Hotellbeskrivelse

Six Senses Kanuhura

Frokost med tærne i sanden på en av Maldivenes beste strender
Hotellkjeden Six Senses har en spesiell evne til å finne unike beliggenheter med en naturlig skjønnhet, hvor de skaper 5-stjerners hoteller som er koselige og sjarmerende - og hvor atmosfæren er avslappet. De fokuserer alltid på bærekraft, på den personlige opplevelsen og på det å gi gjestene mer enn vakre reisemål – de ønsker også å vekke sansene dine, slik at du kan "koble ut", men samtidig komme i kontakt med deg selv, andre og verden rundt deg.
 
I 2022 overtok hotellkjeden, Kanuhura Maldives - som har eksistert og vært et favoritthotell blant mange av våre gjester som har besøkt hotellet, igjen og igjen. Etter å ha vært stengt i et år med oppussing, renovasjon og nybygg – har de strødd mye Six Senses tryllestøv over stedet – og dørene ble igjen åpnet og hotellkjeden kunne dermed legge til enda et ferieparadis til samlingen sin: Six Sanser Kanuhura.
 

Nyfanget sjømat på stranden eller piknik på en øde øy

Når du ankommer Six Senses Kanuhura etter en 40-minutters sjøflyreise fra Malé, kan du fra luften se tre små øyer omgitt av hvit sand og laguner i den spesielle blåfargen som man trodde bare fantes på bilder i reisemagasiner. Det er hovedøya hvor hotellet ligger, og deretter to små Robinson Crusoe-øyer som hører til hotellet; Jehunuhura og Masleggihura. Begge øyene kan seiles til og på Jehunuhura kan du spise nyfanget fisk og skalldyr i restauranten på stranden, mens du kan ha hele Masleggihura for deg selv og nyte livet på en øde øy.
 

Derfor synes vi Six Senses Kanuhura er noe spesielt

Som på alle Six Senses-hoteller er atmosfæren på Kanuhura avslappet, koselig og jordnær. Her føles det «ekte» å gå rundt på bare tær og med saltvann i håret. Hos Six Senses Kanuhura har du det bare virkelig godt.
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Avslappet luksus
Utsikt over havet
Kinokveld under stjernene
Mor/datter spa moro
FASILITETER Six Senses Kanuhura
Helt jordnært – uten sko og med hjemmelaget is i hånden
Når du går i land ved Kanuhura blir du først møtt av en av de beste strendene på Maldivene og derfra går du langs hyggelige stier flankert av høye palmer til villaene, restaurantene, spaet, treningsstudioet, squashbanen og de to fellesbassengene, hvor du kan ligge med utsikt over havet og nyte en drink i solnedgangen. Her på stiene og langs stranden kan du gå turer med tærne i sanden og en hjemmelaget is eller ferskpresset juice i hånden.
 
Ønsker du å komme deg ut på vannet kan du leie utstyr til alt fra dykkerturer til vannsportaktiviteter, som windsurfing, kajakkpadling og katamaranseiling. Du kan også fiske og få fangsten servert til middag på kvelden.
 

Kinokveld under stjernene, skattejakt og mor/datter spa-moro

I barneklubben «Grow With Six Senses» kan barna kose seg med de andre barna eller med familien. Klubben tilbyr et utvalg av ulike aktiviteter – fra skattejakt, familiedykkertimer og matlagingskurs for hele familien, hvor du først høster ingrediensene i hotellets hage, til mor/datter spa-moro i Six Senses Spa og kinokveld under stjernene - med popcorn, selvfølgelig.
 

Sunt, næringsrikt og deilig – når det ene ikke utelukker det andre

På alle Six Senses-hotellene er god, sunn, næringsrik og økologisk mat i fokus – uten at det går på bekostning av verken smaken eller den gastronomiske opplevelsen. Her utelukker ikke det ene det andre. Konseptet deres «Eat With Six Senses» handler om å tilby gjestene mat som er både næringsrik og deilig med håp om at gjestene skal ha det enda bedre når de drar hjem enn da de kom. Alle de 7 spisestedene på Six Senses Kanuhura – fra The Market, hvor du starter dagen med frokost med føttene begravet i sanden, til Bottega, som serverer sprø pizza og The Point, hvor du får spanskinspirerte tapas – har dette in-mente når de tilbereder sine deilige retter.
 

Dusj under åpen himmel

Øya som Six Senses Kanuhura ligger på er 1400 meter lang og 350 meter bred. På stranden og på påler over vannet, med direkte tilgang til den turkise lagunen, ligger hotellets 91 private villaer. Villaene er lyse og romslige og kommer med 1-3 rom og er innredet i en sofistikert, men likevel sjarmerende, stil. Alt er bygget med lokale og bærekraftige materialer, slik at hotellkjeden kan være tro mot sin filosofi om å være i harmoni med natur og miljø. Villaene har store, lyse bad som er delvis utendørs, aircondition, store senger, puteutvalg, TV, minibar, godt uteområde, og de fleste villaene har frittstående badekar og basseng.
Barneklubb
Bordtennis
Concierge
Dykkesenter
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Sykler
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Six Senses Kanuhura
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I BEACH VILLA
Periode
Voksen
15.04.24 - 30.04.24
66.495
01.05.24 - 14.06.24
57.695
15.06.24 - 22.06.24
58.695
23.06.24 - 09.07.24
59.695
10.07.24 - 12.07.24
58.695
13.07.24 - 28.09.24
57.695
29.09.24 - 30.09.24
58.695
01.10.24 - 02.10.24
60.895
03.10.24 - 07.12.24
59.895
08.12.24 - 13.12.24
60.895
14.12.24 - 21.12.24
62.695
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Spar opptil 35% på oppholdet.
I perioden 7. januar - 28. marts & 15. april - 21. desember 2024 vil du bli gratis oppgradert til halvpensjon. 
 
Alle rabatter er inkludert i prisene ovenfor.
 
Barnerabatt
Kontakt oss for tilbud for barn.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med bytte underveis
  • Transport Malé flyplass - Six Senses Kanuhura med sjøfly t/r
  • 7 netter i Beach Villa
    • Inkl. frokost
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.