Beskrivelse

Sanctuary Chief's Camp

Midt i ”Afrikas rovdyr-hovedstad”, langt fra allfarvei i Moremi Game Reserve, ligger Chief’s Camp på sin egen øy.
Campen er så godt integrert i landskapet, at du enkelte dager nærmest kan få en hel dags safariopplevelser fra verandaen; villhunder, leoparder, geparder, løver og alle de byttedyr de lever av, kan ofte iakttas på nært hold. Dette er samtidig et av de få områdene i Botswana hvor det er mulig å se det hvite neshornet.
 
Campens 10 permanente bush suiter og Geoffrey Kent Suiten (med plass til 6 personer) ligger i skyggen av eviggrønne trær og er alle ganske private.
 
Barn over 6 år er tillatt i campen.
 
Klima
Den våte årstiden begynner i slutten av desember og varer til begynnelsen av mars. Karakteristisk for denne sesongen er varme, solrike dager ofte med tordenbyger utpå ettermiddagen. Gjennomsnittstemperaturen er på 20-38 grader.
 
Den tørre sesongen varer fra slutten av mai til begynnelsen av oktober. I vinterperioden (juni-august) kan natte-temperaturen krype helt ned i 0 grader, mens den stiger til 26-28 grader om dagen.
 
Barnevennlig
Velegnet for par
Okavango Delta
Båttur med mokoro
Fantastisk natur
Nyt synet av de ville dyrene fra verandaen
FASILITETER Sanctuary Chief's Camp
Elegante "bush suiter" på privat øy
I tillegg til en restaurant med fantastisk mat, huser fellesområdet utendørs basseng, bibliotek og en liten suvenir butikk. I campen finnes et lite fitnessrom og spa som tilbyr et utvalg av spabehandlinger. De daglige aktivitetene er safari i åpen Landrover og, hvis vannstanden tillater det, kan du seile på safari i en tradisjonell ”mokoro”-kano.
 
Safari: Tidlig på morgenen og på slutten av ettermiddagen kjøres det safari i åpne 4x4 safaribiler med profesjonelle guider.
 
Mokoro safari: Sanctuary Chief's Camp tilbyr safari i "mokoro" (en uthult trestamme/kano), hvor man glir stille gjennom det klare vannet og får mulighet til å komme utrolig tett på dyr og fugler.
 
Helikopter flyvning: Opplev Okavango Deltaet med helikopter. En enestående opplevelse å se alt i fugleperspektiv. (mot tillegg i prisen).
 
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i mokoros (utskåret trestamme/kano)
Safari - i åpne 4x4
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Vaskeriservice