Rundreise beskrivelse Kombinasjonsreise - malariafri safari og strandferie

To reiser i én - safarieventyr i Sør-Afrika og tropisk strandferie på Mauritius

To reiser i én - safarieventyr i Sør-Afrika og tropisk strandferie på Mauritius

Velkommen til en spennende og avslappende kombinasjonsreise, der du først drar på safarieventyr i det private Kariega Game Reserve i Sør-Afrika og deretter på strandferie på Mauritius.
 
Kariega Game Reserve er malariafritt, så du kan reise uten å måtte bekymre deg for malariapiller. Det private safariområdet er hjemsted for "The Big 5" og mange andre av Afrikas berømte dyrearter, som sjiraffer, krokodiller og flodhester. Lodgen Settlers Drift ligger med fantastisk utsikt over bushen og Bushmans-River - og over dyrene som beiter - og du bor i en luksuriøs teltsuite. Inkludert i prisen er safari morgen og kveld, til fots og i bil, til vanns og til lands, frokost i bushen, bush-walk, båt- og fisketur på elven, stjernekikking, middag under stjernene i bomaen og en velvære massasje, blant mye annet - for oppholdet inkluderer nemlig vår spesielle Blixen VIP All Inclusive-pakke.
 
Etter safarien flyr du videre til Mauritius' sandstrender og luksushotellet Shangri-La Le Touessrok, som ligger i naturskjønne omgivelser på østkysten av øya. Her kan du nyte livet på stranden og i det varme, asurblå vannet i Det indiske hav. Snorkling, vannsport, seiling, golf, velvære på Givenchy Spa, gourmetmat og bare nyte freden og roen mens butleren - og strandbutleren - sørger for at du ikke mangler noe som helst.
Mulighet for avreise: Hver dag, hele året.
Barn - Barn under 11 år er ikke tillatt på Settlers Drift.
Reisebeskrivelse Malariafri safari med Blixen VIP All Inclusive og strandferie på Mauritius Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Port Elizabeth og første safaritur
Settlers Drift
Settlers Drift
La eventyret begynne! Du flyr fra Johannesburg eller Cape Town til Port Elizabeth, hvor du blir hentet og kjørt ca. 1,5 time til det private Kariega Game Reserve, og derfra seiler eller kjører du til hjemmet ditt for de neste dagene, Settlers Drift.
 
Når dere har funnet dere til rette i telt-suiten, venter den første safarituren på ettermiddagen. Kariega Game Reserve er et stort privat område som huser "The Big 5" - elefanter, bøfler, løver, leoparder og neshorn - og mange andre spennende dyrearter, som sjiraffer, antiloper, flodhester, krokodiller og ulike fuglearter. Under safarien kan du nyte snacks og et glass vin mens du ser ut over bushen og lytter til dyr, insekter og fugler.
 
Etter ca. 3,5 timers safari kjører dere tilbake til lodgen, der dere kan slappe av i fellesområdet ved bålplassen på den store panoramaterrassen eller inne ved peisen i salongen før middagen serveres.
Overnatting
4 netter, Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 2
Morgensafari, middag i bomaen og stjernekikking
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Hver dag byr på spennende safarier i dette spektakulære landskapet, og opplevelsen varierer avhengig av om du reiser om morgenen eller kvelden, om du kjører eller går, og om du er til vanns eller til lands, men du har mulighet til å oppleve alt.
Etter en god kopp kaffe og litt snacks kjører du ut i bushen og ser alt våkne med de første solstrålene.
 
Ved 10-tiden er du tilbake på lodgen for å spise en deilig frokost/brunsj, og så er dagen fri til å gjøre hva du vil frem til en ny safaritur venter på ettermiddagen. Du kan nyte massasjebehandlingen som er inkludert i oppholdet, ta en dukkert i bassenget eller slappe av på terrassen.
 
Når du kommer hjem fra ettermiddagssafarien om kvelden, kan du ta en deilig dusj og glede deg til middagen som serveres under den utrolige afrikanske stjernehimmelen i bomaen, en utendørsrestaurant opplyst av lykter. Resten av kvelden kan du tilbringe sammen med en av de ansatte på lodgen, som viser og forklarer stjernehimmelen som er så synlig her, langt borte fra forstyrrende lyskilder.
Overnatting
Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 3
Kom tett på naturen med en bush-walk om morgenen
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
I dag venter nok en spennende morgensafari, men denne gangen er det til fots på en guidet morgentur i bushen. Her får du se og lære om planter, dyrespor, ekskrementer osv., og kanskje er du så heldig å få se sebraer og sjiraffer på nært hold. Turen er verken hard eller lang, så du får nok tid til å nyte den unike opplevelsen av å komme enda nærmere naturen.
 
Etter safarien venter frokost, avslapning og lunsj på lodgen frem til ettermiddagen, da dere igjen skal ut på oppdagelsesferd i Afrikas natur- og dyreliv. Om kvelden tryller lodgens restaurant nok en gang frem en deilig middag.
Overnatting
Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 4
Bush-breakfast, båttur på elven og nattsafari
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Som vanlig starter dagen med en tidlig morgensafari, og deretter kan du nyte morgenen i bushen med en bushfrokost, der personalet dekker bordet og serverer en deilig frokost på et vakkert sted i naturen.
 
Området er ikke helt utforsket før du også har opplevd livet i og rundt Bushmans-River. I ettermiddag har du mulighet til å ta en båttur på elven, der du kan se et fargerikt fugleliv og kanskje flodhester og krokodiller. Du får med deg fiskestenger på turen, så kanskje er du så heldig å få en Yellowfish eller Catfish på kroken.
 
Om kvelden, når mørket faller på og de dagaktive dyrene går til ro, kommer de nattaktive dyrene frem og med dem nye og annerledes safariopplevelser som virkelig skjerper sansene. Med en lyskaster på firehjulstrekkeren kjører du og guiden, som har falkesyn og kan se dyrene på lang avstand, ut i mørket.
Overnatting
Settlers Drift
Måltider
VIP All Inclusive
Dag 5
Fra Sør-Afrika til Mauritius
Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Shangri-La's Le Touessrok
Etter spennende og begivenhetsrike dager i Sør-Afrika er det nå tid for ren avslapning på sandstrendene på Mauritius, der det er fred og ro til å mimre og reflektere over alle safariopplevelsene.
 
Når kofferten er pakket, blir du kjørt tilbake til Port Elizabeth, hvorfra du flyr ca. 4,5 timer til Mauritius, der du ankommer tidlig på kvelden og reiser det siste stykket til det 5-stjerners paradiset Shangri-La Le Touessrok, der du blir innkvartert. Shangri-La Le Touessrok ligger naturskjønt til på østkysten av Mauritius, like ved den kritthvite sandstranden og det asurblå havet.
Overnatting
7 netter, Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Måltider
Frokost
Dag 6-12
Tropisk strandluksus på østkysten av Mauritius
Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Shangri-La's Le Touessrok
Dagene her kan være så avslappende eller aktive som du vil - du kan gjøre alt. Er det avslapning som gjelder, kan du ligge ved et av de to bassengene eller på en av de mange vakre strendene som hører til feriestedet. Du kan shoppe i butikkene eller tilbringe timevis med å skjemme deg bort i det eksklusive Givenchy Spa. På de ulike restaurantene kan du glede deg til kulinariske herligheter, og flere ganger i uken er det livemusikk etter middagen - en perfekt måte å avslutte en fin dag på.
 
Hvis du vil fylle dagen med mer action og bevegelse, kan du spille tennis, sandvolleyball, biljard og - ikke minst - golf på den spektakulære 18-hulls mesterskapsbanen Iles aux Cerfs Golf Club, som ligger på hotellets egen øy, omgitt av det turkise havet. Greenfee er gratis for Le Touessroks gjester.
 
Det indiske hav lokker også med en rekke aktiviteter. På hotellets vannsportsenter kan du låne utstyr til vindsurfing, vannski, kajakkpadling og snorkling, samt pedalbåter og seilbåter. Hvis du har lyst til å oppleve Mauritius' undervannsverden, men ikke har lyst til å dykke eller snorkle, kan du ta en tur på havet i en båt med glassbunn, der du kan se ned på fiskene og korallene under deg.
 
Uansett hvor lang ferien er, er den alltid for kort. Eventyret avsluttes med transfer til flyplassen for videre flyreise til Norge, med bytte underveis.
Overnatting
Shangri-La Le Touessrok Mauritius
Måltider
Frokost
Innkvartering

Settlers Drift

Luksus safari lodge – Består av kun 9 eksklusive teltsuiter i privat safarireservat

Shangri-La Le Touessrok Mauritius

Toppen av tropisk strandluksus og moderne design

PRISINDIKASJON Malariafri safari med Blixen VIP All Inclusive og strandferie på Mauritius
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Oslo – Johannesburg - Mauritius – Oslo, med flybytte underveis
 • Flybillet Johannesburg – Port Elizabeth – Johannesburg
 • Flyskatter og avgifter
 • Privat transport fra Port Elizabeth lufthavn – Settlers Drift t/r
 • 4 netter Settlers Drift i teltsuite
 •         · Inkl. Blixen Tours VIP All Inclusive (se nedenfor)
 • Privat transport fra Mauritius lufthavn – hotel t/r
 • 7 netter Shangri-La Le Touessrok i Coral Deluxe Room Ocean View inkludert frokost
 • 1 x daglig greenfee – velg mellom 2 golfbaner
 •         · Ile aux Cerfs Golf Club
 •         · Anahita Golf Club
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.
SETTLERS DRIFT

Blixen Tours VIP All Inclusive

Inkludert ved et 4 netters opphold på Settlers Drift:
 • Fullpensjon
 • Utvalgte drikkevarer
 • 1 x massasje per person
 • "Stjernekikking"
 • Guidet "Bush Walk" om morgenen
 • 1 x "Boma-middag" 
 • 1 x "Bush Breakfast 
 • 1 x Kveldssafari
 • 1 x Fisketur på elven
 • 2 x safari per natt i firehjulsdrevet bil med engelsktalende safariguide 
 
Inkludert ved et 7 netters opphold på Settlers Drift 
 • Fullpensjon
 • Utvalgte drikkevarer
 • 3 x massasje per person 
 • ”Stjernekikking”
 • Guidet "Bush Walk" 
 • 1 x "Boma/Bush Dinner" 
 • 2 x "Bush Breakfast" 
 • 1 x Kveldssafari
 • 1 x Fisketur på elven
 • 1 x Utflukt til med kano
 • 1 x Middag i vinkjelleren inklusive vinsmaking
 • 2 x Safari per overnatting til fots eller firhjulstrekker med engelsktalende safariguide
Forvent at diverse aktiviteter foregår sammen med andre gjester på lodgen.