Hotelbeskrivelse

Explora Journeys

Ocean State of Mind
Explora Journeys' slagord er "Ocean State of Mind" - noe som betyr at gjestene skal oppleve denne tilstanden på alle mulige måter. Skipene er designet i samarbeid med noen av verdens ledende superyachtdesignere for å skape rom, atmosfære og opplevelser fra nederste til øverste dekk, både inne og ute. 
 
Dette er tydelig så snart du går om bord i skipet, rett inn i lobbyen der myke sofaer, firkantede marmorbord, enorme lysekroner og en bar fra gulv til tak ønsker deg velkommen. Veggen bak baren er opplyst bakfra og delt inn i mange små firkanter med flasker med gylne drinker og skiver av vakre krystaller. Tykke grå tepper går gjennom hele midtskipet, som et grått teppe på det lyse marmorgulvet. Langs sidene ligger den ene eksklusive butikken etter den andre, og midt i rommet slynger en opplyst trapp seg opp til neste etasje, der et piano spiller behagelig musikk - helt av seg selv.
 
I de ulike salongene kan du lytte til inspirerende foredrag og livemusikk hver dag, nyte Afternoon Tea til pianomusikk eller velge en god sigar i Malt Whiskey Bar, som har et helt rom med hyller utelukkende med de beste sigarene.
 
Nye opplevelser hver dag
Det er noe å gjøre på nesten alle dekk. Det finnes innendørs og utendørs treningsområder med det nyeste Technogym-utstyret og en joggebane på øverste dekk der du kan puste inn den friske sjøluften mens du trener.  De mange bassengene og boblebadene som er fordelt på flere dekk, både innendørs og utendørs, er vanskelige å løsrive seg fra når solen skinner, musikken spiller mykt fra høyttalerne og duggen renner nedover glasset på drinken din. Men klarer du det, kan du slappe av i spaet, underholde deg i kasinoet, shoppe i butikkene med Rolex, Cartier og Piaget, fordype deg i gallerier, gå på kokkeskole og mye mer.
 
På kveldene kan du glede deg til levende musikk med levende lys eller kinokveld på storskjerm ved innendørsbassenget, der glasstaket gjør stjernehimmelen ekstra koselig.
 
Hver dag er det et nytt program med nye treningsøkter i treningsstudioet, nye foredrag, liveshow, presentasjoner og nye opplevelser. Tanken er at det hver dag skal være noe å oppleve for alle - og flere steder på skipet samtidig.
Barnevennlig
Velegnet for par
Unikt konsept
Seiler verden rundt
Luksuscruise
Nye aktiviteter og opplevelser hver dag
God mat
Romslige suiter
FASILITETER Explora Journeys
Ikke en lugar
Explora Journeys kaller ikke rommene på skipene for lugarer, som er den vanlige betegnelsen - de kalles "suiter". Skipene har 461 eksklusive og romslige suiter i ulike størrelser, men felles for dem alle er at de har gulv-til-tak-vinduer med fantastisk utsikt, god plass til deg, familien og eiendelene dine, private terrasser med solsenger - og noen med boblebad - og ikke minst følelsen av å være i en hotellsuite og ikke i en skipslugar.
 
Suitene er innredet med sofagruppe, kjøleskap, kaffetrakter, sminkebord, garderobeskap med hengestang, hyller og skuffer, hvorav den øverste har glassplate slik at du kan se klokker, belter, slips osv. Badet har en god størrelse, og det samme gjelder dusjkabinettet med marmorbenk og god plass under regndusjen - og det er gulvvarme som du selv kan justere.
 
Den store plassen i lugarene strekker seg gjennom hele skipet. Andre cruiseskip av denne størrelsen har vanligvis rundt 2500 passasjerer om bord, men Explora Journeys har bare 900, slik at de kan skjemme bort gjestene med mer plass i suitene, restaurantene, ved bassenget osv.
 
Måltider med inspirasjon fra hele verden
På skipet finnes det rundt 20 restauranter, kafeer, barer og loungeområder der du kan nyte kjølige drinker, en nybrygget kopp kaffe, små snacks eller deilige måltider og viner inspirert av områdene skipet seiler i.
 
Hver restaurant har sitt eget konsept og sin egen meny, slik at du for eksempel kan nyte mat med en fransk vri i Fil Rouge, tapas og middelhavsretter i Med Yacht Club, de beste kjøttstykkene i Marble & Co Grill, sushi og wok-retter i Sakura og retter utvalgt av anerkjente Michelin-kokker i Anthology.
 
I Emporium Marketplace kan du se maten før du bestemmer deg for hva du vil ha. Det er en buffé, men det er det heller ikke. Du slipper å forsyne deg av store fat og skåler, men velger det du vil ha, og det som kan tilberedes mens du venter, og resten porsjoneres ut av serveringspersonalet. Her finnes alt fra sushi, asiatiske wokretter og supper til kjøttstykker, fisk, østers, hummer og deilige desserter.
 
Dersom du er glad i søtsaker, kan du få is og pannekaker på Gelateria & Créperie, mens Crema Café alltid er et godt sted for en nytraktet kopp kaffe og en kake eller et smørbrød.
All Inclusive
Barneklubb
Butikker
Fitness senter
Internett (gratis)
Jacuzzi/Hot tub
Lounge/bar
Restaurant(er)
Romservice
Spa/velvære
Svømmebasseng
TV
Vannsportsaktiviteter
Vaskeriservice
værelser Explora Journeys