Hotellbeskrivelse

Soneva Secret

+
Den ultimate Robinson Crusoe-barfotluksusen på Maldivene
I Makunudhoo-atollen på Maldivene, langt borte fra andre øyer og enda lenger borte fra hverdagen, ligger det nyeste medlemmet i Soneva-familien, Soneva Secret. Bak det kjente og kjære hotellmerket Soneva, hvis navn er en sammenslåing av parets navn, står to lidenskapelige sjeler, Sonu og Eva. Deres lidenskap er å skape "ekte luksus" for gjester som ofte har en travel og hektisk hverdag - og Soneva Secret har lykkes med nettopp det, og har fra første dag funnet sin plass helt i toppen av de mest luksuriøse hotellene på Maldivene. Her kan du se frem til ultimat privatliv i barfotluksus, omgitt av vakker natur - og Maldivenes første flytende villa.
 
Bærekraftig - fordi de ønsker det
Soneva kjennetegnes av sitt engasjement for bærekraft. Hvert hotell er designet for å minimere miljøpåvirkningen med alt fra resirkulering av materialer til fornybare energikilder og avfallshåndteringssystemer. Restaurantene serverer ferske, lokale råvarer, inkludert frukt, grønnsaker og fisk som er fanget eller dyrket og høstet på stedet eller i nabokommunen.Lokalsamfunnene og miljøet nyter også godt av Sonevas bærekraftige initiativer gjennom programmer der Soneva støtter en rekke prosjekter innen naturvern, utdanning og helse i lokalsamfunnene rundt hotellene - og dette gjør de ikke fordi de må, men fordi de ønsker det.
 
Kokker fra 14 forskjellige land tryller frem personlige smaker
Hver villa på Soneva Secret har en privat kokk til din disposisjon, og enten du foretrekker japansk eller italiensk, kan du se frem til unike og autentiske smaker. Soneva Secrets kokker spesialiserer seg på 14 av verdens beste kjøkken, og rettene tilberedes bare for deg, privat i villaen din.
Du kan også besøke en av hotellets restauranter eller få maten servert på de mest spektakulære stedene på stranden, på en øde sandbanke eller under stjernene - og du kan ta taubanen til "Out of this world", en høy plattform som rommer restaurant, vinkjeller og observatorium der du kan nyte utsikten over havet rundt deg og stjernene over deg.
 
 
 Oppdag havets "Big 5"
De fleste kjenner til Big 5, som mange drømmer om å oppleve på safari i Afrika, men på Soneva Secret kan du oppleve en annen og like spektakulær Big 5. Atollen ligger så langt unna sivilisasjonens kjas og mas at du kan være så heldig å oppleve havets Big 5; rokker, delfiner, hvaler, haier og skilpadder. Kanskje ser du dem på snorkel- eller dykkerturen, kanskje på den private yachten din, eller kanskje fra bassenget på terrassen din. Uansett hvor og når, er det en magisk opplevelse.
Alt i alt venter uforglemmelige opplevelser på Soneva Secret - enten du foretrekker å slappe av på stranden, snorkle og dykke i vakre korallrev, spise piknik på en sandbank eller en privat middag på en øde øy, nyte solnedgangen fra din private yacht eller se delfiner hoppe langs rekka. Du kan også nyte en velværebehandling i det spektakulære spaet, praktisere yoga, dra på havfiske eller dra på kulturelle utflukter.
 
Derfor er Soneva Secret noe helt for seg selv
Soneva Secrets søsterhoteller, Soneva Jani og Soneva Fushi, er noen av våre absolutte favoritter på Maldivene. Vi elsker alt ved dem begge: den avslappede atmosfæren kombinert med den ultimate luksusen, maten, den varme filosofien, de private villaene, personalet, omgivelsene - alt er bare barfotluksus på sitt aller beste. Det burde ikke være mulig, men Soneva Secret klarer å sette listen enda høyere. Her er alt mer, bedre, villere, vakrere, mer eksklusivt, deiligere - og alt er mulig.
Se full beskrivelseSe mindre beskrivelse
Barnevennlig
Velegnet for par
Den ultimate luksus på Maldivene
Uovertrufne private villaer
Maldivenes første flytende villa
Ultimativt privatliv
Opplev havets "Big 5"
Personlig tilpasset opphold
Personlig team på 3 personer, inkludert kokk
Vakre omgivelser
Mange aktiviteter
FASILITETER Soneva Secret
Soneva Secret tilbyr bare 14 suiter og strandvillaer over vann og - ikke minst - Maldivenes første flytende villa, Castaway Villa, som sprer seg over to etasjer og byr på det ultimate innen vannvillaer. Her kan du nyte fullstendig privatliv, ettersom villaen kun er tilgjengelig med båt.
 
Hver villa på Soneva Secret er en opplevelse. De er designet med et øye for detaljer, med privat basseng, et uttrekkbart tak over sengen slik at du kan sovne under stjernene, et barnerom og til og med et spa-behandlingsrom og et treningssenter. Hver villa har et dedikert team på tre personer som sørger for at oppholdet ditt blir personlig tilpasset deg. Det er en Barefoot Guardian, Barefoot Assistant og en dyktig kokk.
 
Veggene i villaene kan skyves til side, slik at du kan åpne villaen helt opp og nesten få følelsen av å bo på en stor terrasse. Omvendt kan du også lukke det hele og nyte fullstendig privatliv. Som nevnt tidligere er det tenkt på selv de minste detaljene, og med bare 14 villaer føles det nesten som om du har alt for deg selv.
Barneklubb
Fitness senter
Internett
Lounge/bar
Privat svømmebasseng
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Soneva Secret
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I BEACH HIDEAWAY
Periode
Voksen
10.06.24 - 18.06.24
209.495
19.06.24 - 15.07.24
210.495
16.07.24 - 24.07.24
209.495
25.07.24 - 25.09.24
208.395
26.09.24 - 01.10.24
209.495
02.10.24 - 11.10.24
208.395
12.10.24 - 26.10.24
458.095
27.10.24 - 07.12.24
316.095
08.12.24 - 13.12.24
317.195
14.12.24 - 20.12.24
319.795
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Oslo - Maldivene t/r på økonomiklasse og billigste billettype med flybytte underveis
 • Loungetilgang i Malé ved ankomst før avreise med sjøfly
 • Transfer Malé lufthavn - Soneva Secret med sjøfly t/r
 • 7 netter i den viste romkategorien
  • Inkl. frokost, lunch & middag
 • Flyskatter
 • Bidrag til Reisegarantifondet
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.