Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Rovos Rail — Namibia Safari

Rovos Rail — Namibia Safari

Spennende safari med mye dyreliv og fugler. Savannen våkner sakte under den oransje morgensolen. Turer i den nådeløse ørkenen og frokosten servert i et spektakulært landskap ved en tørket oase. En innsjø med tusenvis av rosa flamingoer, det berømte Kalahari-bassenget i Kalahariørkenen. Historiske byturer, gullgraverbyer, forlatte diamantgruver og et 200 meter dypt hull gravd ut av diamantjegere. Fish River Canyon; et imponerende landskap som best beskrives som Afrikas svar på Grand Canyon. Dette og mye mer venter på denne 9 dager lange togturen med Rovos Rail, som går mellom Pretoria og Walvis Bay i begge retninger.
 
Rammen for alle disse praktfulle opplevelsene er "Afrikas stolthet" - Rovos Rail sitt vakre tog, som oser av historie, romantikk, eleganse og eksklusivitet.
 
Velkommen ombord for en reise hvor eventyret venter hver eneste dag.
 
 
Turen i korte trekk
Dag 1 Namibørkenen, Walvis Bay.
Dag 2 Etosha nasjonalpark, safaritur.
Dag 3 Safaritur, retur til toget.
Dag 4 Windhoek, Sossusvlei, kjøretur i ørkenen.
Dag 5 Kjøretur i ørkenen, frokost ved uttørket oase, retur til Windhoek.
Dag 6 Garas Park, Fish River Canyon, Kalahari-bassenget.
Dag 7 Upington, Great Karoo, De Aar.
Dag 8 Kimberley, diamantgruvemuseet, «Big Hole», flamingoer, Karoo.
Dag 9 Witwaterrand, Pretoria.
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
Reisebeskrivelse Rovos Rail | Namibia Safari Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Walvis Bay
Rovos Rail
Walvis Bay
Etter en god natts søvn og noen hyggelige timer i Walvis Bay, er du klar til å ta fatt på safarieventyret med Rovos Rail. Kl. 12.00 forlater toget, "The Pride of Africa", ​​Walvis Bay og kjører østover gjennom Namibørkenen.
 
Hvis du ønsker å slappe av litt og stelle deg, kan du gjøre dette i suiten før du møter de andre passasjerene på toget til lunsj i spisevognene og senere til te i loungen eller observasjonsvognen bakerst i toget.
 
Middag serveres i spisevognen, mens toget går nordøst til Etosha.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Etosha National Park
Mokuti Lodge
Etosha National Park
Husk å pakke en liten bag med det du trenger for en enkelt natt i Etosha. I suiten din finner du en pakket tog-bag som du fritt kan bruke.
 
Etter en deilig frokost ankommer du Otavi stasjon kl. 10:30, her vil du ta fatt på en 2 timers kjøretur til Mokuti Lodge i Etosha nasjonalpark. Her sjekker du inn og deretter spiser en god lunsj.
 
Kl. 15.00 skal du ut på en spennende safaritur. Etosha nasjonalpark er en av de absolutt beste nasjonalparkene i Namibia og hjem til intet mindre enn 114 forskjellige arter av pattedyr, 110 krypdyrarter, 16 padder og 340 forskjellige fuglearter. Parken har en av de største bestandene av elefanter i Sør-Afrika og er kjent for sitt store antall truede sorte neshorn. Du vil sikkert møte sjiraffer, elefanter, sebraer, gnuer, springbukk, kudu antiloper, mange vakre fugler, løver og mye mer i løpet av de tre timene turen varer.
 
Når solen går ned serveres middagen under en stjernehimmel.
 
Påkledning til middag: Avslappet
 
Overnatting
Mokuti Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Safari — & Rovos Rail
Rovos Rail
Rovos Rail
Pakk baggene slik at de er klare til henting i rommet, og husk å sjekke ut før kl. 10.45. Baggene dine blir lagt på bilene. Du får beskjed om det endelige tidspunktet for turen.
 
Du starter dagen tidlig med en kopp kaffe eller te før du legger ut på enda en spennende safaritur. På denne turen vil du oppleve hvordan savannen sakte blir vekket av de varme, oransjerøde strålene fra morgensolen.
 
Kl. 9.45 kommer du tilbake til lodgen hvor frokosten serveres. Kl. 11.00 forlater du lodgen og etter en time kan du gå ombord på toget igjen på Tsumeb stasjon. Når du har slappet av litt, serveres lunsj i spisevognen.
 
Om ettermiddagen kan du slappe av med en kopp te, og senere blir en nydelig middag servert i spisevognen før du kan slappe av i din vakre suite.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Windhoek — Sossusvlei
Overnatting på lodgen i Sossusvlei
Sossusvlei
Pakk en liten bag med det du trenger for en enkelt natt i Sossusvlei.
 
Kl. 9:00 forlater du toget på Windhoek stasjon, hvor du besøker togmuseet og på vei til flyplassen vil du oppleve den livlige og spennende hovedstaden, hvor du fremdeles tydelig kan føle den tyske preget fra da byen var under tysk kolonisering. Kl. 11.00 går du ombord i et lite fly som vil fly deg til Sossusvlei. Turen tar ca. 1 time. Sossusvlei er en innsjø av regnvann, som til tross for det tørre og varme miljøet kan eksistere på grunn av jordens høye innhold av leire som holder på regnvannet i lang tid.
 
Etter du har sjekket inn på lodgen, kan du nyte en god lunsj i restauranten før du kan nyte en kjøretur i ørkenen på ettermiddagen etterfulgt av en hyggelig middag i bushen når solen går ned.
 
Overnatting på lodgen.
 
Påkledning til middag: Avslappet
 
Overnatting
Overnatting på lodgen i Sossusvlei
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Sossusvlei — Windhoek
Rovos Rail
Sossusvlei
Pakk baggene og sett dem i suiten før du kjører, så blir de hentet og oppbevart i lodgens koffertrom til de blir lesset på flyet. Du får beskjed om det endelige tidspunktet for turen.
 
I dag starter dagen tidlig med en kopp te eller kaffe før vi legger ut på en spennende kjøretur i ørkenen. På turen stopper du ved en uttørket oase, hvor du spiser en deilig frokost mens du betrakter dette unike landskapet.
 
Kl. 11.00 kommer du tilbake til lodgen, hvor du kan friske deg opp før du sjekker ut og setter kursen mot flyplassen. Ved middagstid letter flyet og tar deg tilbake til Windhoek, hvor du igjen går ombord på toget og fortsetter eventyret.
 
Lunsj blir servert i spisevognen samtidig som det kjøres sørover gjennom Kalahariørkenen.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Garas Park & Fish River Canyon
Rovos Rail
Tips: Bruk komfortable, sklisikre tursko for dagens utflukt! Husk å gi passet ditt til toglederen eller den ansatte i gavebutikken.
 
Kl. 8.00 reiser du på en kort tur til Garas Park, og deretter tilbake til toget der lunsj serveres.
 
Kl. 15.00 går du av toget og inn i bilene som venter på deg på stasjonen. Nå er du på en times kjøretur til Fish River Canyon, som er Afrikas svar på Grand Canyon. Kløften er den største i sitt slag i Afrika og den nest største i verden. Den er 160 km lang, 27 km på det bredeste punktet og flere steder er den 550 meter dyp.
 
Kl. 18.00 går du tilbake til toget og forlater Holoog. Toget går østover langs den sørlige delen av Kalahari-bassenget. Mens middagen blir servert, kjøres det mot grensen og byene Ariumsvlei og Nakop, der innvandringsformalitetene vil bli fullført.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 7
Upington & Great Karoo
Rovos Rail
Rovos Rail
Tips: Bruk komfortable, sklisikre tursko for dagens utflukt! Det endelige tidspunktet for utflukt, lunsj og ettermiddagste avhenger av innvandringsformalitetene. Du vil få beskjed om dette.
 
Etter frokost kan de som føler for det, stige av toget og gå en 2-timers tur i Upington.
 
Mens lunsj serveres i spisevognen, kjører du gjennom Great Karoos spektakulære semi-ørkenen, og om kvelden blir middagen servert mens du kjører mot De Aar, som er et viktig jernbanekryss.
 
Påkledning til middag: Formell
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 8
Kimberley
Rovos Rail
Rovos Rail
I dag kan du ta deg god tid til å nyte morgenkaffen og senere lunsj mens toget går nordover gjennom Graspan.
 
Først kl. 14.30 ankommer du Kimberley, hvor du kan se frem til en spennende bytur, et besøk på diamantgruvemuseet og ikke minst til å oppleve "Big Hole", som er et 200 m dypt menneskeskapt hull, som ble gravd av ivrige diamantjegere. Området har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 2004.
 
Kl. 16.00 forlater toget Kimberley og passerer gjennom Karoo, som er et høyt ørkenlignende platå. Vi anbefaler at du setter deg i venstre side av toget, for her vil du se en innsjø med tusenvis av vakre, rosa, langbeinte flamingoer. Det er en imponerende flokk på mellom 2000-20.000 fugler, avhengig av mengden regnvann.
 
Om kvelden blir enda en deilig middag servert når toget reiser gjennom det nordlige Cape og fortsetter oppover til Pretoria i Gauteng provinsen.
 
Påkledning til middag: "Afrikansk tema" eller smart casual.
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Witwaterrand — Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail Station
Ha koffertene pakket og klare til henting kl 11.45 og pass på at du har passet i håndbagasjen.
 
Nyt en stille og rolig frokost mens toget går nordøst gjennom Krugersdorp, Germiston og Johannesburg til gullgruvene i Witwaterrand. Det var her gullfeber raste i 1886, og der tusenvis av håpefulle menn og kvinner valfartet for å få fingrene i det ettertraktede metallet.
 
Turen avsluttes klokka 12.00 med ankomst på den vakre Rovos Rail Station i Capital Park, Pretoria.
 
Hvis du drømmer om flere safariopplevelser, shopping i livlige storbyer eller eksotisk avslapning og velvære på de kritthvite sandstrendene i Indiahavet, vil vi gjerne hjelpe deg med å utvide reisen med enda flere opplevelser som du vil.
 
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Innkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | Namibia Safari
9 NETTER FRA
kr. 69.995 pr person
i Pullman Suite
9 NETTER FRA
kr. 119.995 pr person
i Royal Suite
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer fra henholdsvis Pretoria og Walvis Bay
Pris for Deluxe Suite kr. 92.995,- pr. person i dobbeltrom
Tillegg for enkeltrom
Tillegg for Pullman Suite kr. 35.000,- pr. person i enkeltrom
Tillegg for Deluxe Suite kr. 46.500,- pr. person i enkeltrom
Tillegg for Royal Suite kr. 60.000,- pr. person i enkeltrom
Prisen inkluderer
  • 8 netter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
  • Fly
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Vaksinasjoner
  • Tips
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.