Hotelbeskrivelse

Atlantis The Royal

WOW-effekten, Michelin-stjerner og verdens største badeland
Det verdensberømte luksushotellet Atlantis The Palm i Dubai har fått en lillesøster, Atlantis The Royal, som gir ordet "luksus" en helt ny betydning. Hvis du skulle beskrive det med ett ord, ville det være: "WOW!" For det kan ikke beskrives med ett ord, så for å bruke hotellets egne ord: "Dette er det mest luksuriøse opplevelsesresortet i verden." 
 
Atlantis The Royal er skapt av verdens ledende designere, arkitekter og kunstnere. Her er det umulige mulig, og alt er designet for å utfordre fantasiens grenser - og konklusjonen er at på Atlantis The Royal finnes det ingen grenser.
 

Verdensstjerner, svømming i himmelen, cocktails med 4000 maneter og healing-økter

Hotellet får jevnlig besøk av noen av verdens største kjendiser som enten ferierer, fester eller holder spektakulære show her. Beyonce, Tiësto, Tate Mcrae og Kendall Jenner er bare noen av verdensstjernene som har besøkt hotellet.
 
Det er alltid noe å bli imponert, overveldet og inspirert av. På Cloud 22 kan du for eksempel svømme i et 22 etasjer høyt evighetsbasseng, og i baren Resonance By Heston Blumenthal er det tusenvis av grunner til å bli litt lenger. Her har du utsikt til 4000 maneter som svømmer rundt i et gigantisk akvarium rett bak baren.
 
 
 
AWAKEN er hotellets velværeavdeling med et unikt holistisk spa og behandlinger inspirert av naturens fire elementer: jord, ild, vann og luft. Her finner du et Hammam Sensorium, haloterapisaltrom, snøfontene, fargeterapisalong, meditasjonspaviljong og utendørsbasseng. Du kan nyte ulike massasje- og healingbehandlinger, personlig styling eller trene i treningssenteret.
 

Badeland med verdensrekorder

Uansett om du elsker stranden eller bassenget, kan du se frem til en herlig strandferie på Atlantis The Royal. Du kan slappe av på den 2 km lange private stranden som strekker seg mellom Atlantis The Royal og Atlantis The Palm, og du kan nippe til favorittcocktailen din i en solseng ved det glitrende bassenget. 
 
Vil du ha en mer actionfylt dag, kan du ta turen til hotellets Aquaventure Waterpark, verdens største badeland. Her kan du skli nedover både verdens lengste og høyeste vannsklie - og et utall andre morsomme karuseller for både barn og voksne. Men du kan også dra på haieventyr med snorkel eller med en spesiell hjelm slik at du kan "gå en tur" under vann blant haier, rokker og fargerike fisker. 
 
Yngre barn kan bli "Marine Explorers" og komme tett på sjøstjerner, sjøpølser og andre små arter, og de kan mate rokkeunger og lære mer om disse fascinerende dyrene. 
 

Hvorfor Atlantis The Royal er noe helt spesielt

Det er ingen tvil om at Atlantis The Royal er helt unikt og har gjort seg fortjent til sin plass som et av de mest spektakulære hotellene i Dubai - og kanskje i hele verden. Så hvis du liker det ypperste av luksus og elsker når det ikke kan bli mer ekstravagant, er Atlantis The Royal det rette hotellet for deg..
 
Se fuld beskrivelseSe mindre beskrivelse
Barnevennlig
Velegnet for par
Svært luksuriøst
Evighetsbasseng 22 etasjer høyt
Verdens lengste og høyeste vannsklie
Virkelig god mat
Michelin-stjerner
Bar med 4000 maneter
FASILITETER Atlantis The Royal
Sofistikerte rom, suiter og signatur-penthouseleiligheter
Atlantis The Royal viser også hvordan man gjør et hotellopphold ekstraordinært med sine luksuriøse rom, suiter og toppleiligheter. De ligger i 43 etasjer høye bygninger og har terrasser eller balkonger der det nesten føles som om du befinner deg i skyene. Rommene har utsikt over enten The Palm eller havet og tilbyr god plass, stort bad, king- eller queen-size-seng og 24-timers romservice. 
 
Suitene finnes i ulike størrelser og planløsninger, så uansett om du er ute etter ekstra komfort eller et ekstra rom, har Atlantis The Royal en suite som passer. 
 
Hvis du vil oppleve det beste av Atlantis The Royal, bør du bo i en av signatur-suitene eller toppleilighetene. I Underwater Suites kan du våkne opp til utsikten til fisk - og kanskje rokker og små haier - som svømmer forbi rett utenfor vinduet. Suitenes soverom ligger under havoverflaten. Penthousene har blant annet store terrasser med basseng og mye privatliv. Disse Signature Suites og Penthouses er et must å se og helst oppleve. 
 

17 restauranter i verdensklasse, 8 kjendiskokker og mange Michelin-stjerner

Når du snakker om Atlantis The Royal, bør du også nevne maten - eller "den gastronomiske opplevelsen", for måltidene er virkelig en opplevelse. Atlantis The Royal og Atlantis The Palm har gått sammen om å skape Dubais fremste kulinariske destinasjon. De tilbyr ikke mindre enn 17 restauranter i verdensklasse, hvorav 8 ledes av verdenskjente kokker som Heston Blumenthal og José Andrés. I hver restaurant kan du se frem til Michelin-stjernekonsepter og gastronomiske underverker fra verdens beste kjøkken.
All Inclusive
Barneklubb
Fitness senter
Internett
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vaskeriservice