Six Senses - en pioner innen bærekraftig luksus og velvære

Six Senses ble grunnlagt i 1995 og har gjort seg bemerket som en pioner innen bærekraftig luksus og nyskapende velvære.
Six Senses ble grunnlagt i 1995 og har gjort seg bemerket som en pioner innen bærekraftig luksus og velvære. De har en evne til å finne unike, naturskjønne steder og skape 5-stjerners hoteller med en koselig og avslappet atmosfære, der den personlige opplevelsen står i fokus og velvære er en del av alle aspekter. Her blir du skjemt bort med matfilosofien "Eat With Six Senses", "Me time" i spaet, "We time" med aktiviteter for hele familien, treningsøkter for kropp og sinn, unike opplevelser og mye mer.
 
Bærekraft - en integrert del av alt de gjør
Six Senses ønsker ikke bare å tilby luksuriøse ferieopplevelser, men også å ha en positiv innvirkning på naturen og miljøet. Bærekraft er en integrert del av alt de gjør, fra dyrking av egne økologiske avlinger, gjenplanting av koraller og beskyttelse av havskilpadder til reduksjon av plastforbruket og bruk av fornybare energikilder. Når du bor på et av hotellene deres, kan du delta på ulike "Sustainability Tours", som for eksempel å hjelpe til i den økologiske hagen, plante koraller og hjelpe havskilpadder.
 
Langt mer enn spa-opplevelser
Velvære er kjernen i Six Senses-opplevelsen, og det strekker seg langt utover spabehandlinger - det handler også om maten du spiser, måten du sover på og følelsen av sanden under føttene. Den holistiske tilnærmingen til velvære omfatter alt fra næringsrike matopplevelser basert på lokale, bærekraftige råvarer og personlig tilpassede trenings- og velværeprogrammer til en god natts søvn på håndlagde madrasser og sjelefred gjennom meditasjon og yoga.
 
Oplevelser for hele familien
Six Senses er ikke bare for voksne. På barneklubben "Grow With Six Senses" kan barna være sammen med andre barn, eller hele familien kan tilbringe kvalitetstid sammen. Her er det noe for enhver smak og alder, fra matlagingskurs til snorkleturer i korallrevet og kreative workshops med en lokal vri. Mens barna utforsker, lærer og har det gøy, kan foreldrene nyte en rolig lunsj eller slappe av i spaet før hele familien samles igjen til delfinsafari i solnedgangen eller kinokveld under stjernene. Aktivitetsprogrammene varierer fra sted til sted, men den røde tråden er fokuset på å tilby eksepsjonelle opplevelser.
 
Unike opplevelser på unike destinasjoner
Enten det dreier seg om å se skilpaddeunger krysse stranden for første gang eller nyte en romantisk middag under stjernene, er en ferie på Six Senses-hotellene fylt med spesielle opplevelser som skaper minner for livet. Hvert hotell tilbyr aktiviteter og opplevelser som er unike for området der hotellet ligger.
 
En spesiell opplevelse på Six Senses Laamu på Maldivene er for eksempel å se babyskilpadder komme ut av redet og trygt ut i havet, og på Six Senses Kanuhura, også på Maldivene, kan du gå gjennom orkidéhagen og nyte synet av mer enn 3000 orkideer. På Six Senses Zil Pasyon på Seychellene kan du vandre gjennom jungelen eller sykle rundt paradisøya La Digue og hilse på kjempeskilpadder, mens du på Six Senses Zighi Bay i Oman kan dra på ørkensafari og oppdage frodige oaser.
 
"Vekk sansene dine på naturskjønne steder der meningsfulle opplevelser, empatisk gjestfrihet og banebrytende velvære er en integrert del av hvert opphold."
 
Det er dette hotellkjeden Six Senses ønsker - og det er akkurat det de gjør.
Store bilder