Hotellbeskrivelse

Maafushivaru Maldives

Liten idyllisk øy med fredfylt luksus
Maafushivaru har 46 villaer fordelt på 24 Beach villas og 22 Water Villas . Det lille hotellet på den kun 350 m lange øya, gjør at du opplever en stor grad av fred og ro. Du kan velge å bo i din private skyggefulle Beach villa på stranden, i en eksklusiv Water Villa på påler ute i det krystallklare blå havet, eller i en av de to Pool Villaene, hvor du kan være helt privat i ditt utendørs bad og ditt eget basseng.
 
Maafushivaru byr på personlig forpleining i det eksklusive spaet i et stille hjørne av øya. Her kan du få avslappende kroppsmassasje, manikyr og pedikyr samt forskjønnende ansiktsbehandlinger. Dessuten er det et mindre treningssenter for dem som vil holde formen ved like i ferien.
 
Har du lyst til å oppleve det fargerike livet under vann, så har Maafushivaru et profesjonelt dykkersenter som egner seg til både øvede dykkere, og de som ønsker å ta dykkersertifikat. De erfarne guidene tar deg med på noen fantastiske opplevelser i dypet. Det er også fantastiske muligheter for å snorkle ved husrevet utenfor hotellet, eller du kan dra på båttur til den lokale øya Dhangethi, havfiske eller ut på vannet i katamaran eller kajakk. Du kan også vind- og kite-surfe på bølgene i de blå lagunene.
 
Velger du å bli på stranden, kan du nyte den høye servicen i Water-baren eller i den svale skyggen i Library Lounge. 
Dagen avsluttes med en middag i en av restaurantene - for eksempel "135 Degrees East" som tilbyr spennende lokale retter og Sushi. Ønsker du en gourmetmiddag på stranden med den du er glad i, kan dere få en helt privat middag på øya Lonubo. 
Restauranten Cusine Gallery tilbyr stor buffet samt á la carte middager inspirert av det maldiviske kjøkken, hvor du kan nyte kvelden på den store terrassen med utsikt over lagunen.
 
Maafushivaru er særlig egnet for par som ønsker tosomhet og opplevelser i vakre omgivelser og med høy service.
 
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Mindre hotell
Eget husrev
Besøk Lonubo Island
Mulighet for All Inclusive
God snorkling/dykking
FASILITETER Maafushivaru Maldives
Maafushivaru er selve begrepet på idyllisk øy-sjarm. Du er omgitt av natur og hvite sandstrender, samt et eget husrev hvor du kan oppleve livet under vann. Uansett hvor du oppholder deg på øya, har du en fantastisk utsikt over de blå lagunene og Det Indiske Hav.
Maafushivaru har to restauranter, en water bar hvor det serveres lette retter, en lounge hvor det serveres ettermiddags te, en liten butikk, trenings- og helsesenter og Internett. Vannsportssenter med PADI og SSI dykkersenter, snorkling, windsurfing, vannski, båtturer og kano. Dessuten arrangeres det utflukter.
All Inclusive (kjøpes i tillegg)
Bordtennis
Butikk
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Internett, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
Volleyball
PRISINDIKASJON Maafushivaru Maldives
7 NETTER FRA
kr. 27.795 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - desember)
7 NETTER FRA
kr. 37.495 pr person
Fra pris i høysesongen (januar - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Gratis oppgradering til All Inclusive
Ved opphold i alle villakategorier i perioden 1. mai - 31. august 2020 vil man få gratis oppgradering til All Incusive ved bestilling senest 28. februar 2020.
 
Ved opphold i alle villakategorier i perioden 1. september - 31. oktober 2020 vil man få gratis oppgradering til All Incusive ved bestilling senest 30. juni 2020.
10% rabatt
10% rabatt på opphold 6. januar - 30. april 2020 ved bestilling senest 30. september 2019. Er innregnet i prisene ovenfor.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse og billigste billettype med flybytte underveis
  • Transport Malé flyplass - Maafushivaru med sjøfly t/r
  • 7 netter i Beach Villa med helpension
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Drikkevarer og måltider utover de nevnte
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

MAAFUSHIVARU MALDIVES