Store bilder

Drømmeferie for flere generasjoner

Det sies at opplevelsene er størst når du deler dem med andre - og det er spesielt flott når du deler dem med dine nærmeste: barn, barnebarn, foreldre eller besteforeldre.
Store bilder
Det er nettopp det som gjør familie- og generasjonsreiser unike. Det er tid til å være til stede og oppleve - og til å skape minner for livet.
 
Destinasjonen for familiereisen er ikke like viktig som tiden man tilbringer sammen, men opplevelsene og aktivitetene bør være noe som både store og små - og alle imellom - er interessert i og kan delta på.
 
Her er 4 flotte reisemål for drømmeferier for hele familien.
 
 
Maldivene – et paradis både over og under vann
Maldivene er et vidunderlig øyrike med kritthvite sandstrender, turkisblått vann og fargerike korallrev som vrimler av fisk - Maldivene har faktisk noen av verdens beste dykkesteder som er et eventyr å utforske.
 
Mange hoteller har også vakre husrev bare noen få svømmeturer fra stranden som er trygge og spennende å utforske for både barn og voksne.
 
Så hvis familien din elsker sol, strand og vann, er dette et sant paradis.
 
 
 
Mauritius – noe for alle
En reise til Mauritius kan være en avslappende strandferie, men det kan også være en ferie fylt med spennende opplevelser og aktiviteter - eller kanskje en kombinasjon av begge deler.
 
Mauritius' frodige skoger, kuperte landskap og asurblå hav byr på et vell av opplevelser og aktiviteter - både for de som elsker adrenalin og de som vil ta det litt roligere - med andre ord: Mauritius har noe for enhver smak.
 
 
 
Seychellene – av på de mest eksotiske bountystrendene
Seychellene er en unik øygruppe midt i Det indiske hav med en fargerik og eksotisk flora og fauna.
 
Her finner du noen av verdens beste strender, palmer med enorme kokosnøtter, høye granittklipper, frodig og sjelden vegetasjon og et magisk fugleliv. Her kan du og familien nyte livet på stranden og i havet, vandre i den vakre naturen, møte kjempeskilpadder, dra på øyhopping og mye mer.
 
 
 
Sør-Afrika – et overflødighetshorn av muligheter
Hvis du har vært på safari, så har du kjent på suget i magen, når du plutselig får øye på de ville dyrene.
 
Det er magisk. Men når du i øyekroken kan se barnas eller barnebarnas begeistrede ansiktsuttrykk og høre gledesutbruddene deres, blir det ikke stort større.
 
Safari er en flott opplevelse for både store og små, og reiser du til Sør-Afrika, kan safarituren kombineres med en storbyferie i en av verdens vakreste byer, Cape Town, eller et besøk i det berømte vinlandet..
 
Store bilder