Hotellbeskrivelse

Oberoi Al Zorah

Utsøkt luksus nær Dubai
Bare 25 minutter fra Dubais internasjonale lufthavn, omgitt av ikke mindre en 1 million m2 beskyttet skog, smaragdgrønne laguner og kritthvite sandstrender, ligger et helt nytt 5-stjernet vidunder: Oberoi Al Zorah.
 
Det helt fantastiske naturområdet har en vakker natur og et rikt liv av spesielt fugl og fisk, som byr til daglige gå- eller vandreturer. Like i nærheten ligger en 18 hulls mesterskapsgolfbane, på stranden ligger Beach Club, hvor du kan leie utstyr til al verdens vannaktiviteter og i spaet kan du behandle både kropp og sjel. Restaurantene og baren lokker med utsøkte retter og kjølig drikke og ditt rom, eller private villa, skaper en perfekt ramme for en drømmeferie i paradis.
Barnevennlig
Golf
Velegnet for par
FASILITETER Oberoi Al Zorah
Beliggenhet er ideell for de som vil ha både avslapning og opplevelser i løpet av ferien
Ta deg en gåtur i den vakre skogen, seil i kano gjennom mangroven eller i kajakk på det asurblå havet, eller gå på fuglesafari og nyt synet av noen av de 60 forskjellige fugleartene som lever i mangroven.
 
Liker du vannaktiviteter, så må du besøke The Beach Club, som tilbyder utstyr til kajakk, kitesurfing, kano og fisketurer. Her er også skyggefulle stier for gåturer, løpeturer eller sykling.
 
Ikke langt fra hotellet ligger Al Zorahs 18 hulls mesterskapsgolfbane. Den 700.000 m2 store banen er omgitt av mangrover og gjemmer to store innsjøer, som er bebodd av et rikt dyre- og fugleliv. En miljøvennlig trikk kjører mellom hotellet og golfbanen, slik at du lett kan komme frem og tilbake.
 
Skal dagen gå med til velvære av kropp og sinn, så er The Oberoi Spa plassen å besøke. Her kan du nyte nydelige massasjebehandlinger, tyrkisk hamam og Ayurveda. Her finner du også et velutstyrt fitnessrom og et 85 meter lang oppvarmet basseng.
 
Når det er spisetid eller når du har lyst på litt mat og en kjølig drink, så kan du besøke et av hotellets restauranter og baren. I den luksuriøse hoved restauranten kan du få internasjonale retter hele dagen, og på stranden i Sea Grill kan du få servert sunne retter laget med tradisjonelle teknikker. I cocktailbaren og i vinbaren kan du nyte velsmakende dråper, samtidig som du slapper av til god musikk.
 
Der er selvfølgelig også tenkt på barna på Oberoi Al Zorah. De kan boltre seg i det store aktivitetsområdet og i et grunt basseng.
Barnevennlig basseng
Fisketurer kan arrangeres
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Spa/velvære
Svømmebasseng
PRISINDIKASJON The Oberoi Al Zorah
Pris per person (ved 2 voksne i delt dobbeltrom)
Skreddersydd reise
Denne reisen kan tilpasses med det antall netter som ønskes - eller kombineres med opphold på andre hoteller og destinasjoner. Ring til en av våre reisespesialister for mer informasjon på telefon 35 900 901 eller skriv til oss via vårt kontaktskjema.
 
Høytider — perioder over jul, nyttår & påske
Dette er de mest etterspurte reiseperiodene i løpet av året, som fører til at flypriser og hotellpriser er vesentlig høyere i de periodene. Det kan dessuten være obligatoriske tillegg for julemiddag/nyttårsmiddag. Kontakt oss for tilbud.
Prisen inkluderer
  • Flybillett Oslo – Dubai t/r med Emirates
  • Flyskatter
  • Transport Dubai flyplass – hotell t/r
  • 7 x overnattinger på The Oberoi Al Zorah i Deluxe Room inkl. frokost
Prisen inkluderer ikke
  • Avbestillingsforsikring
  • Reiseforsikring
  • Tips
  • Vaksinasjoner
Forbehold
De nevnte prisene er basert på de billigste flybillettene og avgiftene til destinasjonen. Er billigste flybillett utsolgt og/eller om avgiftene stiger vil det være et pristillegg til ovenstående. På enkelte tider av året kan det dessuten være kampanjepriser på flybilletter, hvor flybillettene kan være billigere og prisen dermed reduseres. Det tas forbehold for valutakursendringer og utsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstreber alltid å fullføre reisen i henhold til programmet, men det kan pga. værmessige forhold og praktiske omstendigheter være nødvendig å gjennomføre reisen annerledes enn oppgitt.