Store bilder

Hvor skal man reise i høstferien 2024?

Det er mange gode grunner til å begynne å tenke på hvor i verden du og familien skal tilbringe høstferien.
Store bilder
En fordel med å være ute i god tid er at det fortsatt er ledige plasser på de beste flyvningene, på favoritthotellet osv. Samtidig har du god tid til å undersøke reisemålet grundig og finne de restaurantene, severdighetene og aktivitetene du ønsker å oppleve.
 
Flotte steder å reise i høstferien  
Mange drømmer om å legge det ofte grå og regnfulle høstværet bak seg og dra sørover til sol og varme.
 
Men hvor skal man egentlig dra?
 
Det kommer helt an på hva du og familien ønsker å gjøre på ferien.
 
Vil dere slappe av på stranden, dra på safari, være aktive med vannsport, fotturer eller golf eller bare bli skjemt bort med god mat, spabehandlinger og drinker i solnedgangen?
 
Elsker du All Inclusive-ferier eller foretrekker du å være fri? Vil du være der det skjer noe, eller vil du helst ha så mye privatliv som mulig? 
 
Det er her vi kommer inn i bildet. Fortell oss hva du ønsker deg, så skreddersyr vi reisen din slik at den blir akkurat slik du drømmer om. Hvis du trenger inspirasjon, kan du lese videre nedenfor.
 
Dykkerferier og opplevelser både over og under vann på Maldivene  
For mange er Maldivene innbegrepet av paradis; turkisblått hav, svaiende palmer og kritthvite sandstrender.
 
Dette er strandferie på sitt beste. Så snart du ankommer øyene og blir møtt med varme smil, trommeslag og blomsterblader, blir du forført av atmosfæren, varmen og de uimotståelig vakre omgivelsene - og du skjønner med en gang at Maldivene er noe helt spesielt.
 
Hvis du er redd for at du eller familien skal kjede dere, trenger dere ikke å bekymre dere. Du kan drive med alle typer vannsport, fiske og seilturer. Du kan dykke og snorkle i vakre korallrev, spille tennis og padel-tennis og mye mer.
 
 
Mauritius - et feriemål for alle 
Mauritius har vakre strender, varmt hav, dype skoger og frodige åser og fjell - og på alle disse "lekeplassene" finnes det et bredt utvalg av aktiviteter for deg og familien.
 
Så hvis drømmereisen er en kombinasjon av avslapping på stranden og eventyr, er Mauritius et godt valg - selv om dere er flere generasjoner som reiser sammen.
 
 
Afrika - et overflødighetshorn av muligheter
Hvis du og familien drømmer om å dra på safari i stedet, kan du la reisen gå til Afrika. Opplev Afrikas uberørte natur og se de vakre ville dyrene på nært hold i sitt naturlige element - alt mens dere bor i idylliske leirer midt på savannen eller med utsikt over elven og dyrene som kommer for å drikke.
 
Du kan også oppleve "røyken som brøler" ved Victoriafallene, besøke en av verdens vakreste byer, Cape Town, eller det berømte vinlandet og mye, mye mer.
 
Store bilder