Hotellbeskrivelse

Anantara Kihavah Villas

+
Anantara Kihavah Villas

Anantara Kihavah Villas er den komplette luksus i en avslappende og koselig atmosfære – en drømmereise for forelskede par og livsnytere i alle aldre.

 
Du vekkes av en mild bris. Du åpner øynene og ser direkte ut over det asurblå havet hvor solen glitrer i overflaten og sjøfugler dykker i havet på jakt etter frokost. Du står opp fra den komfortable sengen med sengetøy i egyptisk bomull, og går inn på badet hvor det også er utsikt utover havet. Du skrur på vannet, og mens badekaret med glassbunn - slik at du kan se ned i det krystallklare havet under hytta - fylles opp, hopper du ut i ditt private basseng og tar en forfriskende morgendukkert. Etterpå velger du et komfortabelt antrekk i ditt eget walk-in closet, og deretter er du klar for en overdådig frokost i skyggen av palmene. En dag fylt med avslapping og velvære i paradiset har begynt.
 
Velkommen til Anantara Kihavah Villas på Maldivene. 
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Den ultimate luksus
Fantastisk husrev
Undervannsrestaurant
FASILITETER Anantara Kihavah Villas
Anantara Kihavah Villas ligger i Baa atollene omgitt av korallrev, asurblått hav og kritthvite sandstrender. Her bor du i usjenerte og eksklusive private villaer, enten på stranden kun et steinkast fra havet eller ute i det krystallklare vannet
Et opphold på Anantara Kihavah Villas er ensbetydende med avslapping og velvære. Nyt en deilig massasje i Anantara Spa, få personlig instruksjon i yoga og meditasjon eller gå en lang tur barbent i vannkanten. Du kan også delta på matlagingskurs og lære å lage tradisjonell maldivisk mat, du kan dra på romantiske seilturer i solnedgangen eller padle en tur i kano eller kajakk.
 
Liker du mer action, er det også gode muligheter for dette. Du kan dra på dyphavsfiske og senere være med på å tilberede fangsten, du kan windsurfe eller snorkle og dykke i de enestående korall landskapene som omgir øya, hvor fargerike fisker, rokker og – hvis du er heldig – enorme hvalhaier gir deg opplevelser for livet.
 
Velvære merker du også når det gjelder måltidene. Maten på Anantara Kihavahs restauranter er en opplevelse i seg selv, og når middagen foregår under vannet, med utsikt til tropiske fisker som svømmer forbi på den andre siden av glassveggen få meter fra deg, så blir det en opplevelse du aldri glemmer. Har du funnet et romantisk sted på stranden under stjernene eller vil du gjerne nyte en intim middag i din villa sammen med din kjære, så arrangerer de dedikerte kokkene og butlerne også dette for deg.
Barnepass
Bibliotek
Butikk
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
PRISINDIKASJON Anantara Kihavah Villas
7 NETTER FRA
kr. 51.395 pr person
Fra pris i lavsesong (mai - desember)
7 NETTER FRA
kr. 70.895 pr person
Fra pris i høysesongen (januar - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Barn 2-11 år
Fra kr. 11.995
 
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med flybytte underveis
 • Adgang til lounge i Malé ved ankomst før avreise med sjøfly
 • Sjøfly Malé flyplass - Anantara Kihavah t/r
 • 7 netter i romkategori som vist ovenfor
  • Inkl. frokost
 • Flyskatter
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.