Hotellbeskrivelse

Atlantis The Palm

Unikt luksushotell med egen marinepark
Atlantis åpnet under stor medieoppmerksomhet og med alverdens berømtheter til stede i november 2008. Hotellet er gjennomført og unikt med all tenkelig komfort med appell til spesielt familier.
 
Under byggingen av hotellet fant man ruiner og sti-systemer som ga grobunn for teorier om at ruinene virkelig var den glemte byen Atlantis. De inngår nå i The Lost Chambers – en undervannsverden med 65.000 fisker og haier, som kan beundres mange steder på hotellet og fra soverommet i enkelte suiter.
 
Alle rom og suiter er elegant innredet i de beste materialer og med utsikt over den Arabisk Gulf eller den menneskeskapte palmeformede øya, Jumeirah Palm. Langs hotellet ligger en flott 1,5 km sandstrand.
 
Med 17 restauranter med alt fra barnevennlig mat til gourmet restaurant med 3 Michelinstjerner, er hotellet en stor kulinarisk opplevelse.
 
I tilknytning til hotellet ligger 4,5 hektar marine og vannland i tropiske omgivelser, hvor du kan lære om og komme i nærkontakt med delfiner. Vannlandets vannsklier, ville elver og private strand er et paradis for barn og voksne vann-elskere.
Barnevennlig
Familievennlig
Aquaventure Vannland
Shopping
Luksus
Wavehouse
FASILITETER Atlantis The Palm
Hotellet er gjennomført og unikt med all tenkelig komfort med appell til spesielt familier
Spa, barne- og tenåringsklubb, marinepark, business senter, shopping-arkade med eksklusive merkeklær og smykker, nattklubb med club, lounge og utendørs terrasse, 2 store bassengområder, 2 strandområder, treningssenter og tennisbaner.
Barneklubb
Barnepass
Barnevennlig basseng
Bibliotek
Bordtennis
Butikker
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
Vaskeriservice
Volleyball
PRISINDIKASJON Atlantis The Palm
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger på Atlantis The Palm i Ocean King Room inkl. frokost 
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.