Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Bli med på denne spennende, naturskjønne og historiske togreisen fra Pretoria til Cape Town eller motsatt retning. Føl på historien når toget åler seg gjennom landskapet, klatrer i høye bakker og ruller gjennom lange tunneler. Reisen tar deg med til forlatte diamantgruver, det største menneskeskapte hullet gravd ut av håpefulle diamantjegere, til historiske byer, til området hvor gullfeberen herjet i 1886 og hvor den ene gullgruven etter den andre ble åpnet, tømt og forlatt på jakt etter en ny.
 
Det elegante toget tar deg gjennom det ene vakre landskapet etter det andre, gjennom sjarmerende byer, grønne daler og høye fjell og forbi en innsjø der tusenvis av flamingoer er samlet i en stor, vakker, rosa kollasj.
 
Det er en eventyrlig reise hvor du garantert vil få kofferten fylt med fantastiske minner. Turen varer i 2 netter, og hvis det ikke er nok til å tilfredsstille eventyrlysten, kan du alltid forlenge reisen med flere dager i vakre Cape Town, en spennende safari eller strandferie på en eksotisk palmeøy.
 
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
Reisebeskrivelse Rovos Rail | Pretoria — Cape Town Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Pretoria
Rovos Rail
Rovos Rail
Så har dagen endelig kommet da du skal ut på en uforglemmelig togreise. Du forlater hotellet i Pretoria, hvor du har overnattet, og gjør deg klar til å avgang fra Rovos jernbanestasjon. Kl. 10.00 lukkes dørene, og den store maskinen ruller stille ut på sitt neste eventyr.
 
Trenger du å friske deg litt opp, kan du gjøre det i suiten din - før du møter de andre gjestene ute i salongen eller observasjonsvognen.
 
Nyt utsikten og den stille rytmen til togets bevegelser mens du passerer gullgruvene i Witwatersrand, som ble grunnlagt da gullrushet traff her i 1886.
 
Lunsj serveres kl. 13.00 i spisevognen, og kl. 16.30 er det ettermiddagste i salongen og observasjonsvognen.
 
Middag serveres i spisevognen kl. 19.30, og før du trekker deg tilbake til din vakre suite, kan du med fordel nyte en rolig drink i baren.
 
Antrekk til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Kimberley
Rovos Rail
Rovos Rail
På den andre dagen ankommer du Kimberley, hvor du kan forlate toget og besøke et diamantgruve-museum og det historiske «Big Hole», som er et 200 meter dypt hull som ble gravd fra 1871 og utover - av håpefulle menn på jakt etter diamanter.
 
Frokost serveres i spisevognen fra kl. 07.00 til 10.00 - og lunsj kl. 12.30.
 
Du spiser middag kl. 19.30 og sover ombord på toget.
 
Antrekk til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Matjiesfontein
Rovos Rail
Rovos Rail
Dagen starter rolig med de første solstrålene som avdekker et stort område kalt karoo, som for millioner av år siden var bunnen av et innlands-hav.
 
Frokost serveres igjen fra kl. 07.00 til 10.00 - og etter lunsjtid kl. 13.00, er det mulig å gå av toget når det stopper ved Whitehall Siding. Herfra er det en 5 km spasertur til Matjiesfontein, den historiske byen som fortsatt står autentisk med bygninger i kolonistil.
 
Byen har flere severdigheter og en helt unik atmosfære.
 
Kl. 16.30 er det ettermiddagste i salongen og observasjonsvognen.
 
Omkring en halvtimes tid etter å ha forlatt Matjiesfontein, ankommer toget den første av fire tunneler som fører gjennom passet. Den første tunnelen er 13,5 km lang. Her kan du bare sette deg til rette og kjenne på hvordan toget beveger seg gjennom mørket.
 
Kl. 19.30 serveres middag samtidig som toget kjører 750 meter nedover mot Worcester.
 
Antrekk til middag: Formell
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Cape Town
Rovos Rail
Rovos Rail
Den fjerde dagen ankommer du Cape Town og dermed endestasjonen. Innen du er helt fremme serveres frokost kl. 09.30, mens toget kjører gjennom Hex River Valley og før det ankommer Cape Town Station kl. 10.00.
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
All Inclusive
Innkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | Pretoria — Cape Town
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
3 NETTER I PULLMAN SUITE FRA
Periode
Voksen
01.10.23 - 30.09.24
22.495
01.10.24 - 30.09.25
24.395
3 NETTER I DELUXE SUITE FRA
Periode
Voksen
01.10.23 - 30.09.24
32.395
01.10.24 - 30.09.25
35.195
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
 
Tillegg for enkeltrom
2024 Tillegg for Pullman Suite kr. 11.200,- pr. person
2024 Tillegg for Deluxe Suite kr. 16.100,- pr. person
2024 Tillegg for Royal Suite kr. 21.500,- pr. person
2025 Tillegg for Pulman Suite kr. 12.200 pr. person
2025 Tillegg for Deluxe Suite kr. 17.500,- pr. person 
2025 Tillegg for Royal Suite kr. 23.400,- pr. person 
Prisen inkluderer
  • 3 netter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
  • Fly
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Vaksinasjoner
  • Tips
Forbehold
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.