Store bilder

Hva er luksusreiser for deg?

Hva er luksus? Og kan det i det hele tatt defineres presist? For som med alle andre følelser er følelsen av luksus - og det som utløser den, for eksempel luksusreiser - en svært personlig opplevelse.
Store bilder
Luksus kan oppleves på mange måter og kan bidra til å gjøre både store opplevelser og små øyeblikk enda mer ekstraordinære. Et sted der "luksusfølelsen" ofte er spesielt ettertraktet, er på ferien, når vi endelig "kobler av" og tar en pause fra hverdagen.
 
Følelsen av luksusreiser
For de fleste handler følelsen av luksus på reise om å oppleve en form for overdådig komfort og velvære som gir en følelse av spesiell velvære. Dette finner du på 5-stjerners hoteller, der du blir skjemt bort med alt fra førsteklasses service, elegante omgivelser og eksklusive fasiliteter til luksuriøse spabehandlinger, gourmetrestauranter og personlig butlerservice. Kort sagt, det handler om å føle seg spesiell - med alt det innebærer.
 
Følelsen av luksus når dine behov og ønsker oppfylles uten problemer
Luksus på ferie kan også være følelsen av å tre inn i en verden der dine behov og ønsker blir oppfylt uten problemer. Å føle seg bortskjemt og velkommen fra første stund, vel vitende om at alt er tatt hånd om. Nyt gourmetmåltider, forfriskende drikke og deilig snacks uten å måtte bekymre deg for regningen. Fri tilgang til et bredt utvalg av aktiviteter, opplevelser og underholdning - og bare nyte hvert øyeblikk uten begrensninger. Noen kaller det All Inclusive - andre kaller det å fullføre ferieopplevelsen.
 
Følelsen av luksus når du reiser sammen med den du er glad i
Følelsen av luksus med den du er glad i, kan være øyeblikk av ren forelskelse og velvære, der dere føler dere som de eneste to i verden. Det kan være alt fra en romantisk, privat gourmetmiddag på Maldivenes hvite sandstrender til uforglemmelige opplevelser på den afrikanske savannen i en eksklusiv, intim camp.
 
Følelsen av luksus er å feriere på et sted der du vet at alt er tatt hånd om, der alt er ivaretatt ned til minste detalj, slik at du kan nyte hverandres selskap og være sammen i et øyeblikk av fullstendig samvær.
 
Følelsen av luksus på familieferien
For mange handler følelsen av luksus med familien om å skape uforglemmelige minner og øyeblikk som er flettet sammen med kvalitetstid og velvære. Enten det dreier seg om å slappe av ved bassenget på et luksuriøst feriested, utforske spennende reisemål med stil og komfort eller nyte eksklusive aktiviteter og opplevelser som er forbeholdt de få.
 
Det er som å tre inn i en verden av overflod og komfort, der hver eneste opplevelse er som et eksklusivt eventyr som du deler med dem du elsker. Det er en luksuriøs ramme der alt fra myke senger og elegante møbler til velstelte omgivelser og imponerende utsikt minner deg om at du ikke trenger å prestere eller oppnå noe, du trenger bare å nyte; nyte at det er fagfolk som tar seg av alt det praktiske for deg, slik at du kan slappe av med familien.
Store bilder