Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — African Collage

Rovos Rail — African Collage

En ekstraordinær luksuriøs togreise med spennende safari, elefantpark, shopping, båttur, kultur, natur og utfordrende golf på vakre baner. En unik reise der både eventyrere og golfentusiaster får en fantastisk reiseopplevelse utenom det vanlige.

 
Denne fantastiske luksuriøse turen går mellom Pretoria og Cape Town, eller Cape Town-Pretoria, og reisen er fylt med spennende opplevelser for både golfere og ikke-golfere. Ikke-golfspillerne kan se frem til å få uforglemmelige safari-opplevelser i den berømte Kruger Park og Hluhluwe, som er det eldste viltreservatet i Afrika. Du får oppleve livlige storbybyer og vakre botaniske hager, imponerende elefanter og rare strutser. Du vil høre spennende historier i Spy Cup, gå på tur, shoppe i moderne kjøpesentre - og mye mer.
 
I mellomtiden prøver golfentusiaster seg på noen av de beste og vakreste banene i Afrika. Opplev for eksempel Leopard Creek, et av Sør-Afrikas beste baner, den berømte Fancourt Estate og Ernie Els' første signaturbane i Sør-Afrika; Oubaii. Golfspilleren skal selvfølgelig snytes fra å også oppleve det "virkelige" Afrika, så du blir med i den spennende safarien i Hluhluwe-Umfolozi.
 
En fantastisk togreise fylt med golf, opplevelser, luksus og avslapning - og hvis du ikke har fått nok etter 10 dager, kan reisen forlenges med enda mer safari, bypause, vinland eller avslapning på en eksotisk øy.
 
 
 
 
Turen kort i 2024 og 2025
 • Dag 1 - Pretoria
 • Dag 2 - Dag på toget gennem Drakens-fjellene
 • Dag 3 - Safari i Kruger Park / Golf: Leopard Creek, White River eller Mbombela 
 • Dag 4 - Swaziland/Eswatini / Golf: Nkonyeni eller Royal Swazi
 • Dag 5 - Safari i Hluhluwe-Umfolozi
 • Dag 6 - Durban, de botaniske hager / Golf: Durban Country Club eller Beachwood 
 • Dag 7 - Safari i Spionkop / Golf: Champagne Sports Resort
 • Dag 8 - Golden Gate National Park & Clarens
 • Dag 9 - Bloemfontein 
 • Dag 10 - Addo Elephant Park / Golf: Humewood Golf Course
 • Dag 11 - Knysna, Garden Route / Golf: Pezula eller Simola 
 • Dag 12 - Strutsefarm i Oudtshoorn / Golf: Fancourt Golf Estate 
 • Dag 13 - Cape Town
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
Reisebeskrivelse Rovos Rail | African Collage Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Pretoria og en dag på toget
Rovos Rail
Rovos Rail
Etter en god natts søvn på hotellrommet ditt, har den store dagen endelig kommet. Kl. 18.00 forlater du Rovos Rails Station i Pretoria og begynner på din spennende reise.
 
Nyt et øyeblikk i suiten før du møter dine medreisende i spisevognen, der den første utsøkte middagen på turen serveres kl. 19.30.
 
Vennligst overlate passet ditt til toglederen, da det vil bli brukt i forbindelse med inngangen til Kruger Park og inntreden i Eswatini. Passet blir levert tilbake før reisen avsluttes.
 
Det er god tid til å nyte frokost i fred og ro. Du har dagen på toget der du kan slappe av og pleie sansene med innbydende lunsj og middag i spisevognen. Nyt en nydelig kopp te i salongen eller opplev de spektakulære Drakens-fjellene og det vakre landskapet du passerer fra observasjonsvognen bakerst på toget på vei mot Malelane.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Safari i Kruger Park
Rovos Rail
Safari i Kruger Park
Kl. 6.30 kjører ikke-golfspilleren til Kruger Park, hvor du skal på en uforglemmelig Safari-tur. Kruger Park er en av de største viltreservater i Afrika med sine nesten 2 millioner hektar. Parken er hjemsted for enorme flokker av dyr og fugler og er spesielt et kjent reisemål for alle som ønsker å oppleve de ettertraktede "Big Five" - ​​løven, nesehornet, elefanten, leoparden og bøflen. Etter en hyggelig lunsj i parken kjører du tilbake til toget og møter golfspilleren.
 
Golfspilleren må også tidlig avsted i dag. Du kjører til White River Country Club (75 min) eller Mbombela (60 min), hvor du kan utfordre deg selv og hverandre i vakre omgivelser og nyte en deilig lunsj. På ettermiddagen kjøres du tilbake til toget. Hvis mulig, kan det bookes golf på Leopard Creek på egen regning.
 
Mens du slapper av med en god kopp te, går togferden videre mot Swaziland/Eswatini.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Swaziland/Eswatini - mulighet for golf
Rovos Rail
Rovos Rail
Også i dag starter dagen tidlig for golfspillerne, med frokost på toget, før du blir kjørt med buss til Nkonyeni eller Royal Swazi Sun Golf Course (ca. 75 min kjøring). Etter en runde golf, spiser du lunsj på golfklubben før du kjøres tilbake til toget.
 
Ikke-golfspillerne kan se frem til en spennende dag. Kl. 08.00 reiser du videre til Swazi Candles (90 min) og besøker en lokal landsby, spiser lunsj og har muligheten til å shoppe vakkert håndverk.
 
Først på ettermiddagen er du tilbake på toget, nyter ettermiddagsteen og ferden fortsetter mot Hluhluwe.
 
Middag serveres kl. 19.30.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
Rovos Rail
Safari i Hluhluwe-Umfolozi
Fra kl. 05.00 er det frokost i spisevognen og kl. 07.00 er du klar til å kjøres til Hluhluwe-Imfolozi i Zululand (30 min), som er den eldste reservatet i Afrika. Her skal du på en spennende morgensafari hvor du vil få oppleve de ville dyrene og det fascinerende fuglelivet.
 
Sent på formiddagen er du tilbake på toget igjen til lunsj og ettermiddagste, mens toget beveger seg mot kystlinjen i Det indiske hav.
 
Kl. 19.30 serveres middagen.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Durban, The Botanical Gardens - Mulighet for golf
Rovos Rail
Durban Botanical Garden
Kl. 09.00 er ikke-golfspillerne ferdig med frokosten og klare for dagens opplevelser. I dag skal du på bytur i Durban og besøke Botanical Gardens. Så kjører du til Umhlanga-kysten (30 min), hvor du spiser lunsj og turen går tilbake til toget hvor du møter golfspilleren.
 
Golfspilleren må tidlig avsted i dag. Kl. 07.00 kjører du til Durban Country Club (15 min) eller til Beachwood (15 min) hvor du spiller golf og spiser lunsj. På ettermiddagen kjører du tilbake til toget i tide for å nyte ettermiddagsteen når toget krysser The valley of a Thousands Hills.
 
Påkledning til middag kl. 19.30: ”Afrikansk tema” eller avslappet og smart
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Safari i Spionkop — mulighet for golf
Rovos Rail
Champagne Sports Resort
Kl. 09.00 kjører ikke-Golfspillerne til Spionkop Lodge (30 min), hvor du får servert små forfriskninger mens du hører historien om Spionkop. På ettermiddagen, etter en deilig lunsj på lodgen, drar du på safari, hvor du kan være heldig å se det afrikanske neshorn, sjiraffer, bøfler, antiloper og mange vakre fugler. Etter turen kommer du tilbake til toget.
 
Golfspilleren kjører til Champagne Sports Resort kl. 7.30 (75 min), hvor du spiller golf og spiser lunsj i de vakre omgivelsene. På ettermiddagen kjører du tilbake til toget (75 min), hvor du møter ikke-golfspillerne. Middag vil bli servert i spisevognen mens du kjører til Kroonstad.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8+9
Golden Gate N.P & Bloemfontein
Rovos Rail
Rovos Rail
De neste to dagene fortsetter du togreisen gjennom Sør-Afrikas imponerende landskap. Etter frokost kl. 08.00 blir du kjørt gjennom The Golden Gate Highlands National Park, som er spesielt kjent for sine gylne, okerfargede og oransje sandsteinsklipper. Du vil også oppleve den lille pittoreske byen Clarens, som ligger ved foten av Maluti-fjellene, hvor det er mulighet for en tidlig lunsj (ikke inkludert) før du kl. 13.00 kjører ca. 1 time før du ankommer Sandstone Heritage Trust, som er et stort landbruk, men som også har en imponerende samling av tog, traktorer, busser, biler og militærkjøretøy.
 
Kl. 15.30 er du tilbake på toget igjen i byen Betlehem, hvor du fortsetter mot Bloemfontein, hvor du neste morgen kl. 08.00 har en bytur i Bloemfontein, Sør-Afrikas hovedstad for rettsvesen. Sør-Afrika er det eneste landet i verden med tre hovedsteder; Cape Town (lovgivende), Pretoria (administrativt) og Bloemfontein (rettslig).
 
Kl. 10.00 fortsetter togreisen din, hvor du krysser The Karoo, som er et stort semi-ørkenområde som sender deg tilbake til kysten, hvor du både nyter lunsj og ettermiddagste om bord på toget.
 
Påkledning til middag de to kveldene kl. 19.30: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Addo Elephant Park — mulighet for golf
Rovos Rail
Safari i Addo Elephant Park
Kl. 08.00 går ikke-golfspillere av toget for å besøke Addo Elephant Park. Parken er hjemsted for store flokker med elefanter, løver og mange forskjellige antilopearter. Parken åpnet i 1931 og skulle fungere som et tilfluktssted for de siste 11 elefantene i området. Dette skulle vise seg å være så vellykket at parken i dag er bebodd av mer enn 450 elefanter og et stort antall andre pattedyr. Etter besøket her vender vi tilbake til toget hvor det vil bli servert lunsj mens du reiser mot Port Elizabeth.
 
Golferne går fra toget kl. 7.30 og kjør til Humewood Golf Course i Port Elizabeth (75 min) hvor en herlig dag med golf og lunsj venter. På ettermiddagen møter dere ikke-golferne på toget i Port Elizabeth – og så kjører dere alle videre til Willowmore.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 11
Knysna, Garden Route — mulighet for golf
Rovos Rail
Knysna — en av perlene på Garden Route
Hvis du ikke vil spille golf, venter en herlig dag med spennende opplevelser. Etter frokost på toget legger du av gårde fra Port Elizabeth på en vakker 3-timers kjøretur langs Sør-Afrikas vakre Garden Route til Knysna med en pause underveis. Vel fremme i Knysna er en båttur med lunsj på lagunen inkludert, mulig det også blir litt tid til shopping i Knysna før du kjøres (60 min) til Fancourt Hotel for middag og overnatting.
 
Kl. 07.00 drar golferne fra Port Elizabeth for enten Pezula eller Simola - en kjøretur på ca. 3 timer med pause underveis. På golfbanen prøver du ut disse vakre banene og spiser lunsj før du blir kjørt til Fancourt Hotel, hvor du møter ikke-golferne.
 
Husk før du forlater toget i Port Elizabeth å pakke en bag med klær til middag og overnatting på Fancourt Hotel.
 
Påkledning til middag: Smart og avslappet.
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 12+13
Strutsefarm i Oudtshoorn og Cape Town
Rovos Rail
Cape Town
Ikke-golfere nyter frokosten på Fancourt, deretter utsjekking og kl. 10.00 kjører du til Oudtshoorn for å besøke en strutsefarm og spise lunsj. Etterpå besøker du Sør-Afrikas berømte dryppsteinsgrotte; Cango Caves. Herfra kjører du ca. 2,5 timer til Prince Albert Station for å gå ombord på toget igjen - og hvor du vil møte golfspillerne.
 
For golferne tilbringes dagen på Fancourt Golf Estate, hvor du også får servert lunsj, før du kl. 13.30 kjøres til Prince Albert Station hvor du går ombord på toget i tide for å nyte en kopp ettermiddagste.
 
Middag serveres kl. 19.30.
 
Antrekk til middag: "1920s tema" eller smart og uformelt
 
Du nærmer deg reisens endelige destinasjon; Cape Town. Du kan nyte en rolig frokost og kanskje en ekstra kopp kaffe, mens Sør-Afrikas vakre vinlandskap ruller forbi utenfor vinduet. Senere blir det servert lunsj og ettermiddagste, og kl. 18.00 ruller du inn på spor 23 ved Cape Town Station.
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Innkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | African Collage
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
12 NETTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.24 - 31.12.24
89.795
01.01.25 - 31.12.25
97.595
12 NETTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.01.24 - 31.12.24
124.895
01.01.25 - 31.12.25
135.295
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
I
Tillegg for enkeltrom
2024 Tillegg for Pullman Suite kr. 44.800 pr. person
2024 Tillegg for Deluxe Suite kr. 62.400 pr. person
2025 Tillegg for Pullman Suite kr. 48.700 pr. person
2025 Tillegg for Deluxe Suite kr. 67.600 pr. person 
Tillegg for Royal Suite - kontakt oss 
Prisen inkluderer
 • 12 netter på Rovos Rail 
 • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
 • Fly
 • Lunsjen dag 8
 • Avbestillingsforsikring - fra 7% av prisen på turen og blir tatt ut når du bestiller turen
 • Reiseforsikring
 • Vaksinasjoner
 • Tips
Forbehold
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.