Hotellbeskrivelse

Burj Al Arab

Verdens eneste 7-stjerners hotell
Burj Al Arab, også kalt ”Seilet” pga. hotellets karakteristiske design, er blitt Dubais kjennetegn. Hotellet er oppført på en kunstig øy 280 meter fra stranden ved Jumeirah Beach Hotel, og er med sine 321 meter verdens høyeste suite-hotell.
 
Burj Al Arab sies å være verdens eneste syv-stjerners hotell, og alle aspekter ved hotellet er umåtelig celebre. Hver suite har sin egen butler, og selv de minste detaljer er både gjennomtenkte og teknologisk avanserte. Det er vanskelig å finne kun et superlativ som dekker den altomfattende luksusopplevelsen du får, fra det sekund du trer inn i hotellet, til du forlater det igjen.
 
Hotellet har flere ganger blitt kåret til verdens beste hotell og mottar hvert år nye anerkjennelser.
 
Drømmer du om å oppleve Burj Al Arab, men rekker feriebudsjettet ikke til opphold, kan vi arrangere eksklusiv brunsj eller middag på hotellet.
Velegnet for par
Strandhotell
Opplevelse
Eksklusiv luksus
FASILITETER Burj Al Arab
Burj al Arab sies å være verdens eneste syv-stjerners hotell, og alle aspekter ved hotellet er umåtelig celebre.
6 restauranter, 2 barer og 1 café tilbyr den fineste gastronomi fra hele verden. I tillegg er det Assawan Spa & Health Club, gratis adgang til Wild Wadi Water Park, privat strand, innendørs og utendørs bassenger.
 
Burj Al Arabs gjester kan benytte Jumeirah Beach Hotels fasiliteter, som inkluderer tennis, windsurfing, vannski, snorkling, dykking, båtturer, bananbåter, padling i kajakk, havfiske og leie av yacht.
 
Golfspillere kan spille golf på to nærliggende 18 hulls mesterskapsgolfbaner.
 
Det er mulig å leie en Rolls Royce med privatsjåfør eller helikopter med pilot for eksklusiv sightseeing.
Bibliotek
Butikker
Concierge
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice
PRISINDIKASJON Burj Al Arab
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I 1 BEDROOM DELUXE SUITE
Periode
Voksen
09.05.24 - 30.09.24
62.100
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger på Burj Al Arab i 1 Bedroom Deluxe Suite inkl. frokost
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.