Rundreise beskrivelse Rovos Rail

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Pretoria — Cape Town / Cape Town — Pretoria

Bli med på denne spennende, naturskjønne og historiske togreisen fra Pretoria til Cape Town eller motsatt retning. Føl på historien når toget åler seg gjennom landskapet, klatrer i høye bakker og ruller gjennom lange tunneler. Reisen tar deg med til forlatte diamantgruver, det største menneskeskapte hullet gravd ut av håpefulle diamantjegere, til historiske byer, til området hvor gullfeberen herjet i 1886 og hvor den ene gullgruven etter den andre ble åpnet, tømt og forlatt på jakt etter en ny.
 
Det elegante toget tar deg gjennom det ene vakre landskapet etter det andre, gjennom sjarmerende byer, grønne daler og høye fjell og forbi en innsjø der tusenvis av flamingoer er samlet i en stor, vakker, rosa kollasj.
 
Det er en eventyrlig reise hvor du garantert vil få kofferten fylt med fantastiske minner. Turen varer i 2 netter, og hvis det ikke er nok til å tilfredsstille eventyrlysten, kan du alltid forlenge reisen med flere dager i vakre Cape Town, en spennende safari eller strandferie på en eksotisk palmeøy.
 
 
 
Kontakt oss for informasjon om mulige avreisedager
Reisebeskrivelse Rovos Rail | Pretoria — Cape Town Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Day 1
North
Rovos Rail
Rovos Rail
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
Day 2
North
Rovos Rail
Rovos Rail
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
Day 3
North
Rovos Rail
Rovos Rail
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
Day 4
North
Rovos Rail
Rovos Rail
Overnatting
Rovos Rail
Måltider
Innkvartering"The Pride of Africa" — Rovos Rail

Rovos Rail

Verdens mest luksuriøse tog

PRISINDIKASJON Rovos Rail | Pretoria — Cape Town
4 NETTER FRA
kr. 15.995 pr person
i Pullman Suite
4 NETTER FRA
kr. 32.495 pr person
i Royal Suite
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 900 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Tilbud og rabatter
Kontakt oss for aktuelle avreisedatoer fra henholdsvis Pretoria og Cape Town
Pris for Deluxe Suite kr. 23.995,- pr. person i dobbeltrom
Tillegg for enkeltrom
Tillegg for Pullman Suite kr. 8.000,- pr. person i enkeltrom
Tillegg for Deluxe Suite kr. 12.000,- pr. person i enkeltrom
Tillegg for Royal Suite kr. 16.250,- pr. person i enkeltrom
Prisen inkluderer
  • 2 netter på Rovos Rail
  • Alle måltider, drikkevarer og utflukter - likevel er utfluktene med forbehold om at disse kan utgå dersom tiden ikke tillater det
Prisen inkluderer ikke
  • Fly
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Vaksinasjoner
  • Tips
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.