Store bilder

OZEN Collection - 2 av de helt spesielle på Maldivene

OZEN Life Maadhoo og OZEN Reserve Bolifushi. To hoteller som tilhører samme hotellmerke, begge ligger på Maldivenes vakre sandstrender og er to av favorittene når man drømmer om en eksklusiv øyferie i paradis. Gastronomien er i toppklasse, snorkling- og dykkeropplevelsene er helt unike og spa-behandlingene er helt fantastiske... Med andre ord: De er bare noe helt for seg selv!
Store bilder
Derfor er OZEN noe helt for seg selv
OZEN er mer enn bare et hotellmerke; det er en opplevelse i en klasse for seg. Med et All Inclusive-konsept som inkluderer alt fra førsteklasses måltider og drikke til spennende utflukter og avslappende spabehandlinger, er alt du trenger å gjøre å nyte livet.
 
 
Og å nyte livet er det man gjør på OZENs hoteller - ikke minst i de eksklusive private villaene som ligger på påler over det asurblå havet eller på den kritthvite sandstranden. Alle er designet med komfort og stil i tankene, og hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt for å sikre at gjestenes behov og ønsker blir tilfredsstilt fullt ut.
 
 
Men OZEN er mer enn bare luksus; det er også et symbol på bærekraft og miljøansvar. Hotellkjeden har forpliktet seg til å minimere sin miljøpåvirkning og deltar aktivt i lokale bevaringsprosjekter for å beskytte Maldivenes sårbare økosystemer.
 
 
Både OZEN Life Maadhoo og OZEN Reserve Bolifushi er unike på alle måter - og du kan føle det fra det øyeblikket du ankommer til du forlater stedet.
 
 
OZEN Reserve Bolifushi – Fra velvære i spa og gourmetmat til vannsport og skøyter
Når katamaranen legger til kai ved OZEN Reserve Bolifushi og du blir møtt med et dryss av røde roseblader som faller over deg og får et håndlaget halskjede av palmeblader rundt halsen, er du ikke i tvil om at dette blir en ferie utenom det vanlige. Et konkylier som blåser og de glade rytmene fra "bodu beru-trommen" fullfører den tradisjonelle, varme maldiviske velkomsten. På stien venter en "Rolls Royce buggy-bil" på å kjøre deg til villaen din.
 
 
Watervillaer med vannsklie og utsikt gjennom gulvet
Villaene på OZEN Reserve Bolifushi er store og romslige og fylt med flotte - og forskjellige - detaljer avhengig av villatype. For eksempel er det vinduer i gulvet slik at du kan se ned på fiskene under deg, en hengekøye over vannet og en vannsklie fra villaen og ut i det varme havet. I tillegg har alle villaene et privat basseng og en nydelig terrasse - og kort vei til hotellets husrev, der du kan svømme på oppdagelsesferd med snorkel og dykkermaske.
 
 
Når du ikke nyter livet i villaen din, kan du unne deg en spa-behandling, drive med alle typer vannsport, seile i en tradisjonell dhow eller båt med glassbunn, gå på skøyter på det 170 m2 store skøyteområdet, snorkle og dykke i noen av verdens beste og mest uberørte korallrev og mye mer...
 
 
OZEN Life Maadhoo – Vandring med haier og middag under vann
OZEN Life Maadhoo byr i likhet med sin søster på unike og annerledes opplevelser - også til fots. Vannet på stranden er krystallklart, og etter hvert som blikket nærmer seg horisonten, skifter havet mellom alle nyanser av turkisblått, helt til horisonten tegner en skarp linje og den blå himmelen tar over. Det er ubeskrivelig vakkert, men det er det du tydelig kan se i det klare vannet som stjeler oppmerksomheten; små babyhaier som svømmer forbi noen meter ute, blandet med skilpadder, rokker og andre fisk..
 
 
Middag på ”minus 6 meter”
En romantisk middag med utsikt over havet er alltid hyggelig, men forestill deg en romantisk middag med utsikt under havet. Restauranten M6m, som står for "minus 6 meter", ligger under vann, og fra de store glassvinduene kan du se alt fra fargerike fisk til små revhaier og skilpadder svømme forbi mens du nyter middagen. Og selv om det kan være vanskelig å rive seg løs fra utsikten, vil de deilige sjømatrettene på tallerkenen garantert fange oppmerksomheten din.
 
 
Innbydende gourmetmat, fantastiske snorkling- og dykkeropplevelser, eksklusiv spa-behandlinger, luksuriøse villaer og Maldivenes første ginbar - her mangler det heller ikke noe.
 
 
Vi er lidenskapelige. Vi er inspirerende. Vi er veldedige. Dette er OZENs kjerneverdier og det som kjennetegner hotellkjeden. Vi kunne lagt til flere rosende ord på den listen - for OZEN er noe helt for seg selv…
Store bilder