Store bilder

Ferie på golf-greenen

«Mannen min er veldig glad i å spille golf, så det var helt perfekt at han kunne spille på de fine banene mens jeg kunne slappe av på stranden, og så kunne vi møtes til lunsj etterpå å ha resten av dagen sammen.»
— Marie Andersen
Store bilder
Har du blitt bitt av golfbasillen, eller reiser du sammen med en som har – da bør drømmeferien nesten også inneholde en runde eller flere, på golfbanen.
 
På flere av Blixen Tours destinasjoner er det tilgang til noen av verdens beste og vakreste golfbaner, så enten du er golfentusiast eller hobbygolfer venter en golfopplevelse utover det vanlige.
 
 
Ren golfferie eller golf som en del av ferien
Blixen Tours er spesialister på individuelle golfferier og matchreiser til Afrika, hvor golfbanene virkelig er i en klasse for seg.
 
Både om du ønsker en ren golfferie, og om golf bare skal være en liten del av ferien, så er Sør-Afrika et opplagt reisemål for deg. F.eks golftur med Rovos Rail.
 
Når det er sagt, bør golfbanene på flere av våre destinasjoner i Midtøsten og Det indiske hav definitivt ikke undervurderes. Her kan du finne mange virkelig vakre baner og flere er blant de beste i verden.
 
 

Vi anbefaler:

 
Pinnacle Point, Sør-Afrika
Godt nok Sør-Afrikas mest spektakulære og dramatiske golfbane. Spennende og utfordrende hull i kupert terreng – og en utsikt som nesten tar pusten fra deg.
 
Leopard Creek Golf Course, Sør-Afrika
Banen ligger rett ved Krüger nasjonalpark og er utformet slik at en naturlig grense skiller golfbanen og dyrelivet.
 
Den vakre utsikten over innsjøer, små bekker og ville dyr som beiter, og de spennende og utfordrende hullene, gjør denne banen til en flott opplevelse.
 
Dubai Creek golfbane, Dubai
Banen ligger som en oase midt i byen med utsikt over skyskraperne langs Dubai Creek.
 
Banen har flere spennende vannhinder og de vakre og velholdte fairwayene er omgitt av daddel- og kokospalmer.
 
Lemuria golfbane, Seychellene 
Denne 18 hulls golfbanen ligger vakkert til i en tropisk skog med utsikt over det turkise havet. Banen er utfordrende, og deler av hullene ligger i et svært kupert terreng.
 
Spesielt hull 15 er eksepsjonelt, da utslagsstedet er på en steinete rygg og det er et fall på litt over 50 meter ned til greenen.
 
Heritage Golf Course, Mauritius — Se banen
Banen er lagt i et kupert terreng ved en gammel sukkerplantasje med utsikt over Det indiske hav.
 
Her er det vannhinder, og ved flere av hullene skal det gjøres blindslag inn i greenen. Banen var vertskap for turneringen Afrasia Bank Mauritius Open i 2015 og 2019.
 
 
 
Store bilder