Hotellbeskrivelse

Fairmont The Palm

Lekkert strandhotell på The Palm med nærhet til byen
På Fairmont The Palm kan du kombinere bylivet med strandlivet. Du bor på den sørlige siden av The Palm, med utsikt over den Arabiske Gulfen og Dubai skyline. Hotellet har egen privat strand hvor du kan slappe av og nyte det behagelige klimaet i Dubai. Skal du på shopping eller andre opplevelser i byen, er du raskt inne i Downtown Dubai enten med tog eller taxi.
 
Fairmont The Palm er et barnevennlig hotell med en aktiv barneklubb, hvor det er morsomme aktiviteter både for de helt små og de litt større barna.
 
Dersom man ønsker å spise middag på hotellet er det et bredt utvalg av restauranter, som spenner helt fra det kinesiske og asiatiske kjøkken til Brasil og Europa.
 
I Willow Stream Spa kan du unne deg litt forpleining med skjønnhetsbehandlinger, dampbad, massasje og mye mer. Dessuten har hotellet en løpeklubb og mulighet for å få en personlig trener.
Barnevennlig
Velegnet for par
The Palm
FASILITETER Fairmont The Palm
Familievennlig strandhotell
På Fairmont The Palm er det fire restauranter. På Bã Restaurant kan man oppleve det kinesiske og asiatiske kjøkken. På Frevo vil det bli servert á la carte fra Brasil og på Flow Kitchen er man inspirert av det europeiske kjøkken. På Seagrill on 25 degree finner du frisk seafood fra Middelhavet.
På Mashrabiya Lounge kan du nyte din ettermiddags te og litt søtt til dessert.
Barneklubb
Barnevennlig basseng
Fitness senter
Forretningssenter
Internett
Lounge/bar
Møte- og konferensefasiliteter
Restaurant(er)
Romservice
Sauna
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Vaskeriservice
Volleyball
PRISINDIKASJON Fairmont The Palm
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
7 NETTER I FAIRMONT ROOM CITY VIEW
Periode
Voksen
09.05.24 - 30.09.24
23.950
Prisen inkluderer
  • Fly fra Oslo - Dubai t/r
  • Flyskatter og avgifter
  • Privat transport fra flyplass - Fairmont The Palm t/r
  • 7 overnattinger
  • Frokost 
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.