i badekaret og glir ned i vannet. Skummet omfavner deg øyeblikkelig og dekker til vannet igjen. Du lener hodet bakover og lukker øynene. Hvilken fred og ro. Du hører kun den milde bølgeskvulpen mot pålene under villaen din og kjenner en mild bris som kjærtegner ansiktet ditt. Du gløtter med øynene og ser en sjøfugl dykke ned til den solskinnende havoverflaten på jakt etter dagens første måltid. En perfekt start på dagen. Snart venter en deilig frokost før det så skal plantes koraller...
 
Midt i Det indiske hav ligger denne vakre og eksotiske øygruppen. Av de 1200 små øyene som utgjør Maldivene, er det fire som går under navnet Fari Islands. På den ene av de fire øyene ligger et helt nytt og unikt hotell som tilbyr massevis av aktiviteter for enhver smak.
 
Velkommen til Patina Maldivene.
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Designhotell
Bærekraftig luksus
Marint område
FASILITETER Patina Maldives, Fari Islands
Patina Maldives er et moderne designhotell bygget i en minimalistisk og svært atypisk stil for Maldivene.
Designet av den anerkjente brasilianske arkitekten Marcio Kogan, fokuseres det på avslappet luksus og bærekraft. Hotellet ligger 50 minutter med båt fra Malé lufthavn og 10 minutter fra nabohotellet Ritz Carlton Hotel.
 
På Patina Maldives vil du ikke kjede deg. Her er det spennende og morsomme aktiviteter både til lands og til vann, for store og små og for den aktive og bedagelige livsnyteren.
 
Det krystallklare varme havet inviterer til alle slags aktiviteter både oppe i solen og nede i dypet. Vannsportsenteret tilbyr motoriserte og ikke-motoriserte aktiviteter samt snorkleturer, surfetimer og muligheten til å plante koraller.
 
For å skjemme bort kropp og sjel, besøk Patina Maldives eksklusive spa. Det tilbyr de vakreste behandlingene og også et unikt watsu-pool hvor du kan nyte passiv vannterapi. Du kan delta på treningstimer med high og low impact eller få hjelp fra profesjonelle terapeuter dersom du har besvær med kroppsholdningen- eller søvn. Du kan også få ordnet negler og hår eller delta på yoga eller meditasjon på paddleboard.
 
Ved havneområdet, Fari Marina Village, er det liv og glede. Her kan du nyte en pulserende energi fra strandbarer, små butikker, kunstutstillinger og gallerier - og hvor små og store yachter ligger fortøyd til kai.
 
Barna kommer heller ikke til å kjede seg på Patina Maldivene. I Footprints kan små og store barn nyte både innendørs og utendørs aktiviteter, som matlagingskurs, sportsaktiviteter, delfinturer, massasjebehandlinger og workshops, hvor de for eksempel kan forvandle resirkulert plast til vakre skulpturer.
 
Når magen og smaksløkene skal skjemmes bort, er det igjen noe for enhver smak. Skal det være en fin middag med hvit duk og utsøkte retter eller en mer tilbakelent og avslappet matopplevelse? Har du det store jaget etter å bli mett eller vil du bare ha en lett matbit? Vil du sitte ute i friluft eller inne i vakre omgivelser? Det er bare å velge – og som noe helt unikt har du som gjest på Patina Maldivene ikke bare tilgang til restaurantene på øya, men også til restaurantene på nabohotellet Ritz Carlton, som ligger kun en 10 minutters seilas unna.
 
 
Rom
Patina Maldives tilbyr 90 eksklusive villaer spredt langs stranden og på påler over havet. De er alle innredet i et moderne design, som nesten leder tankene til den nye nordiske stilen med naturlige materialer og dempede farger. Villaene er bygget slik at det inn- og utvendige smelter sammen, og på den måten at du opplever en uforstyrret flyt når du beveger deg rundt i villaen din.
 
Alle villaene har privat basseng og utendørs bad og i tillegg er de innredet med gulv-til-tak vinduer med såkalte blinde vinkler slik at du har fullstendig privatliv, regndusj, dobbel vask, sminkebord, spiseplass, Smart TV, nettbrett og egne sykler slik at du enkelt kan komme deg rundt på øya.
 
Patina Maldives tilbyr også 20 vakre studioer som ligger i utkanten av den pulserende Fari Marina Village med utsikt over Maldivenes vakre soloppganger og solnedganger.
Barneklubb
Bibliotek
Butikk
Dykkesenter
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
PRISINDIKASJON Patina Maldives, Fari Islands
7 NETTER FRA
kr. 78.895 pr person
Priseksempel i juli
7 NETTER FRA
kr. 120.495 pr person
Priseksempel i februar
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Fly fra Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med bytte underveis
  • Flykatter og avgifter
  • Speedbåd transfer fra Malé - Patina t/r
  • 7 netter i nevnte romkategori 
    • Inkl. halvpension
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.