Opplev magien - derfor bør du reise til Maldivene

Å våkne opp til bølgeskvulp mot den elfenbenshvite sandstranden og gå ut på den private terrassen med utsikt over den gylne morgensolen som står opp over det krystallklare vannet, er bare begynnelsen på det Maldivene har å by på.
Maldivene har i årevis vekket appetitten hos eventyrere og livsnytere fra hele verden. Øygruppen består av 26 atoller og over 1200 små øyer, og er kjent for sin overveldende skjønnhet, med hver øy omgitt av krystallklare laguner og hvite sandstrender - men det er ikke bare den naturlige skjønnheten som gjør Maldivene til et drømmereisemål.
 
 
Forestill deg at du svømmer blant fargerike korallrev, våkner opp i din private villa med utsikt over havet, blir skjemt bort etter alle kunstens regler og avslutter dagen med en gourmetmiddag under stjernehimmelen. Maldivene er et unikt reisemål der eksklusivitet og naturskjønnhet går hånd i hånd, og der både forelskede par og barnefamilier kan nyte en uforglemmelig ferie.
 
 
Tropisk klima og solskinnsdager året rundt
Maldivene har et tropisk klima med varme dager og varme netter. Med gjennomsnittlig 7-8 soltimer per dag og temperaturer på mellom 27 og 31 grader året rundt, gjør Maldivene til en helårsdestinasjon. I vintersesongen sørger den tørre nordøstmonsunen for solfylte dager og klar blå himmel over Maldivenes strender - perfekt for deg som ønsker å unnslippe kulden og mørket i Norge i vinterferien eller over jul og nyttår.
 
 
I sommer- og høstferien kommer sørvestmonsunen med korte, forfriskende regnbyger som raskt avløses av solskinn, så du kan se frem til rundt 7 timer solskinn per dag også i denne perioden. Maldivene ligger også utenfor syklonbeltet, så været påvirkes sjelden av sykloner. Så du kan nyte solen på Maldivene uansett når på året du reiser hit.
 
 
Familieeventyr i fantastiske omgivelser - mer enn bare en romantisk getaway
Selv om Maldivene ofte markedsføres som et romantisk reisemål for bryllupsreisende og par, er det også et flott sted for barnefamilier. Øyene tilbyr et trygt og innbydende miljø der barna kan utforske og leke i de vakre omgivelsene. Mange hoteller tilbyr barneklubber, familievennlige villaer og aktiviteter som er spesielt utviklet for de yngste gjestene. Barna kan lære om livet i havet gjennom morsomme og lærerike programmer, bygge sandslott på stranden eller gå på skattejakt rundt om på øya. Det finnes også mange muligheter for familieutflukter, for eksempel delfinsafari, båtturer med glassbunn og besøk i lokale landsbyer der dere kan oppleve maldivisk kultur og gjestfrihet på nært hold.
 
 
Det 5-stjerners barfotparadiset Six Senses Kanuhura er et godt eksempel på hvor fantastisk Maldivene er som reisemål for hele familien. Hotellets barneklubb, Grow With Six Senses, tilbyr alt fra skattejakt, dykkerkurs og matlagingskurs for hele familien, til mor/datter-moro i Six Senses Spa og kinokveld under stjernene - med popcorn, selvfølgelig.
 
 
Fra vannsport til velvære i spaet - aktiviteter for enhver smak
Enten du drømmer om eventyr eller avslapning, byr Maldivene på et vell av aktivitetsmuligheter. For vannsportentusiaster er mulighetene uendelige: snorkling, dykking, SUP og vannscooterkjøring er bare noen få av de mange aktivitetene du kan prøve deg på.
 
 
For de som foretrekker å holde seg tørre, tilbyr mange av hotellene våre luksuriøse spabehandlinger, trenings- og yogatimer, tennis- og padelbaner, kulturelle utflukter og private strandpikniker på en øde øy. Maldivene er også kjent for sine fantastiske solnedganger, som du kan nyte fra en tradisjonell dhoni-båt mens du seiler gjennom lagunene.
 
 
Utforsk en magisk undervannsverden
Maldivene byr på noen av verdens mest spektakulære snorkel- og dykkeropplevelser. Øyenes krystallklare vann gir eksepsjonell sikt, slik at du tydelig kan se de fargerike korallrevene og det rike marine livet. Du kan se alt fra svaiende korallhager til store stimer med tropiske fisk, elegante havskilpadder og majestetiske mantarokker - og du kan til og med være så heldig å svømme sammen med gigantiske hvalhaier.
 
 
Mange av hotellene våre har et husrev, som for eksempel Baglioni Resort Maldives, der du kan snorkle direkte fra stranden og oppleve den fascinerende undervannsverdenen. Du kan også ta en nattdykkertur der UV-lys avslører korallenes neonfarger og skaper en intens og magisk opplevelse. Svøm i mørket mens korallene lyser opp rundt deg som et undervannsfyrverkeri - det er en opplevelse du aldri vil glemme.
 
 
En unik atmosfære og komplett luksus på hotellene på Maldivene
Maldivene er kjent for sine luksuriøse hoteller, der hver minste detalj er nøye planlagt for å gi gjestene en uforglemmelig opplevelse. Her kan du bo i en privat villa på vannet, med direkte tilgang til det turkise havet. Ofte får du personlig butlerservice som sørger for at alle dine ønsker blir oppfylt, og maten er en opplevelse i seg selv - spesielt når den serveres under havoverflaten, som på OZEN Life Maadhoo, der du er omgitt av utsikt over den fantastiske undervannsverdenen.
 
 
Soneva Jani kan du oppleve noen av Maldivenes mest eksklusive vannvillaer, der bærekraft og barfotluksus går hånd i hånd. JOALI Maldives kombinerer luksuriøse villaer med imponerende samtidskunst spredt rundt på øya, mens steder som One&Only Reethi Rah og St. Regis Maldives Vommuli tilbyr et vell av aktiviteter både til lands og til vanns, noe som gjør det ideelt for deg som søker både avslapning og eventyr.
 
 
Enten du drømmer om romantikk, eventyr, familiemoro eller ren avslapning, er Maldivene, med sin enestående skjønnhet, sitt varme klima og utallige aktiviteter, virkelig et sted der drømmer går i oppfyllelse.
 
 
Oppdag selv hvorfor Maldivene er et av de mest ettertraktede feriemålene i verden – Reisen din starter her.