Beskrivelse

Sanctuary Baines Camp

Romantisk camp i Okavango deltaet
Denne intime luksuscampen ligger rett ved elvebredden, under skyggefulle trær i et privat reservat i Okavango deltaet. Her er det kun fem suiter, så man har nærmest følelsen av å ha Okavango deltaet helt for seg selv når man sitter på sin private terrasse og nyter solnedgangen, og kikker på de ville dyrene som drikker ved elven. 
 
Fordi campen ligger i et privat reservat, er det mulighet for nattsafari, noe som ikke er mulig i offentlige viltreservater. Her kan du oppleve nattaktive dyr som ikke viser seg om dagen, eller kanskje en løve på jakt!
 
Klima
Den våte årstiden begynner normalt i slutten av desember og varer til begynnelsen av mars. Gjennomsnittlige dagstemperaturer er fra 20-38 grader.
Den tørre sesongen går normalt fra slutten av mai til begynnelsen av oktober. Denne perioden er gunstig for nyfødte pattedyr, blomster og sjeldne fuglearter.
 
I vinterperioden fra juni til august kan natte-temperaturen være helt nede i 0 grader.
 
Velegnet for par
Himmelseng på hjul!
Tilbring natten under stjernehimmelen
Privat og uberørt
Opplev dyrene på nært hold
Suiter på påler
FASILITETER Sanctuary Baines Camp
Tidlig på morgenen og på slutten av ettermiddagen kjøres det safari i åpne 4x4 safaribiler med profesjonelle guider. Mulighet for kvelds-safari (sesongavhengig).
6 suiter på påler – alle med privat terrasse og en himmelseng på hjul – hvilket betyr at den kan trilles ut på terrassen, slik at natten kan tilbringes under stjernehimmelen i total komfort. Innenfor er det takvifte, minibar, hårtørrer og safe. Badet har toalett og badekar.
 
Safari til fots: Opplev bushen til fots med profesjonelle og bevæpnede guider.
 
Safari med båt: Opplev området i spesielle små motorbåter tilpasset safari (avhengig av vannstanden).
 
All Inclusive
Internett, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - liten båt med motor
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Svømmebasseng