Hotellbeskrivelse

One&Only The Palm

+
Kultur, byliv, eventyr og eksklusiv avslapping på verdensberømte The Palm i Dubai
Utsikten til langstrakte sandstrender og varmt asurblått hav, et steinkast fra en uendelig ørken, hvor oransjerøde sanddyner bølger i landskapet så langt øyet rekker, og adgang til en moderne og livlig by hvor både eldgamle tradisjoner og de nyeste fremskritt kjemper om plassen og oppmerksomheten, gjør det samlede inntrykket ubeskrivelig og eventyrlig.
 
Midt i denne overfloden av historie, kultur og nytenkning ligger et hotell som har bergtatt og imponert unge som gamle over hele verden. Ovenfra ligner hotellet et palmetre. Fra havet ligner det en eksotisk arabisk by - og innenfra ligner det et palass som selv ikke eventyrlige fortellinger om Sinbad Sjøfareren, Alladin eller 1001 natts eventyr kan måle seg med.
One&Only The Palm er den ultimate destinasjonen for alle som ønsker en reise utenom det vanlige – både hva maten, opplevelsene og omgivelsene angår. The Palm er også et godt valg for barnefamilier, da det er massevis av opplevelser for både store og små og en meget attraktiv barneklubb med morsom underholdning for de små.
 
Velkommen til One&Only The Palm i Dubai.
 
Velegnet for par
Overdådig luksus
Gourmetrestauranter
Ypperlig service
Guerlain Spa
FASILITETER One&Only The Palm
The Palms beliggenhet ved havet gir optimale muligheter for stort sett alle former for vannsportsaktiviteter.
Du kan seile, windsurfe, stå på vannski eller havfiske etter store fisk som tunfisk, sverdfisk og kingfish. Etter en god omgang adrenalinpumpende vannsport innbyr det 850 m2 store bassenget med store solsenger og den private sandstranden til herlig avslapping i solen. Du kan også pleie kroppen med en behandling i One&Only Guerlain Spa, hvor roen, duftene, omgivelsene og profesjonelle hender gir både kropp og sinn ny energi. Her finnes dessuten et basseng kun for voksne.
 
Er du golfentusiast så er du kommet til paradiset. I kort avstand fra The Palm ligger intet mindre enn 6 golfbaner, hvorav flere av dem har vunnet ettertraktede internasjonale priser. Skal dagen fylles med kultur og spennende utflukter, så har du også rik anledning til dette. The Palm arrangerer gjerne skreddersydde turer til ørkenen, byen eller havet. Du kan for eksempel ”surfe” i sanddynene, ri på kameler, kjøre gjennom ørkenen i 4-hjuls trekker eller spise middag i ørkenen mens solnedgangen farger alt gyllent oransje og en stjernebesatt nattehimmel åpenbarer seg over deg. Du kan dra på shopping i Dubai – en av de mest kosmopolitiske byene i verden, du kan besøke det prisvinnende Dubai Museum eller Jumeira Mosque, og du kan dra på spennende arabiske markeder – souk’er – og shoppe gull, tepper, krydder og parfyme.
 
Middagen kan du få servert i en av The Palms 3 eksklusive restauranter, hvor Michelin-kokken Yannick Alléno sørger for at dine smaksløker blir tilfredsstilt på beste vis.
Barneklubb
Barnepass
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Skjønnhetssalong
Spa/velvære
Svømmebasseng
Tennisbane
TV
Vannsportsaktiviteter
PRISINDIKASJON One&Only The Palm
5 NETTER FRA
kr. 34.295 pr person
5 NETTER FRA
kr. 54.495 pr person
Fra pris i høysesongen (oktober - april)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger i Palm Manor Premiere Room
    • Inkl. frokost 
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.