Rundreise beskrivelse Eksklusiv Safarireise og barbent-luksus i Mosambik

Sør-Afrikas antagelig beste safariområde kombinert med uberørt tropeparadis beliggende i en marin Nasjonalpark

Sør-Afrikas antagelig beste safariområde kombinert med uberørt tropeparadis beliggende i en marin Nasjonalpark

Singita reservatet inngår i ”Greater Kryger” som består av en rekke reservater som grenser til Kryger Nasjonalpark, som igjen er forbundet med Gonarezhou Nasjonalpark i alt et område nesten like stort som Danmark. Singita Bolders lodge ligger ved Sand-elven og dette området er det mest viltrike i hele dette økosystemet.
 
Fra Krygerområdet er det vel 1 time med fly til Mosambiks vakre kyst hvor drømmen om det ultimate kystparadis blir oppfylt. Kilometervis av helt uberørte strender ved et turkisblått hav omfavner en, og resten av verden forsvinner som dugg for solen.
 
 
Safari, transport og kjøretøy
I reservatet kjøres det i spesialbygde åpne safarikjøretøy.
 
Innkvartering og standard
Det ypperste Sør-Afrika og Mosambik kan by på, Blixen Platin Standard.
 
Guide
Noen av Sør-Afrikas beste engelsktalende Safariguider.
 
Gruppestørrelse
Garantert avreise ved min. 2 personer.
 
Barn på reisen
Barn i alle aldre er meget velkomne. Det er mulighet for barnepass og det arrangeres en lang rekke aktiviteter for barn.
 
Mulighet for avreise hver dag, året rundt.
Reisebeskrivelse Eksklusiv Safarireise og barbent-luksus i Mosambik Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Johannesburg — Sabi Sands
Singita Boulders Lodge
Singita Ebony Lodge
Vi ankommer om morgenen til Johannesburg og flyr med en charter videre til Krygerområdet. Våre dyktige guider står klare til å kjøre oss til den flotte lodgen og det er safarikjøring underveis. En deilig frokost venter, og senere på dagen er det safarikjøring hvor det er gode sjanser for å få se noen av "The Big 5", men også massevis av andre spennende dyr i dette naturens overflødighetshorn.
 
Sør-Afrika har antageligvis Afrikas dyktigste guider, her har vi med de beste av de beste å gjøre – både når det gjelder å finne de mest spennende opplevelsene og formidlingen av dem – og alltid tas det hensyn til gjestenes ønsker. Leirbål, utsøkt mat og gode historier venter i lodgen.
 
Overnatting
Singita Boulders Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 2-3
Sabi Sands
Singita Boulders Lodge
Safari i Sabi Sands
Naturens lyder skifter fra nattevakt til dagvakt, og ved Sand-elven er det morgenaktiviteter blant store og små. Årstiden avgjør når man normalt starter dagen, men den typiske rytmen vil være å få litt kaffe/te og snacks før morgensafarien, og deretter frokost når man kommer tilbake igjen.
 
Dette økosystemet har det største antallet pattedyr i verden, og selv om det er de store artene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet er det massevis av andre fantastiske dyr overalt. Her er det også ca. 500 fuglearter som det blir kikket nærmere på etter ønske. Det kan bl.a. være på safari til fots hvor man naturligvis legger vekt på fauna og flora, men i større omfang også har mulighet for å komme helt tett på og bruke alle sanser.
 
Det kan også arrangeres ”nattsafari” hvor man kjører etter mørkets frembrudd, og en helt ny verden åpenbarer seg i lyset fra lyskasterne. Kattedyrene er noen av dem som jager mest om natten, men også dyr som hulepinsvin, nattaper, kameleoner og fugler som ugler og natteravner, for bare å nevne noen få, er blandt dem som er mest aktive her. Som noe helt spesielt kan man også prøve å ta med de dyktige guidene og rangerne på mountain-bike safari. Dette er stedet for den ultimate safari.
 
Overnatting
Singita Boulders Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Sabi Sands — Benguerra Island
Azura Benguerra
Sabi Sand safari
Det er tid til en morgensafari før flyet ved middagstid flyr til Mosambik's vidunderlige kyst. Vi lander på fastlandet i Vilanculos hvor et helikopter venter på å ta oss det siste stykket ut til vårt øy-paradis i form av Azura Benguerra. Her vil man få forpleining med egen luksus villa med butler, fantastisk mat, massasje og andre spa muligheter. Her er båttur med tradisjonelt ”Dhow” fiske i verdensklassen, snorkling og dykking også blandt det beste i verden – og mye mer.
 
Overnatting
Beach Villa, Azura Benguerra
Måltider
All Inclusive
Dag 5-9
Benguerra Island
Azura Benguerra
Infinity Beach Villa
En ukes barbent-luksus i et meget vakkert område og en prisvinnende øko-boutique resort i en helt egen kategori venter deg. Området er et marin reservat og har et imponerende dyreliv. Delfiner, havskilpadder, sjøkyr og hvalhaier er blandt de dyrene man kan oppleve, akkurat som korallrev byr på noe av verdens beste snorkling og dykking. Er man glad i å fiske, kan man også bli med og fiske etter marlin, seilfisk og tunfisk, også dette i verdensklasse. En rekke vannsportsaktiviteter både med og uten motor vil kunne tilfredsstille selv de mest kresne. I tillegg er det mulighet for båtturer i tradisjonell Dhow.
 
Resortet har 17 store Villaer med eget basseng og 24 timers butlerservice. Restauranten byr på alt godt fra havet, samt et bredt utvalg av både lokalt inspirert og internasjonal mat. Ønsker man privat ”candle-light dinner” i sin egen villa eller piknik et romantisk sted på stranden kan det enkelt arrangeres - intet ønske er for stort eller for lite. En rekke spa-behandlinger sørger videre for forpleining og velvære.
 
Overnatting
Beach Villa, Azura Benguerra
Måltider
All Inclusive
Dag 10
Mosambik — Norge
Hjemreise
Azura Benguerra Island
Ved middagstid tar helikopteret oss den 10 minutter lange flyturen til Vilanculos på fastlandet for videre fly til Johannesburg og videre til Norge.
 
Overnatting
Hjemreise
Måltider
Day 6
South
Azura Benguerra Island
Azura Benguerra Island
Overnatting
Azura Benguerra Island
InnkvarteringSafari lodge & boutique resort

Singita Boulders Lodge

Eksklusiv lodge i Sabi Sands Private Reserve

Azura Benguerra Island

Øko-boutique resort på Benguerra Island

PRISINDIKASJON Eksklusiv Safarireise og barbent-luksus i Mosambik
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
11 NETTER FRA
Periode
Voksen
12.07.24 - 31.08.24
180.995
01.09.24 - 25.09.24
174.495
26.09.24 - 31.10.24
174.495
01.11.24 - 11.12.24
167.195
12.12.24 - 15.12.24
167.795
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Norge - Johannesburg
 • Fly Johannesburg – Singita Boulders Lodge
 • Fly Singita Boulders Lodge – til Vilanculos (via Nelspruit)
 • Helikopter Vilanculos – Azura Benguerra t/r (10 min)
 • Fly Vilanculos – Johannesburg
 • Fly Johannesburg- Norge
 • Alle flyplasstransfers
 • Flyskatter
 • 3 netter Singita Boulders lodge, All Inclusive:
  • Alle måltider
  • Alle drikkevarer inklusive Premium vin, sprit og likør (ikke fransk Champagne)
  • To daglige safarikjøringer
  • Safari til fots
  • Mountain bike Safari
  • Vask
 • 7 netter Azura Benguerra, Beach villa
  • All Inclusive*
 • Engelsktalende spesialist sjåfør/guider på hele safarien (Singita)
 • Inngangsbillett og avgifter til Singita reservatet
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips
 • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.

AZURA BENGUERRA ISLAND

All Inclusive

 • Alle måltider og middag på stranden
 • Alle lokale drikkevarer
  • Inklusive sodvand, te, kaffe, vand, øl, vin, sprit og ”sunset-cocktail”
 • 1 x Landrovertur på øya
 • 1 x ”Sunset-Cruise” i tradisjonell Dhow
 • Barneaktiviteter
 • Brug af snorkelingsudstyr
 • Brug af kajak og paddleboard
 • Butler service
 • Wi-fi i fellesarealene