Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — African Collage

Rovos Rail — African Collage

Luksuriøs togreise med spennende safari, elefantpark, shopping, seiling, kultur og natur og utfordrende golf på vakre baner. En unik reise der både eventyrere og golfentusiaster får en fantastisk reiseopplevelse utenom det vanlige.

 
Denne fantastiske 10-dagers luksuriøse togturen går mellom Pretoria og Cape Town, eller Cape Town - Pretoria, og reisen er fullpakket med spennende opplevelser for både de som spiller og ikke spiller golf. De som ikke spiller golf kan se frem til uforglemmelige safariopplevelser i den berømte Krugerparken og Hluhluwe, det eldste naturreservatet i Afrika. Opplev livlige storbyer og vakre botaniske hager, imponerende elefanter og underlige strutser. Du vil høre spennende historier i Spionkop, ta en gåtur, handle i moderne kjøpesentre - og mye mer.
 
I mellomtiden prøver golfentusiaster seg på noen av de beste og vakreste banene i Afrika. Opplev for eksempel Leopard Creek, et av Sør-Afrikas beste baner, den berømte Fancourt Estate og Ernie Els første signaturbane i Sør-Afrika; Oubaii. Golfspillerne skal selvfølgelig ikke bli snytt for å oppleve det "ekte" Afrika, så de blir også med på en spennende safari i Hluhluwe-Umfolozi.
 
En fantastisk togreise fylt med golf, opplevelser, luksus og avslapning - og hvis du ikke har fått nok etter de 10 dagene, kan reisen utvides med enda mer safari, storbyferie, vinland eller avslapning på en eksotisk øy.
 
 
Turen i korte trekk
 • Dag 1 — Pretoria
 • Dag 2 — Safari i Kruger Park, Leopard Creek eller White River Country Club eller Nelspruit
 • Dag 3 — Safari i Hluhluwe-Umfolozi
 • Dag 4 — Durban, Botaniske hager, Durban Country Club eller til Beachwood eller til Zimbali
 • Dag 5 — Safari i Spionkop, Champagne Sports Resort
 • Dag 6 — Avslapning på toget
 • Dag 7 — Addo Elephant Park, Humewood golfbane
 • Dag 8 — Strutsegård i Oudtshoorn, George, Ernie Els Oubaai eller Fancourt Golf Estate
 • Dag 9 — Knysna, Garden Route, Ernie Els Oubaai eller Fancourt Golf Estate
 • Dag 10 — Cape Town
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
I 2023 10 eller 11 netter på Rovos Rail - kontakt oss for programm
I 2024 12 netter på Rovos Rail
Reisebeskrivelse Rovos Rail | African Collage Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
Etter en god natts søvn på hotellrommet ditt, har endelig den store dagen kommet. Kl. 10.00 drar du av sted fra Rovos Rails stasjonen i Pretoria og begynner på den spennende reisen din.
 
Nyt et øyeblikk i suiten før du møter de andre reisende i loungen eller i observasjonsvognen bakerst i toget. Lunsj blir servert i spisevognen, og senere når du kjører nedover det spektakulære Drakensberg fjellet, kan du nyte en nydelig kopp te. Middag blir servert i spisevognen på vei til Malelane.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Safari i Kruger Park — eller mulighet for golf
Rovos Rail
Safari i Kruger Park
Kl. 06.30 kjører ikke-golfspillerne til Kruger Park, hvor de drar på en uforglemmelig safari-tur. Kruger Park er et av de største dyrereservatene i Afrika med sine nesten 2 millioner hektar. Parken er hjemsted til enorme flokker med dyr og fugler og er et spesielt kjent reisemål for alle som vil oppleve de ettertraktede "Big Five" - ​​løven, neshornet, elefanten, leoparden og bøffelen. Etter en hyggelig lunsj i parken kommer du tilbake til toget og møter golfspillerne.
 
Husk å ta med passet ditt da det vil bli brukt i forbindelse med inngangsformalitetene i Kruger Park.
 
Golfspilleren må også reise tidlig i dag. Kl. 07.15 kjører du til Leopard Creek (15 min), til White River Country Club (75 min) eller til Nelspruit (60 min) hvor du kan utfordre deg selv og hverandre i vakre omgivelser samt nyte en deilig lunsj. Om ettermiddagen kjøres du tilbake til toget.
 
Mens du slapper av med en god kopp te, kjører du videre mot Swaziland.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag kan dere nyte frokosten sammen mens toget kjører mot Hluhluwe. Etter lunsj kjøres det til Hluhluwe-Imfolozi i Zululand (30 min), som er det eldste reservatet i Afrika. Her skal du på en spennende ettermiddagsafari, hvor dere vil oppleve dyrelivet og det fasinerende fuglelivet, mens solnedgangen maler hele savannen gyllenrød. Etter turen reiser du tilbake til toget hvor middagen blir servert.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Durban, de botaniske hager — eller mulighet for golf
Rovos Rail
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
Kl. 10.00 er ikke-golferen ferdig med frokost og klar for dagens opplevelser. I dag skal du dra på en bytur i Durban og besøke de botaniske hagene. Deretter kjører du til Umhlanga (30 min), hvor du spiser lunsj og reiser tilbake til toget hvor du møter golferne.
 
Golfspilleren må dra tidlig i dag. Kl. 7.00 kjører du til Durban (15 min) eller til Beachwood (15 min) eller til Zimbali (45 min), hvor du spiller golf og spiser lunsj. På ettermiddagen reiser du tilbake til ikke-golfspillerne på toget, og fortsetter deretter til Ladysmith.
 
Påkledning til middag: "afrikansk tema" eller smart casual
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Safari i Spionkop — eller mulighet for golf
Rovos Rail
Durban Botanical Garden
Kl. 09.00 kjører ikke-golfspilleren til Spionkop Lodge (30 min), hvor du får servert små forfriskninger, mens du hører historien om Spionkop. Om ettermiddagen, etter en deilig lunsj på lodgen, drar du på safari der du kan være heldig nok til å se alt fra afrikanske neshorn, sjiraffer, bøfler, antiloper og mange vakre fugler. Etter turen drar du tilbake til toget.
 
Golfspilleren vil kjøre til Champagne Sports Resort kl. 07.30 (75 min), hvor du spiller golf og spiser lunsj i de vakre omgivelsene. Om ettermiddagen kommer du tilbake til toget (75 min), der du møter ikke-golfere. Middag serveres i spisevognen mens du kjører til Kroonstad.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Avslapning på toget
Rovos Rail
Champagne Sports Resort
I dag blir alle ombord på toget. Nyt det vakre landskapet som passerer forbi utenfor vinduet mens du spiser, slapper av i suiten eller koser deg i observasjonsvognen. Middag blir servert på vei til Coerney Siding.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Addo Elephant Park — eller mulighet for golf
Rovos Rail
Rovos Rail
Kl. 08.00 går ikke-golfere av toget for å besøke Addo Elephant Park. Parken er hjemsted til store flokker med elefanter, løver og mange forskjellige antilopearter. Parken åpnet i 1931 og fungerte som et tilfluktssted for de 11 siste elefantene i området. Dette skulle vise seg å være så vellykket at parken i dag er bebodd av mer enn 450 elefanter og et stort antall andre pattedyr. Etter besøket reiser vi tilbake til toget, der lunsj serveres mens du kjører mot Port Elizabeth.
 
Golfspilleren forlater toget kl. 07.30 og kjør til Humewood golfbane i Port Elizabeth (75 min), hvor en fantastisk dag med golfspill og lunsj venter. På ettermiddagen møter du ikke-golfspillerne på toget i Port Elizabeth - og så kjører dere alle videre til Willowmore.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Strutsegård i Oudtshoorn — eller mulighet for golf
Rovos Rail
Safari i Addo Elephant Park
Ikke-golfspilleren kan nyte en deilig frokost til kl. 09.15, hvor du kjører til Oudtshoorn og besøker en strutsegård. Etter besøket kommer du tilbake til toget, hvor du spiser lunsj mens ferden går videre til George. I George har du muligheten til å besøke enten et kjøpesenter eller jernbanemuseet. Ettermiddagste blir servert i loungen og observasjonsvognen på toget, før det møtes med golfspilleren til middag på Fancourt Golf Estate.
 
Skulle dagen bli brukt på golf i stedet, bør du være klar til avreise kl. 08.15, hvor du blir kjørt til Fancourt Golf Estate (45 min) eller til Ernie Els Oubaai (75 min), som er Ernie Els første signaturbane i Sør-Afrika. I tillegg til noen gode timer på golfbanen, får du også servert lunsj her. På ettermiddagen kan du friske opp og gjøre deg klar til å møte ikke-golfspilleren til middag på Fancourt. Før du forlater toget bør du huske å pakke en sekk med klær til middag på Fancourt.
 
Påkledning til middag: Smart casual
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Knysna, Garden Route — eller mulighet for golf
Rovos Rail
Knysna — en av perlene på Garden Route
Hvis du ikke vil spille golf, venter det fortsatt en fantastisk dag med spennende opplevelser. Etter frokost på toget vil du ta fatt på en vakker 75-minutters kjøretur til Knysna, hvor du vil seile på lagunen. Etterpå kan du gå på sightseeing og shoppe i Knysna eller på en guidet tur på Leisure Island - en 60 minutters spasertur. Deretter reiser du tilbake til toget der lunsj serveres mens du fortsetter mot Voorbaai.
 
Kl. 06.30 reiser golfspilleren av sted til enten Ernie Els Oubaai (15 min) eller til Fancourt (15 min), hvor du prøver de flotte banene og spiser lunsj. Om ettermiddagen reiser du tilbake til toget der du møter ikke-golferne.
 
Nyt hverandres selskap og en hyggelig kopp te når du kjører langs den vakre ruten langs Garden Route til Riversdale. Om kvelden serveres middagen i spisevognen når du kjører til Buffelsjagrivier.
 
Påkledning til middag: "1920-tallets tema" eller smart casual
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Cape Town
Rovos Rail
Cape Town
I dag kan du nyte en stille og rolig frokost - og kanskje en ekstra kopp kaffe mens landskapet ruller forbi utenfor vinduet. Senere blir det servert lunsj og ettermiddagste, og kl. 17.00 ankommer du spor 23 på Cape Town Station.
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Innkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | African Collage
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
10, 11 EL. 12 NETTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.23 - 31.12.23
80.695
01.01.24 - 31.12.24
103.495
10, 11 EL. 12 NETTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.23 - 31.12.23
118.495
01.01.24 - 31.12.24
143.995
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
I 2023 10 eller 11 netter på Rovos Rail - kontakt oss for programm
I 2024 12 netter på Rovos Rail
Tillegg for enkeltrom
2023 Tillegg for Pullman Suite kr. 40.300,- pr. person 
2023 Tillegg for Deluxe Suite kr. 59.300,- pr. person 
2024 Tillegg for Pullman Suite kr. 51.800 pr. person
2024 Tillegg for Deluxe Suite kr. 72.000 pr. person
Tillegg for Royal Suite - kontakt oss 
Prisen inkluderer
 • 10 eller 11 netter på Rovos Rail (2023)
 • 12 netter på Rovos Rail (2024)
 • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
 • Fly
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Vaksinasjoner
 • Tips
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.