Rundreise beskrivelse Blixen Tours VIP All Inclusive Safari

Luksus malariafri safari i Sør-Afrika med Blixen Tours VIP All Inclusive. I et av Sør-Afrikas mest spektakulære naturlandskaper i det private Kariega Game Reserve i Eastern Cape.

Luksus malariafri safari i Sør-Afrika med Blixen Tours VIP All Inclusive. I et av Sør-Afrikas mest spektakulære naturlandskaper i det private Kariega Game Reserve i Eastern Cape.

Lodgen – Settlers Drift - ligger i en bakkeskråning med en nærmest meditativ utsikt over dalen og Bushmans River. Fra din private terrasse kan man ofte se små flekker i landskapet som ved nærmere undesøkelse viser seg å være giraffer og andre dyr.
 
Fellesarealet består av en stor panoramaterrasse med et bål-sted, basseng, innendørs lounge med peis, barområde, restaurant, "vinkjeller" og et spa.
 
Her er ni romslige og meget luksuriøse teltsuiter, hver på 110m2. Alle med tregulv, store panoramavinduer fra gulv til tak, frittstående badekar med utsikt, dusjkabinett med skyvedør til terrassen og ut i det fri. Suitene er laget i lyse og behagelige materialer som står i harmonisk stil med naturen.
 
Safari, transport og kjøretøy
I Kariega Game Reserve foregår all safarikjøring i åpne firhjulstrukne safaribiler. Det er mulig å bli med på 2 game drives (safarikjøringer) per dag. Disse foregår hver morgen og ettermiddag. Det kan maksimalt være 6 gjester per safaribil.
 
Overnatting og standard
Settlers Drift - 5-stjernet safari lodge bestående av 9 luksuriøse teltsuiter (hver på 110m2). Overnatting av høy standard med en fantastisk utsikt over det vakre naturområdet.
 
Guider
De erfarne engelsktalende rangers vil ta deg med på safarikjøring i det naturskjønne området. Rangers eller safariguider, har falkeblikk som kan spotte dyr på utrolig lang avstand.
 
Avreisedatoer
Det er mulig å reise på denne safarien hver dag året rundt.
 
Reiseprogram
Det beskrevne reiseprogrammet er ikke fastlagt på de nevnte dagene under oppholdet, dette kan endres av lodgen, men innholdet vil ikke endres.
 
Full beskrivelseMindre beskrivelse
Avreisedatoer — Det er mulig å reise på denne safarien hver dag året rundt.
Barn — Barn under 11 år er ikke tillatt.
Reisebeskrivelse Luksus malariafri safari med Blixen Tours VIP All Inclusive Full beskrivelse
Opphold Lokasjon Innkvartering
Dag 1
Kariega Game Reserve
Settlers Drift
Teltsuite
Etter et flyskift i Johannesburg eller Cape Town, hvor innreiseformalitetene ordnes, lander flyet midt på dagen i Port Elizabeth. På flyplassen blir du møtt av vår sjåfør, som kjører til lodgen – Settlers Drift, som vil ta ca. 1½ time. Ved ankomst til lodgen serveres det frokost og det sjekkes inn i en luksuriøs teltsuite, som blir ditt nye hjem de neste syv nettene.
 
På ettermiddagen møtes vi i loungen med vår engelsktalende guide. Før vi kjører avsted på den første safarituren blir det servert "high tea", som består av forskjellige matbiter, kaker, kaffe og te.
 
Safarituren varer i godt 3½ time, der vi ser etter elefanter, løver, nesehorn m.m. Vi tar noen stopp underveis, hvor vi nyter et glass vin el. annet og litt mat samtidig som vi merker at det afrikanske safariliv langsomt sniker seg inn under huden.
 
Etter safarien kjører vi tilbake til lodgen, hvor det er tent opp bål utenfor og i peisen. En utsøkt middag serveres før vi går til ro etter den første dagen i Sør-Afrika.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 2
Kariega — Safari, siesta og middag under stjernene
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Dagen starter med tidlig på morgenen. Vi møter i loungen, hvor det blir servert en god kopp kaffe eller te og en matbit. Vi kjører avsted på morgensafarien på utkikk etter nye safariopplevelser, det er aldri to dager som er like ute i bushen. I løpet av morgensafarien tar vi en pause, hvor det serveres kaffe og te.
 
Vi vender tilbake til lodgen omkring kl. 10 hvor vi setter oss til bords i restauranten. Her serveres en meget deilig frokost/brunch både fra buffet og À la carte.
 
Efter maten er det tid for en siesta, hvor det også er inkludert en massasje i det koselige spaet. Man kan også ta seg en dukkert i bassenget eller bare nyte ferien med avslapning på den private terrassen.
 
På ettermiddagen blir det servert ettermiddags te- og kaffe, før vi kjører avsted på safari. Vi er nå begynt at tilvenne oss til safarirytmen.
Tilbake på lodgen til kveldsmaten. Middagen serveres under den afrikanske stjernehimmelen, i en utendørs restaurant opplyst av lanterner.
 
Etter middagen vil kvelden avsluttes med stjernekikking, hvor en av lodgens medarbeidere vil fortelle om den fasinerende afrikanske stjernehimmelen.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 3
Kariega — Safari til fots og besøk i en Township
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Vi møtes om morgenen i et par gode sko og lange bukser. Vi kjører ut i bushen som dagen før, men i dag foregår det meste av safarien til fots. Vi får instrukser fra vår guide for denne morgens bushvandring. Det er ikke en anstrengende vandring, men det er en intens opplevelse, hvor vi ser og lærer om planter, spor m.m. Vi kan også være heldige at komme tett på villdyr som giraffer, sebraer m.m.
 
Etter en spennende gåtur i bushen venter et velfortjent måltid på lodgen.
 
I dag er det ikke tid til siesta, ettersom vi kjører utenfor reservatet for at besøke en Township etter frokost, som er et lokalt samfunn. Her får vi oppleve og høre om livet i et samfunn, hvor midlene er begrenset. Under besøket får vi også mulighet til å smake på litt lokal mat.
 
Fra dagens besøk i Townshippen, kjører vi tilbake til lodgen med sterke inntrykk, som vi vil tenke tilbake til i lang tid fremover.
 
Resten av ettermiddagen er til avslapning på lodgen, inntil det er igjen er inkludert en safaritur på ettermiddagen
 
Middagen nytes på lodgen.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 4
Kariega — Bush-breakfast, siesta, seiltur og kveldssafari
Settlers Drift
Frokost ute i bushen
Dagens morgensafari slutter med frokost ute i bushen, hvor personalet har flyttet kjøkkenet ut under åpen himmel. Når vi nyter den eksepsjonelle morgenmaten kan vi være heldige å få besøk av nysgjerrige tilskuere som gnuer, sebraer m.m.
 
Resten av formiddagen nyter vi en siesta i campen.
 
Om ettermiddagen er det på tide med en seiltur på elven, hvor man kan se et fargerikt fugleliv. På seilturen tar vi med fiskestenger og kanskje vi er heldige og får en eller flere fisker på kroken.
 
Etter middagen på kvelden er det inkludert en kveldssafari. Det settes det et søkelys på bilen som vi skal bruke på utkikk etter nattaktive dyr. En safari etter mørkets frembrudd er en helt spesiell opplevelse hvor sansene for alvor skjerpes.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 5
Kariega — Morgensafari, seiltur og piknik ved Kenton-on-Sea
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Etter morgensafari og frokost/brunch seiler vi i dag i motorbåt ut til Kenton-on-Sea, som er stranden ute ved kysten. En skjønn dag ved vannet, hvor det også er mulighet for en vandretur ut til havet. På turen tar vi med en piknikkurv med mat og drikkevarer.
 
Vi er tilbake på lodgen, og da er det tid for å gå på en ettermiddagssafari.
 
Middag på lodgen.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 6
Kariega — Safarikjøring og mulighet for kanoseilas på elven
Settlers Drift
Kariega Game Reserve
Vi følger dagens safarirytme med morgensafari, brunch, siesta og tilslutt safari på ettermiddagen.
 
Midt på dagen vil det være mulighet for å teste krefter med kanoseilas på elven.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 7
Kariega — Safari, massasje og avskjedsmiddag i "vinkjelleren"
Settlers Drift
“Vinkjelleren” — Settlers Drift
Der er inkludert morgensafari denne dagen, men det er også mulighet for å sove litt lengere denne morgen og nyte et bad i badekaret med utsikt til bushen, og en kopp kaffe på terrassen innen dagens brunch.
 
Som ekstra velværelse er det inkludert enda en massasje på den siste dagen, slik at vi blir helt klar for å vende tilbake til Norge.
 
På turens siste safari kjenner vi til rutinen, men hva vi møter på safarien er alltid en ny overraskelse.
 
Avskjedsmiddagen serveres i “vinkjelleren”, og til middagen er det inkludert vinsmaking.
 
Overnatting
Teltsuite, Settlers Drift
Måltider
Blixen Tours VIP All Inclusive
Dag 8 - 9
Sør-afrika — Norge
Hjemrejse
Settlers Drift
Alt har en ende, og denne morgen er det den siste safarituren i det fantastiske safarireservatet.
 
Etter frokost og avskjed med det fantastiske personalet, blir vi hentet av vår sjåfør og kjørt tilbake til Port Elizabeth flyplass for å reise tilbake til Norge (det er mulig å forlenge reisen med eksempelvis et opphold i Cape Town eller på Mauritius, kontakt Blixen Tours for ytterligere Informasjon).
 
Vi flyver fra Port Elizabeth via Johannesburg eller Cape Town og en Europeisk by til Norge.
 
Overnatting
Hjemrejse
InnkvarteringSettlers Drift

Settlers Drift

Luksus safari lodge – Består av kun 9 eksklusive teltsuiter i privat safarireservat

PRISINDIKASJON Luksus malariafri safari med Blixen Tours VIP All Inclusive
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER — MED BLIXEN TOURS VIP ALL INCLUSIVE
Periode
Voksen
01.05.24 - 20.06.24
58.795
21.06.24 - 11.07.24
59.395
12.07.24 - 31.08.24
58.795
01.09.24 - 25.09.24
73.395
26.09.24 - 11.12.24
73.395
12.12.24 - 19.12.24
73.995
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillett Norge – Port Elizabeth t/r, med skift underveis
 • Flyplass-skatter
 • Privat transport Port Elizabeth lufthavn - Settlers Drift t/r
 • 7 x overnattinger på Settlers Drift 
  • Inkludert Blixen Tours VIP All Inclusive* (se nedenfor)
Prisen inkluderer ikke
 • Avbestillingsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Tips, beregn ca. USD 5-15 pr. person pr. dag (til sjåførguide på safaridelen)
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.
SETTLERS DRIFT

Blixen Tours VIP All Inclusive

Inkludert ved et 4 netters opphold på Settlers Drift:
 • Fullpensjon
 • Utvalgte drikkevarer
 • 1 x massasje per person
 • "Stjernekikking"
 • Guidet "Bush Walk" om morgenen
 • 1 x "Boma-middag" 
 • 1 x "Bush Breakfast 
 • 1 x Kveldssafari
 • 1 x Fisketur på elven
 • 2 x safari per natt i firehjulsdrevet bil med engelsktalende safariguide 
 
Inkludert ved et 7 netters opphold på Settlers Drift 
 • Fullpensjon
 • Utvalgte drikkevarer
 • 3 x massasje per person 
 • ”Stjernekikking”
 • Guidet "Bush Walk" 
 • 1 x "Boma/Bush Dinner" 
 • 2 x "Bush Breakfast" 
 • 1 x Kveldssafari
 • 1 x Fisketur på elven
 • 1 x Utflukt til med kano
 • 1 x Middag i vinkjelleren inklusive vinsmaking
 • 2 x Safari per overnatting til fots eller firhjulstrekker med engelsktalende safariguide
Forvent at diverse aktiviteter foregår sammen med andre gjester på lodgen.