Hotellbeskrivelse

One&Only Reethi Rah

+
Ultimat luksus på Maldivene
Hvis du leter etter det ypperste i et område hvor standarden allerede er meget høy, så er One&Only Reethi Rah stedet.
 
Fra flyplassen er det transport i luksus speedbåt, alternativt privat sjøfly til One&Only Reethi Rah, som er en Bounty-øy med vaiende palmer, kritthvite sandstrender og turkisblått hav. Ved ankomst blir dere hentet av en liten golfbil og kjørt til villaen, hvor butleren venter.
 
One&Only Reethi Rah er et av Maldivernes mest fantastiske resorts – og stedets utsøkte luksus er gjennomført ned til hver minste lille detalj. Villaene er romslige, ligger usjenert til på påler i vannet og alle har sea view. Dagene byr på sol, sand, vann og palmer, mens nettene byr på stjerner, kveldsbris, levende lys og romantikk – alt sammen omgitt av eleganse, stilfullt design og uovertruffen luksus. 
 
Å bo på One&Only Reethi Rah er en opplevelse for livet.
 
 
 
Barnevennlig
Dykking
Snorkling
Velegnet for par
Det ultimate luksushotell
Fantastiske villaer
Direkte adgang til turkisblått hav
FASILITETER One&Only Reethi Rah
One&Only Reethi Rah er et av verdens mest luksuriøse resorts; en Bounty-øy med vaiende palmer, kritthvite sandstrender og turkisblått hav
De gastronomiske opplevelsene står nærmest i kø på Reethi Rah. De tre restaurantene har hver sine temaer og byr på mat fra Japan, Fjerne og Nære Østen, Middelhavet og andre steder.
 
Her kan du dyrke mange forskjellige former for vannsport – Maldivene er et av de beste dykke- og snorkle- områdene i verden, og til dem som liker seg best over vannet er det bl.a. mulighet for å leie kajakk, kano, vannsykler, windsurfing, havfiske, para sailing, Jet Ski og mye mer.
 
Til lands kan du spille tennis, dyrke Yoga, Tai Chi, Pilates, sykle, klatre i klatrevegg, spille golf i "state of the art" golf-simulator, jogge og mye mer. Resortet er dessuten utstyrt med en lekker spa som tilbyr et hav av forskjellige behandlinger til både kropp og sjel. Reethi Rah har også en barneklubb med dags-program og barnepass.
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Internett, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON One&Only Reethi Rah
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I BEACH VILLA
Periode
Voksen
13.07.24 - 28.09.24
85.095
29.09.24 - 30.09.24
86.095
01.10.24 - 02.10.24
94.495
03.10.24 - 07.12.24
93.495
08.12.24 - 13.12.24
94.495
14.12.24 - 16.12.24
96.295
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse med bytte underveis
  • Transport Malé flyplass - resort med luksus speedbåt t/r
  • 7 netter i Beach Villa
  • Frokost
  • Flyskatter og avgifter
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.