Maldivene — dagen din med VIP All Inclusive

Du slenger dynen til side og svinger de solbrune føttene ut på gulvet. Fingeren din trykker på kaffemaskinen og summingen forteller deg at en nytraktet kopp kaffe er på vei.
Du sitter ute på terrassen din og blir nok en gang overveldet av den fantastiske utsikten over det turkise havet. Mens du smaker på kaffen, tenker du på hva du skal gjøre i dag i paradis på Hideaway Beach Resort & Spa på Maldivene.
 
Det er vanskelig - fordi det er så mange alternativer med Blixen Tours VIP All Inclusive.
 
Skal du velge en av de 3 gratis massasjebehandlingene, snorkle i korallrevet eller dykke med skilpadder. Ønsker du å få litt adrenalin i blodet av vannsport – i dag er kanskje dagen hvor du bør lære deg å vindsurfe – eller du vil kanskje bli med på en av de mange spennende utfluktene, som for eksempel dra fisketur eller se øya på segway.
 
Du tar en slurk til av kaffen og bestemmer deg...
 
 
Hvorfor velge VIP All Inclusive på Maldivene?
For mange er Maldivene selve symbolet på paradis; Turkisblått hav, vaiende palmer og kritthvite sandstrender. Det frister de fleste, samtidig som mange er redde for at de skal kjede seg. For hva annet kan du gjøre på Maldivene enn å bade og sole deg? Med Blixen Tours VIP All Inclusive-pakken er ikke spørsmålet om du kan få tiden til å gå, men i stedet hvordan du oppnår det hele.
 
Noe for enhver smak
Hideaway Beach Resort & Spa er et prisvinnende feriested som ligger på en vakker bounty-øy i Haa Alifu-atollen. Stedet gjemmer på noen av Maldivenes største private villaer, som ligger på stranden eller ved vannet og gir gjestene fred, ro og privatliv.
 
Dette stedet er et godt eksempel på hvor mye det faktisk er å gjøre på Maldivene – spesielt med Blixen Tours VIP All Inclusive. Her kan både livsnytere som ønsker ro og avslapning, og eventyrere som drømmer om action og opplevelser, få sine ønsker oppfylt til fulle.
 
Er du for ro og avslapning?
Så inviterer stranden, bassenget, restauranten og det eksklusive spaet deg til å gjøre nettopp det. Med Blixen Tours All Inclusive får du 3 gratis 60 minutters balinesisk massasje per villa, så det bør være rikelig med mulighet til å få både kropp og sinn i balanse.
 
På sjøen
Skal kroppen brukes på en helt annen måte, så har All Inclusive-pakken også dette. Du får tilgang til Aqua Water Park, du kan låne snorkelutstyr og utstyr til ikke-motoriserte vannsportaktiviteter, som kajakkpadling, SUP, kitesurfing, windsurfing og katamaran – selvfølgelig helt gratis.
 
På utflukt
Når øyene og havet skal utforskes kan du dra på 2 utflukter per person, for eksempel fiske, delfinsafari, du kan besøke en lokal øy eller dra på en guidet snorkletur og du kan prøve deg på fluefiske. Du kan også låne sykkel suse rundt på øya på disse.
 
Er du interessert i sport?
Med VIP All Inclusive-pakken får du gratis tilgang til Hideaway Sport Complex, hvor du kan spille volleyball, fotball, basketball og tennis eller du kan få opp pulsen i treningsstudioet.
 
Etter en lang og innholdsrik dag kan du avslutte dagen med prisvinnende retter i restauranten eller med en privat middag på stranden, som selvfølgelig også er inkludert i Blixen Tours' pakke, samt all mat og drikke gjennom hele oppholdet ditt.
 
Om kvelden kan du og din kjære sitte på stranden under stjernene for en koselig og privat kinokveld...
 
Og da er det nok ikke mer du rekker å finne på, en dag i Maldivenes paradis.
 
 
 
Kort oppsummert,
VIP-fordelene inkluderer:
 
  • Privat middag på stranden
  • Massasje
  • Utflukter
  • Halvdags fisketur
  • Privat kinokveld på stranden
  • Gratis minibar på rommet
  • Velg mellom 4 restauranter
  • Stort utvalg av viner (ca. 70 forskjellige)
  • Frokost servert i villaen
 
 
 
Store bilder