Beskrivelse

&beyond Bateleur Camp Masai Mara

Masai Maras mest luksuriøse telt-camp midt i migrasjonsruten.
&Beyond Bateleur Camp har en vakker beliggenhet ved foten av Oloololo platået, som ble udødeliggjort i filmen ”Out of Africa"s berømte siste scene, hvor et løvepar skuer ut over den vidstrakte savannen. Campen har panoramautsikt over Masai Mara og ligger midt i det området av Mara hvor den millionstore årlige migrasjonen av gnuer og sebraer passerer gjennom.
 
Velegnet for par
Luksuriøs innredning
Klassisk stil
Personlig butler
FASILITETER &beyond Bateleur Camp Masai Mara
&Beyond Bateleur Camp er luksuriøst innredet i klassisk safaristil med bl.a. skinnmøbler, antikke reisekofferter, afrikansk håndverk og gamle fotografier som frembringer minner om en svunnen tid.
Campen har restaurant, svømmebasseng, lounge med Chesterfield sofaer og kamin, stor veranda med utsikt over Masai Mara og safari shop. Ekstra aktiviteter som kan kjøpes er bl.a. bushwalk med masaiguide og luftballong tur over Masai Mara.
 
Når mørket faller på, og du vender hjem fra dagens siste safari, er campen opplyst av fakler og levende lys. Bordet er dekket med sølvtøy og krystallglass, og den personlige butleren sørger for at intet mangler.
 
Bedre får du det ikke!
 
Barnepass
Fitness senter
Internett, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åpne 4x4
Safari - mulighet for kveldssafari
Safari - tilbud om vandresafari
Spa/velvære
Suvenirbutikk
Svømmebasseng
Vaskeriservice