Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — Golf Safari

Rovos Rail — Golf Safari

Enten du er golf- eller safariinteressert - eller litt av begge deler – så vil denne togturen til Rovos Rail garantert gi deg opplevelser du aldri vil glemme. Golfere kan se frem til å prøve seg på noen av Sør-Afrikas beste og vakreste golfbaner.
 
Hvis dere reiser som et par og en av dere slett ikke er interessert i golf, eller om du vil kombinere golfspillet med spennende natur- og kulturopplevelser, er det bare å bli med om bord og glede seg. For du skal på spennende safarier i flere av Sør-Afrikas beste, vakreste og dyrerike nasjonalparker og reservater - inkludert Hluhluwe-Imfolozi og Krüger nasjonalpark. I tillegg kan du besøke de berømte slagmarkene ved Spionkop, gå på en bytur i Durban og se vakkert håndverk på Swazi Candles.
 
Velkommen ombord for en luksuriøs togreise fylt med golf, historie, kultur og uforglemmelige safariopplevelser.
 
 
Turen i korte trekk
Dag 1 — Pretoria
Dag 2 — Sun City (golf eller safari)
Dag 3 — En dag ombord på toget
Dag 4 — Golf eller Spionkop
Dag 5 — Golf eller bytur i Durban
Dag 6 — Safari i Hluhluwe-Imfolozi
Dag 7 — Golf eller safari i Mkhaya Reserve
Dag 8 — Golf eller Safari i Kruger nasjonalpark
Dag 9 — Pretoria
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
Reisebeskrivelse Rovos Rail | Golf Safari Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
Så har dagen endelig kommet! Du forlater hotellet du har overnattet på og kjører til Rovos Rail Station i Capital Park, Pretoria. Toget går kl. 12.00.
 
Du kan friske deg opp i suiten før du møter de andre passasjerene på togets loungevogn eller observasjonsvognen.
 
Nyt den første dagen ombord i et av verdens vakreste tog når du drar nordvestover til Rustenburg, hvor du skal overnatte.
 
Påkledning til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Safari i Pilanesberg eller Sun City - Golf
Rovos Rail
Sun City - Golf
Kl. 06:00 forlater golfspilleren toget og blir kjørt til Sun City (60 min), hvor du tar en runde på enten Lost Citys Gary Player eller på Lost City Golf Course. Du spiser frokost sammen med golfspillerne i klubbhuset.
 
Ikke-golfere kan se frem til en spennende safaritur i Pilanesberg Reserve. Du forlater toget klokka 7.45 og kjører til Sun City. Etter safarien møter du golfspilleren til lunsj i klubbhuset.
 
På ettermiddagen kan du slappe av og hygge deg i Lost Citys Sun City, før alle kl. 17:30 kommer tilbake til toget.
 
Middagen blir servert klokka 20.00 mens du kjører til Heidelberg.
 
Påkledning til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Ombord på toget
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag kan du slappe av og nyte en deilig dag ombord i toget mens du kjører til Ladysmith og Estcourt. Les en god bok, ta en god prat med de andre gjestene om bord, mist deg i utsikten over det skiftende landskapet utenfor vinduene, og skjem bort sansene dine med innbydende måltider i spisevognen.
 
Påkledning til middag: "afrikansk tema" eller smart casual
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Spionkop eller golf
Rovos Rail
Champagne Sports Resort
Etter en tidlig frokost går golferne av toget og kjører til Champagne Sports Resort (ca. 45 minutters kjøretur) der du spiller golf og spiser lunsj. På ettermiddagen kjører du tilbake og møter med de andre på toget.
 
For ikke-golfspilleren er det avgang til Spionkop Lodge kl. 9,00. Turen tar omtrent 1 time. Her blir det en tur til de berømte slagmarkene etterfulgt av en lett forfriskning før du fortsetter til Spionkop Hill, der den historiske turen slutter. Etter en deilig lunsj på lodgen står du fritt til å velge om du vil dra på en ettermiddagsafari eller om du heller vil slappe av på lodgen. Kl. 16.00 kommer du tilbake til toget.
 
Middag blir servert i togens spisevogn når du kjører til Durban.
 
Påkledning til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Durban eller golf
Rovos Rail
Royal Suite
For golfspilleren venter enda en dag på en av Sør-Afrikas beste golfbaner; Durban Country Club / Durban Beachwood eller Zimbali. Det er tidlig tee-off, og det betyr tidlig avgang fra toget. Etter golfrunden blir lunsj servert i klubbhuset før du kjører tilbake til toget.
 
Ikke-golfspilleren kan sitte litt lenger ved frokostbordet. Kl. 9.00 stiger du av toget og tar en bytur i Durban, hvor du også besøker den botaniske hagen og spiser lunsj. Om ettermiddagen kan du tilbringe på egenhånd i Durban eller gå tilbake til toget og slappe av i suiten.
 
Kl. 15.30 returnerer alle til toget og så er det avgang fra Durban kl. 16.00.
 
Middagen blir servert på vei til Hluhluwe.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Gi passet ditt til toglederen eller en ansatt i gavebutikken. Du får det tilbake når grenseformalitetene med Eswatini/Swaziland er unnagjort.
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Safari i Hluhluwe-Imfolozi
Rovos Rail
Safari i Sør-Afrika
I dag står du veldig tidlig opp. Kl. 6 blir du kjørt i biler til Hluhluwe-Imfolozi, hvor du skal på safari i en av Sør-Afrikas beste safariparker. Her kan du oppleve "The Big Five" - ​​løven, bøffelen, neshornet, leoparden og elefanten - og mange antiloper, fugler og annet vilt. Etter noen timers safari stanser du på Hilltop Camp, der det serveres te og kaffe.
 
Kl. 10.30 drar du tilbake til toget hvor lunsj serveres, mens du kjører til Golela, der grenseformalitetene med Swaziland ordnes.
 
Om kvelden spiser du middag mens toget ruller videre nordover mot Mpaka.
 
Påkledning til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Mkhaya Reservat eller golf
Rovos Rail
Deluxe Suite
I dag også starter dagen tidlig for golfere med en frokost på toget før de tar bussen til Royal Swazi Sun Golf Course (ca. 90 minutters kjøretur). Etter en runde golf spiser du lunsj på golfklubben før du kjøres tilbake til toget.
 
Ikke-golferen kan se frem til nok en spennende safaritur. Denne gangen skal du ta turen til Mkhaya Reserve, som er et vakkert og eksklusivt fristed for Afrikas mest truede dyrearter. I tillegg til sjiraffer, sebraer, flodhester, krokodiller, bøfler og mange fugler, er reservatet også hjem til hvite neshorn og ikke minst de sjeldne sorte neshornene.
 
Kl. 10.00 kjører ikke-golfere videre til Swazi Candles (75 min), hvor du spiser lunsj og får muligheten til å handle vakkert håndverk.
 
Kl. 13.30 kan du velge å enten kjøre til Royal Swazi (15 min), hvor du møter golfspilleren, eller du kan kjøre tilbake til toget og slappe av (75 min).
 
Kl. 18.00 starter toget igjen og går mot Komatipoort i Sør-Afrika. Om kvelden kan du nyte en deilig middag mens du kjører til Malelane.
 
Påkledning til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Krüger Nasjonalpark og mulighet for golf*
Rovos Rail
Safari i Sør-Afrika
Turens siste golfrunde spilles i dag på Leopard Creek golfbane (15 min), White River Country Club (75 min) eller på Nelspruit. Etter golfrunden spiser du en lunsj i klubbhuset og kjører så tilbake til toget. Om kvelden blir det kåring av togets golf-pro.
 
I dag har ikke-golfere en annen uforglemmelig safariopplevelse. Etter frokost kjører du til den verdensberømte Kruger nasjonalpark. Parken dekker et område på 20 000 km2 og er en av verdens dyrerike nasjonalparker med innbyggere som sjiraffer, aper, antiloper, løver, elefanter, over 500 fuglearter og 114 forskjellige arter av krypdyr. Så husk kameraet ditt fordi her er det mye å ta bilder av. På vei til safarien har du en liten kaffepause.
 
Husk å ta med passet på turen, da det vil bli brukt i forbindelse med inngangsformalitetene i Kruger nasjonalpark!
 
Kl. 13.00 får ikke-golfere servert en fin lunsj, hvoretter du har muligheten til å handle litt. Kl. 14.30 kommer du tilbake til toget der du møter golferene. På kvelden er det 1920-tallets tema. Kle deg gjerne ut og opplev hvordan klærne på vakreste vis passe overens med togets dekor - og hvordan det sammen med maten og omgivelsene gir en veldig spesiell atmosfære.
 
Påkledning til middag: "1920-tallets tema" eller smart casual
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Dullstroom
Rovos Rail
Pullman Suite
I dag spilles turens siste golfrunde på Highland Gate. Etter golfrunden spiser du en lett lunsj i klubbhuset og kjører så tilbake til toget.
 
De som ikke er golfspillere må på tur til Rehabiliteringssenteret Birds of Prey, hvor du kan oppleve områdets rovfugler på nært hold. Etterpå går turen til Walkerson's Hotel, hvor det blir presentasjon av fluefiske og lunsj.
 
Senere er det whiskydestillering og en tur til det lokale senteret for håndverk.
 
Om kvelden er det 1920-tallstema. Kle deg gjerne ut og opplev hvordan klærne matcher interiøret i toget på vakreste måte – og hvordan det sammen med maten og omgivelsene skaper en helt spesiell atmosfære.
 
Antrekk til middag: "1920s tema" eller smart casual
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag kommer en fantastisk reise mot slutten på Rovos Rail Station i Pretoria kl. 10.00.
 
Husk å forsikre deg om at du har mottatt passet ditt fra toglederen eller den ansatte i gavebutikken før du forlater toget.
 
Eventyret trenger ikke å slutte her. Du kan forlenge reisen med ekstra dager i noen av Afrikas livlige storbyer, med enda flere safarier eller med luksuriøs avslapning under palmetrærne på kritthvite sandstrender. Blixen Tours hjelper deg gjerne med å utvide eventyret med enda mer uforglemmelige opplevelser.
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
InnkvarteringInnkvartering

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | Golf Safari
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
9 NETTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.24 - 31.12.24
59.295
01.01.25 - 31.12.25
64.395
9 NETTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.24 - 31.12.24
90.095
01.01.25 - 31.12.25
95.695
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer
 
Tillegg for enkeltrom
2024 Tillegg for Pullman Suite kr. 23.700,- pr. person
2024 Tillegg for Deluxe suite kr. 36.000,- pr. person
2025 Tillegg for Pullman Suite kr. 25.700,- pr. person
2025 Tillegg for Deluxe Suite kr. 40.900,- pr. person 
Tillegg for Royal Suite - kontakt oss 
Prisen inkluderer
  • 9 netter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
  • Fly
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Vaksinasjoner
  • Tips
Forbehold
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.